torstai 25. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Vihreää limua?

Tämän kertaiset hedelmäkynnet toivat mulle mieleen jonkin vihreän limpparin, jossa on hedelmänpaloja. Tein vihertävän ranskalaisen lakkauksen ja kuorrutin kynnet erilaisilla vihreillä hedelmillä. Osan noista fimosiivuista muuten leikkasin ihan itse, ensimmäistä kertaa! :)Pohjalle laitoin ensin Creativen vaaleanvihreää lakkaa, josta en kyllä saanut kamalan hyvää kuvaa, enkä onnistunut edes oikein muokkaamaan sitä oikeaa väriä esille. Pikkurillissä ja nimettömässä väri on aika lähellä oikeaa. Tällä viikolla on onneksi tulossa toiset kynnet, joissa lakka näkyy paremmin oikeassa sävyssä.Tämän lakan päälle laitoin Gina Tricotin Python Greenia ja sainkin lopputuloksesta vihreän. Nimittäin nimestään huolimatta tuo Ginan lakka on minusta keltainen. Lakka on kuitenkin sen verran ohut koostumukseltaan, että vihreä pohjaväri sai lakan näyttämään enemmän vihreältä.Pakko samassa postauksessa nyt esitellä mun päivän asu, joka kerrankin mätsäs mun kynsiin. Harvemmin mienaan valitsen vaatteeni kynsien värin mukaan ja se välillä harmittaa. Ois niin siistiä mätsätä vaatteet aina kynsiin, mutta toisaalta kun viikolla tulee liikuttua koulussa lähinnä treenivaatteissa, niin niihin ei kyllä tule sovitettua kynsiäpaita Espanajasta
toppi H&M
farkut H&MPaidan kuviosta löytyi vihreää ja korvista löytyi vielä siivut kiiwiä. :)

Koetan nyt ajastaa viikonlopulle postauksia teemaviikon puitteissa, sillä juhlin huomenna syntymäpäivääni (Siis ihan oikeasti huomenna on syntymäpäiväni ja kerrankin pääsen juhlimaan sinä oikeana päivänä!) ja saan vieraita melkein koko viikonlopuksi, joten varmistan teemaviikon jatkumisen ajastamalla. Sitten ei tarvitse stressata koneella käynnistä kun on ihania kavereita kylässä, joita ei ole nähnyt taas pitkään aikaan!

6 kommenttia:

 1. Namit kynnet:) Onnittelut synttäreiden johdosta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja kynnet kiittää kans. :)

  VastaaPoista
 3. ihan kivat kynnet ja taitaa olla mun tekemät korvikset =)

  VastaaPoista
 4. oi ihanat kynnet ja paljon onnea synttäreiden johdosta!:)

  VastaaPoista
 5. eekku: Joo, on sun tekemät. :)

  Ellu: Kiitti, niin mustakin! (:

  3nn: Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!