keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Tahtoisin, tahtoisin, tahtoisin ostaa!

On tuo Mimax kyllä paha paikka, kun jatkuvasti tulee kaikkia ihania uutuuksia! :D Oon tässä jo useampia viikkoja koonnut ostoslistaa ja se paisuu taas pelottavalla tavalla.Varsinkin kun nyt olen koettanut aloittaa säästökuuria, kun haluaisin ensi vuoden puolella päästä vähän reissaamaan. Pitäisköhän näitä toivoa synttärilahjaksi, kun mulla on koohta synttärit?

Muissakin blogeissa ja facebookissa on hehkutettu ihania vetoketjusiirtokuvia ja itse ihastuin myös noihin "geishoihin", joita olen jo pidempään metsästänyt jostakin nettikaupasta. Ne on siis myös pakko saa. Myös pelikorttikuviot vaikuttivat tosi haukoilta ja ehkäpä niitäkin tilaan arkin.

 

 

Pääset katsomaan kaikki siirtokuvat tästä klikkaamalla. Mä tykkään yleisestikin ottaen tosi paljon sirtokuvista, koska ne ovat tosi helppoja ja kynsiin saa helposti monimutkaisiakin kuvioita. Pitäisi tässä ihan lähipäivinä testata aiemmin hankkimiani lohikäärmekuovioita.

Viimeksi ostin pari Orlyn lakkaa ja nyt himotuttaisi saada vielä niitäkin lisää. Ainakin uutuuksista löytyvä R.I.P. löytyy toivelsitaltani.

Japaniteemaan/aasiateemaan sopivia tarrojakin bongasin nyt uutuuksien seasta, joten ehkä niitäkin on ostettava testiin, vaikak olen yrittänyt hillitä noiden tarrojen hamstraamista. Mutta eikö ole ihania kirsikkapuunoksia?
Ja jälleen lötyi yksi avain must hankinta leimauslaattojen osalta. Nimittäin Mimaxille ilmestynyt uusi XL-laatta U. Ihania kuvia eri julkkiksista, Batmanin logo, pelikortti, noppa, merirosvokuvioita, disneytä... Tässä on vaikka mitä. Ja en facebookin mukaan ole ainoa, joka tästä on innostunut! :) Jollain onnellisella tämä laatta jo on...

Mimaxille tulee tosiaan uutuuksia harva se päivä ja voitte katsastaa kaikki uutuudet täältä. Lisäksi kannattaa tsekata alennuksessa olevat tuotteet, sillä Mimax täyttää 2-vuotta ja sen kunniaksi on joitakin tuotteita hintaan 2e.

Löytyikö mitään, mitä tekin haluaisitte hankkia tai olette jo hankkineet?! Nyt saa suositella, vaikkapa mikä Orlyn lakka on niin ihana, etten voi elää ilman. :)

Kaikki kuvat olen lainannut Mimaxin sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!