perjantai 26. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Mansikka ei taida olla hedelmä...

No nyt on mansikoita kynsillä, vaikka se ei nyt ehkä ihan hedelmä olekaan. Mutta en vaan halunnut mitään über pitkää teemaviikon nimä (kuten hedelmät ja marjat) ja tällä kertaa mansikat saa kuulua hedelmiin. :D

Mulle tuli jostain idea suklaakuorrutetusta mansikasta. Sitten löysin kätköistäni vielä kokeilemattoman ruskean ja vaaleanpunaisen lakan. Niillä lähdin sitten ideaani toteuttamaan, vaikka aluksi olin ajatellut ihan kunnon tummaa punaista ruskean kaveriksi. Mutta musta tää väriyhdistelmä oli tosi toimiva ja löysin tähän mätsäävät leimauslakatkin hvyin. Tein siis liukuvärjäyksen joka kynteen, tosin nimettömissä ruskea on alhaalla ja pinkki ylhäällä, kun muissa kynsissä värit ovat toisin päin.Kynnet oli tosi vaikeat kuvata ja leimaukset erottuivat mielestäni paremmin luonnossa. Leimasin niin, että ruskealla pohjalla on pinkkejä mansikoita ja pinkillä pohjalla ruskeita. Ruskea leimauslakka on vähän liian eri väriä kuin tuo liukuvärjäyksen ruskea, mutta liukuvärjäyksen rusekalla leimatessa ei lopputulos ollut tarpeeksi näkyvä.Mansikoita löytyi sekä Konadin että Bundle Monsterin laatoista. Kumpaakin käytin ja kumpikin laatta toimi minusta hyvin Konadin leimauslakkojen kanssa, joilla mansikat leimasin.P.S. Tänään on mun syntymäpäivä. Neljännesvuosisata tuli sitten täyteen!

6 kommenttia:

 1. Paljon onnea! :-) Itselleni taas tuli sweet sixteen täyteen kymmenisen päivää takaperin ;-)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea ! :)
  Ja hauskat kynnet !

  VastaaPoista
 3. onkos sun osoite viel sama tein sulle pienen synttärilahjan ja laittasin ens viikolla postiin

  VastaaPoista
 4. Anniina: Onnea siis myös sinulle näin vähän myöhässä! :)

  eekku: Oijjoi, kiitos paljon ja on joo sama osoite edelleen!

  ooka: Kiitoksia! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!