sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Lakkoja mä metsästän...

Eli tässä nyt vihdoin koontia viime aikaisista lakkahankinnoista. Oon jo pidempään miettinyt, etten kyllä tarvis yhtään uutta lakkaa hetkeen, kun on monta uutta testaamatontakin laatikoissa, mutta kun halvalla saa ja sitten tulee semmoisia pakkohankintoja vaan eteen, kuten Flormarin duochromet... (seliseliseli....)

Varmaan suurin piirtien kaikki tiesikin jo, että Seppälä lopettaa Models Ownien myynnin kokonaan. Harmillista, mutta nytpä saa MO:n lakkoja halvalla. Seppälä myy kaikki jäljellä olevat lakat alehintaan. Itse kävin kotiuttamassa näljä lakkaa.Aika tylsiä värejä oli jäljellä, enkä tehnyt mitään super löytöjä, vaikka monessa eri Seppälässä kävinkin. Mutta neljä kivaa väriä löysin. Ekasta Seppälästä löytyi violetti Purple Imperial, nude kultashimmerinen Naked Shimmer ja vaaleanpunainen Soda Pop Pink. Monessa muussakin Seppälässä oli nämä samat sävyt ja jotain vihertäviä ja harmahtavia lakoja. Yllättävin löyty oli mielestäni kuvassa ihan oikealla näkyvä Juicy Jules, jonka bongasin ainoana kappaleena Kuopion "pikku-Seppälästä". Se oli kai hieman revenneen muovinsa takia jäänyt laatikon pohjalle. Missään muussa Seppälässä en nähnyt yhtään glitterlakkaa ja olin iloinen, että tämän satuin löytämään. Koska glitterlakkoja ei ole koskaan liikaa. :D

Ja nyt tuotti tulosta Flormarin uutuuksien metsätystin...Ostin kaksi Flormarin Duo 2x Chromea. Vasemmalla violetti DC06 ja oikealla vihreä DC05. Omistan jo China Glazen Swanky Silkin ja Rareand Radiantin, jotne en ostanut niiden dupeja. Se yksi punainen jäi vähän mietityttämään, koska en taida semmoista omistaa, mutta se ei näyttänyt kovin kaksiväriseltä.

Hesasta bongain eräästä kampaamosta Color Clubin lakkoja -40% hintaan! Voitte varmaan arvata, että olin ihan innoissani. Harmi, kun tarjolla oli paljon lakkoja, jotka mulla jo oli.Vasemmalla on turkoosi Metamorphosis ja oikealla oranssi Pyschedelic Scene. Tajusin vasta kuvia koneella katsellessa, että tuo oranssi lakka oli ihan väärän värinen kaikissa kuvissa ja saatte nähdä siitä parempia kuvia kun saan lakan kynsille. Mutta kyseessä on siis hyvin neon ja kirkas oranssi, ei keltainen. Ihana kesälakka, vaikka nyt onkin jo syksy.

Kävin myös Carlsonilla, vaikken siellä usein käy ja kyllä nyt kannatti! OPIn lakkoja oli alessa 10e:llä ja pari ihanaa lakka löytyi. Itseasiassa kolme, mutta yhden karsin pois, kun ei noi nyt niin halpoja olleet. :DSininen lakka on Yoga-Ta Get This Blue! ja vaalea harmahtava/sinertävä on Give Me The Moon! Myynnissä oli normihinnalla myös niitä Vintage Minnie lakkoja, mutta en raaskinut ostaa. Ja muutama OPIn minipullo oli myynnissä irrallaan (hintoja ei näkyvissä). Mua häiritsi, kun niissä ei ollut sävyjen nimiä. Ja tarjouksessa oli Wild & Mildin lakkoja ja tarroja ja jotian koristelulakkojakin tais olla.. Mutta nuo OPIt mua kiinnosti eniten.

4 kommenttia:

 1. Minäkin kotiutuin ainoana tuon Naked Shimmerin, mutta kynsillä yllättäen se e ollutkaan yhtään shimmer :o Ainakin minulla näytti ihan cremeltä parilla kerroksella. Mutta se ei kyllä haitannut, tykkään cremeistä ja tuo väri on ihana, liilahtavan nude :)

  Oi, kunpa meidänkin Seppälässä olis ollut tuota Soda Poppia...

  VastaaPoista
 2. Kävin kans joku aika sitten katsastamassa Models Ownien tilanteen, mutta ainakaan täältä päin ei enää löytynyt muuta kuin just niitä vihertäviä/harmaita sävyjä.. Ei sitten tullut ostettua.

  VastaaPoista
 3. eekku: Kiitos! Nyt kyllä vois pitää vähän ostolakkoa. :)

  Katjamaria: Mulla on muutamia sellaisia lakkoja, joissa pullossa näkyy shimmeriä, mutta kynnellä sitten ei. Eipä se shimmerittömyys tuon lakan kohdalla haittaa, mutta hassua kun lakan nimessäkin tuo shimmer on mukana.

  Ellu: Mä vähän pohdin, et jos ois ostanut jotain niitä "tylsiäkin" värejä, mutta sit kun löytyi noita vähän kivempia, niin jäi ne harmaat ja vihreät kauppaan. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!