maanantai 22. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Omppuranskis

Tästä alkaa siis teemaviikko! Olen tehnyt hieman etukäteen kysniä varastoon teemaan sopien ja koetan nyt tämän viikon aikana joka päivä julkasta uudet hedelmäkynnet. Mulle on kertynyt päähän niin paljon kaikkia hedelmiin liittyviä ideoita, että aattelin nyt kerralla toteuttaa niistä monta ja pistän hedelmien ympärille oikein oman teemaviikon pystyyn. Tää aihe on ehkä vähän kesäinen, mutta mikä sen piristävämpää kuin pirteät hedelmäiset värit keskellä synkkää syksyä? Ja mä tykkään erityisesti hedelmäfimoista, joita koetan nyt urakalla päästä käyttämään. :)

Ensimmäisenä päivänä hyvinin simppeli ranskis, jossa kynsien kärkiin pääse OPIn punainen Red Red Rhine. Ihana täyteläinen punainen. Seuraksi pari omenaa fimojen muodossa ja vihreitä pisteitä koristelulakalla.Vähän pelkäsin, tuleeko tästä jotenkin liian jouluinen, mutta ei onneksi, ainakaan omasta mielestäni. Tosin samoilla lakoilla voisi saada ihan jouluisenkin lakkauksen aikaan.Arvaattekos muuten, mikä on huomisen hedelmä? Tai mitä muita hedelmiä tullaan tällä viikolla näkemään?

3 kommenttia:

  1. Heh, mulle tuli kyllä ekana mieleen joulu :D Tykkään noista ompuista!

    VastaaPoista
  2. Voi ei!!! :DDD No, mut hei, johan se joulukausikin pitää avata, onhan nyt jo lokakuu!

    VastaaPoista
  3. ehkä tullaan näkeen appelsiini ja kiivi

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!