lauantai 27. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Kiiwi!

Teemaviikko lähenee loppuaan ja jälleen näkyy vihreää mun kynsillä. Tämä lakkaus oli pakko toteuttaa nyt teemaviikon aikana, koska olen jo tätä suunnitellut pitkään. Törmäsin joskus aikoja sitten jo tähän tutoon ja siitä lähtien on pitänyt kokeilla omiin kynsiin kiivejä. Valkkasin ensin välineet ja ne näkyvät alla.Viime aikoina tuo Creativen vaaleanvihreä lakka on ollut aika ahkerassa käytössä. Se on jo nähty kertaalleen kynsillä tällä teemaviikolla, tosin toisen lakan alla.
Lakkasin kaikki kynnet vaaleanvihreällä, laitoin kaksi kerrosta kaikkiin kynsiin. Tein pitkän harkinnan jälkeen kiivit vain nimettömiin ja kaikessa yksinkertaisuudessaan nämä kynnet toimivat nimusta hyvin.Laitoin illalla vielä kolmannen kerroksen lakkaa kynsiin ja harmillisesti yön jälkeen oli tullut vähän ruttua keskisormeen, vaikka pikakuivattajaakin käytin ja yleensä sen avulla estän lakanajäljet. No, ei kun vielä yksi kerros lakkaan kyseiseen sormeen, niin tasoittui sopivasti.

En muista, onko tämmöisiä kiivikynsiä näkynyt muissa blogeissa. Jos ootte joskus kyseistä tutoa itse toteuttaneet, niin saa linkata. :)

2 kommenttia:

  1. Oi, onpas tosi kiivin värinen vihreä. :)

    VastaaPoista
  2. Ellu: Kiitos, mustakin värin valinta onnisstui aika nappiin! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!