torstai 11. lokakuuta 2012

Vaateostoksia ja "balettivaatetta"

Vihjasin jo aiemmin täällä blogissa, että olen tehnyt muutamia vaateostoksia ja tässä postauksessa esittelen niitä. Ostin kyllä Seppälästä muutamia kynsilakkojakin, mutta ne saavat tulla omaan postaukseensa sitten.Aikaisemmassa postuaksessa olikin jo pikku sneak peak ostamastani haalarista. Tässä nyt vielä toinen kuva. Oon jo pidempään halunnut jonkun ihanan rennon kotiasun ja tää haalari on ihan tädellinen. Kun puoleen hintaan sai, niin teki mieli oikeastaan hankkia vaikka kaksi!

Aletangolla roikkui toinenkin erittäin iloinen yllätys, meinaan olen tätä mekkoa jo joskus aiemminkin katsellut ja ehkä jopa kokeillutkin, mutta silloin en sitä kotiin asti vienyt. nyt alennettuun hintaan en enää voiut vastustaa kiusausta, vaan mekko lähti kotiin mukanani.Kaiken lisäksi mä keksin heti mekolle käyttöä, kun kävin viime viikonloppuna katsomassa kansallisoopperan Le Corsaire baletin ja vaatekriisiltä vältyttiin kivasti, kun tuli hankittua jotain uutta päällepantavaa. Alempana esittelen mun asua paremmin.

Hankin myös tuollaisen ihanan viittamaisen neuleen, joka tuli kyllä tarpeeseen, sillä ilmat ovat selkeästi kylmentyneet viime aikoina. Talvi on tulossa...Näiden lisäksi kotiutin Anttilasta kivan huivin, joka sekin oli (yllättäen) alennuksessa.Ja sitten mun viime lauantain asukokonaisuuteen:mekko Seppälä
sukkahousut Seppälä
koru H&M?
korvisket lahja

Kuvasta puuttuu nyt mun kengät, jotka voitte vilkaista täältä. (Ihanat Hanna Sarénin kengät!) Ne oli meinaan pakattu jo laukkuun, sillä en ihan noissa pikkukengissä liikenteeseen lähtenyt Kuopiosta asti, vaan pistin matkalle saapikkaat.Junailin Kuopiosta Helsinkiin, tapasin rautatieasemalla äitini ja lähdettiin syömään yhdessä. Siitä suuntasimme oopperatalolle ja ehdittiin vielä nauttia lasit kuoharia. Tämä "merirosvobaletti" ei ollut mulle entuudestaan kovinkaan tuttu, koska en ole sitä aikaisemmin nähnyt ja siksi olinkin hirmu innoissani. Näkisin jotain uutta. Ja mä oon jo pidempään halunnut nähdä tän baletin kokonaisuutena. Kiva ylläri oli se, että lavalla oli "tuttujakin", sillä en ollut ehtinyt etukäteen katsastaa illan miehitystä. Esitys oli erittäin viihdyttävä, vaikka ensimmäinen puolisko ennen väliaikaa olikin aika pitkä, kun toista näytöstä edelsi vain lyhyt välisoitto ja kolmas näytös tuli sitten väliajan jälkeen. Paljon oli hahmoja ja paljon tapahtumia, mutta hyvin niissä pysyi kärryillä. Puvut olivat kauniita ja merirosvot hyvin uskottavia viiksineen ja partoineen. :)

Vielä ois tarkoitus käydä katsomassa Lumikunigatar tämän vuoden puolella. Tahtoisin ehdottomasti nähdä sen miehityksen, johon kuuluu Mnna Tervamäki, vielä kun saisi selville, milloin Minna on lavalla Lumikuningattarena. Pakkohan tuo Lumikuningatar on nähdä, sillä meidän kouluhan teki oman versionsa tanssien kyseisestä sadusta tämän vuoden alussa. Olen kirjoitellut meidän versiosta blogissani mm. täällä.

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!