perjantai 19. lokakuuta 2012

Tunnustus ja roosaa kynsillä

Jälleen blogeja on kiertänyt uusi tunnustus ja kolme ihanaa ihmistä on ehtinyt jo sen minulle myöntää! Kiitos seuraavien blogien ylläpitäjille:
Eekun elämää
Mielenmaisemia
Pieni unelmaJa sittenpä jaan kahdeksan toisiinsa liittymätöntä faktaa itsestäni:

1. Rakastan katsoa televisiota ja seurata eri sarjoja. Olen ehdottomasti koukussa tiettyihin tv-sarjoihin ja tulen kiukkuiseksi, jos jokin jakso "tärkeästä sarjasta" jää näkemättä.
2. Haluaisin harrastaa tai edes kokeilla Voguingia. Se on jotenkin niin super cool ja erilainen tanssityyli verrattuna kaikkeen, mitä olen harrastanut.
3. Olen kiinnostunut ennustamisesta ja omistan mm. tarot-kortit, joita nykyisin vain käytän harmillisen vähän ja taidot ovat jo päässeet ruostumaan.
4. Jos löydän jonkin kivan vaatteet tai kengät, haluaisin monesti ostaa sen parissa eri värissä.
5. Kynsien lakkailun kautta olen paljon suopeampi ja "moniruoakisempi" kaikkia värejä kohtaan ja olen oppinut käyttämään esim. sinistä ja vihreää kynsilläni, joista en aiemmin pitänyt oikeastaan ollenkaan missään. Tykkään jopa nykyisin sinisestä jo muutenkin. Myös vihreästä löytyy nykyään omaa silmää miellyttävät sävyt.
6. Anna Palaa! oli ehdoton lemppari elokuvani joskus nuorena ja olisin halunnut olla cheerleader!
7. Minulla on lättäjalat ja sen lisäksi varpaani ovat ihan kippurat ja kai vähän kärkitossujen ruttaamat, joten jalkani eivät todellakaan ole kauniit. En siis mielelläni esittele paljaita jalkojani missään.
8. Haluaisin kulmasohvan!

Tähän samaan postaukseen esittelen mun viime viikonlopun kynnet. Viime viikon perjantaihan oli "pukeudu pinkkiin" -päivä ja lokukuuhan on muutenkin Roosa Nauhan kuukausi, jolloin muistutetaan ihmisiä rintäsyövästä ja kerätään varoja sen tutkimustyöhön. Olen poiminut blogiini tuohon oikealle tuon Pink for October -kuvakkeenkin tämän kuukauden ajaksi.

Itse päätin antaa pinkin näkyä kynsissä, kun tein vaaleanpunaisen eri sävyillä itselleni juhlakynnet. Lähdin nimittäin lauantaina syysloman alun kunniaksi katsastamaan Helsinkiin kaverini uuden kodin ja piti saada sinne kivat kynnet, joilla kehtaa vähän bilettää. :) Päädyin ranskalaiseen manikyyriin, jota koristelin ruseteilla.Kärkilakka on kuvissa aika violetti, mutta oikeasti se on sellainen savuinen roosa. Kyseessä on SnowCrystalin Vintage Rose, jota halusin nyt testata, kun se on ollut testaamattomana laatikossani jo jonkin aikaa. Ruseteissa on vaaleanpunaisen ja pinkin eri sävyjä. Kyllä nämä mielestäni roosa nauha -teemaan sopivat. Kynsistä tykkäsin itse paljon ja pysyivät monta päivää hyvinä.Helsingistä suuntasin äidin luo hieman lomailemaan alkuviikoksi, joten en ole kamalasti postaillut. Postailua on estänyt myös pikku episodi, kun onnistuin tässä reissatessani hukkamaan hetkellisesti myös kameran johdon. Mutta loppu hyvin, eli johto löytyi ja sain siirrettyä kuvat koneelle. Helsingistä löytyi pari kynsilakkaa ja nyt Kuopioon kotiuduttua myös, joten ensi postauksessa esittelen varmaan uusia lakkoja. :) Seppälän lakkaostoksetkin on vielä esittelemättä, joten varmaa pistän ne kaikki samaan postaukseen.

5 kommenttia:

  1. Ellu: Kiitos, mäkin tykkäsin näistä paljon!

    VastaaPoista
  2. Oi miten kauniit :)

    Erityisesti nuo rusettitarrat on jotenkin tosi söpöt!

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!