tiistai 23. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Ananas!

Esittelen ensin kuvan lakoista, joita tässä lakkauksessa käytin.Kuvaan olisi voinut ottaa myös käyttämäni Konadin laatan m29, joka on ihana kesäinen laatta. Tiedän, että nyt on syksy, mutta eihän se estä kesäisten kynsien tekoa?Tuo Color Clubin Pyschedelic Scene on edelleen oikeasti oranssimpi kuin kuvat antavat ymmärtää. En vaan saanut muokattua siitä yhtään parempaa. Lakka on neon ja kuivuu siis mataksi ilman päällyslakkaa. Aivan alimmaiseksi töpötin Miss Selenen hailakkaa keltaista lakkaa ja päälle hieman peittävämpää Lumenen keltaista (Get Color) ja ihan kärkiin siis Color Clubia.Yllä näkyy pelkkä liukuvärjäys ja sen päälle tein siis vielä kolmiväriset leimaukset peukaloihin ja nimettömiin. Muut kynnet saivat ananaksia tarrojen muodossa ja vähän pisteitä vielä dotting toolilla.

Hankin jokin aika sitte Mimaxilta hauskoja hedelmätarroja ihan tätä teemaviikkoa varten! Ja tykkään muutenkin tosi paljon hedelmäkoristeluista kynsillä. Hedelmä-arkkeja (ja muita kynsitarroja) voit katsoa täältä.Kuvaan nyt ahkerasti vasenta kättä, koska oikean käden peukaloa olen paikkaillut teepussilla, eikä jälki ollut ihan niin siisti kuin olisin toivonut. Eli hieman huomaa epätasaisuutta kynnessä. Alla kuva vielä oikeastakin kädestä.Kynnet saivat positiivia kommentteja, ovathan nämä pirteät. Nyt oli pakko saada ananaksia kynsille, kun jotenkin onnistuin menemään koko kesän niin, etten käyttänyt tuota ananasta. Kyseistä lleimauslaattaa kyllä käytin muuten.

Huomenna jatketaan taas toislla hedelmillä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!