keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Mun ekat DL:t!

Tein nyt vihdoin sen kauan suunnittelemani tilauksen Love it! verkkokauppaan ja hankin ensimmäiset Deborah Lippmannin lakkani!Mun hankintalistallani on ollut jo pitkään ihana vaaleanpunainen glitterpommi Candy Shop ja sen kaveriksi valkkasin nyt Mermaid's Dreamin, joka oli myös mielestäni niin ihanan kimmeltävä, etten voinut vastustaa. Ekana kynsille pääsi kuitenkin näistä Candy shop.Ajattelin laittaa alle jotakin värilakkaa, jotta ei tarvitsisi itse glitterlakkaa kerrostaa. Alle valitsemani värilakka ei ollut edes kovin peittävä, mutta silti en laittanut kuin kerroksen tuota Candy Shopia ja se riitti mielestäni mainiosti. Lopputulos oli jo yhdellä kerroksella herkullinen! Eihän näistä kynsistä voi olla tykkäämättä! Alla kuva salamalla, jossa väri ei taita niin pahasti violettiin, kuin muissa kuvissa. Lakka on tosiaan vaaleanpunainen. Mutta voit vaikuttaa paljon lopputulokseen valitsemalla alle eri sävyisiä lakkoja. Candy Shopissa on sen verran läpikuultava pohja, että sitä voi uskoakseni helposti sävyttää hieman erivärisillä värilakoilla. Itse haluan kokeilla tätä ehdottomasti myös jonkin punaisemman- ja violetimman lakan päälle.Pistin alle OPIn Care to Danse? lakkaa, joka oli kyllä todella läpinäkyvä. Alla olevassa kuvassa lakkaa on kasi kerrosta. (Ja vieläkin näkyvät keltaiset kynent läpi.) Laitoin lakkaa vielä kolmannen kerroksen ja sitten oli Candy Shopin vuoro.Päätin pari päivää myöhemmin kokeilla laittaa vielä toisen kerroksen Candy Shopia kynsille ja kunnon bling blingiähän sillä sai aikaan! Ajatuksissa oli glitter sandwich, mutta en lopulta raaskinut laittaa päälle mitään muuta lakkaa. :) Tähän kun laitoin vielä päälle kunnon kerroksen päällyslakkaa, niin näillä kynsillä mentiin yhteensä viisi päivää! Lakan kestävyys on siis erittäin hyvä!

Alla olevat kuva ovat lakoista juuri ennen poistoa. Ei siis valittamista lakan kulumisen osalta, vaan hyvin pysyi. Hyvälaatuinen lakka, kuten voi olettaakin. Ei yhtään kyllä harmita, että tämän tilasin, on ihan hintansa arvoinen! Eikä multa todellakaan löydy mitään vastaavaa ennestään.Poistin tämän lakkauksen eilen ja olihan tuo glitterien pois hinkkaaminen vähän tuskallista, mutta ei yhtään sen tuskallisempaa kuin muidenkaan glitterien. Onneksi ei ollut kuin kaksi kerrosta glitteristä lakkaa. Candy shop on kuitenkin sellainen lakka, jota voi hyvin käyttää ihan yhdelläkin kerroksella, jolloin poiston pitäisi olla jopa hieman helpompaa?Nyt odotan jo innolla, olenko yhtä hurmaantunut toiseen DL:n lakkaani, kunhan saan sen kynsille. Saa nähdä koska sen saa kynsille testattua. Ajattelin välissä kuitenkin laittaa jotain muuta kuin glitteriä. Jotakin hieman helpommin kynsiltä poistettavaa. :) Onko teilla Deborah Lippmannin lakkoja? Haluaisitteko ja mitä sävyjä?

5 kommenttia:

 1. Ihana lakka ja se on kaunis kynsillä !

  En myönnä olevani kade ;) Löysin Tukholman NK:lta viime keväänä DL:n lakat, ja siitä asti oon himoinnut niitä, mm. juuri tuota Candy Shopia.
  Eli kyllä, voisin huolia vaikka ja mitä sävyjä ^^,

  VastaaPoista
 2. heii! Oonki miettiny, että mistä kaikki ostaa noita lakkoja! Kiitos vinkistä, toi Candy Shop on jossain vaiheessa pakko ostaa ;D

  VastaaPoista
 3. kivoja lakkoja en omista yhtään

  VastaaPoista
 4. Sinulle on tunnustus blogissani http://pieni-unelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ooka: Mustakin tää Candy Shop on ollut aina mun lemppari, mutta on ne muutkin kyllä hienoja ja vaikka kaikki ottaisin, jos joku tulis lahjoittamaan. :)

  SaraCupCakez: Olepa hyvä vaan, ei saa sitten tulla syyttelemään, kun kaikki rahat meneen DL:n lakkoihin! :D

  eekku: Kivoja on, mutta en mäkään oo raaskinut vielä kuin kaksi hankkia. Ehkä joskus kolmas...

  Ruontyttö: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!