lauantai 6. lokakuuta 2012

Se lupaamani postaus tälle viikonlopulle

Kävin perjantai-iltana katsomassa hienon Jazzin Up tanssiesityksen ja huomenna siis tänään (kun vuorokausi on jo vaihtunut) menen katsomaan balettia Helsinkiin. Voi tätä tanssin täyteistä viikonloppua!

Tässä postauksessa esittelen yhdet aika hauskat kynnet, jotka toteutin vaalealla pohjavärillä ja tarroilla. Vähän kuin sanomalehtimanikyyri, jonka saa siis aikaan oikealla sanomalehdellä ja alkoholilla, mutta ei ihan. :)



Pohjalle laitoin ensin nudea lakkaa, jonka jälkeen töpöttelin kynnelle hyvin vaaleaa harmaata ja kärkiin valkosita. Tarrat on hankittu Seppälästä. Näistä kynsistä tykkäsi erityisen paljon mun yksi luokkakaveri.



Ajattelin jakaa teidän kanssanne nyt myös joitakin hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Olen näitä nyt keräillyt satunnaisesti parin kuukauden ajan.

Kerran suosituimmat haut näyttivät tältä:
mitä päälle laivalle
vihreä juhlamekko
enkelinsiipi huppari
geelikynnet kuopio
kesähame legginsit
kumpparit jalkaan
leviksen farkut
liikaa vaatteita
naisten mekko ja sukkahousut
olkalaukku nuorelle

Nämä ovat siis suosituimmuusjärjestyksessä, eli eniten on tultu blogiini haulla "mitä päälle laivalle"... Ööh, just. Joudun kyllä toteamaan, että myöskään vihreitä juhlamekkoja ei mun blogin puolelta kyllä kovin paljon löydy... Leviksen farkkujakin omistan yhdet, jotka ostin kaverilta, etten koe blogini olevan niidenkään suhteen se paras lähde... Ehkä noista parhaiten allekirjoitan tuon "liikaa vaatteita". :D

Tässä vielä toinen lista poimittuna:
kuopio irkku tanssi
balettipuku
chisu kengät
inspire neuletakki
kissan näköinen pullo
korkokengät koulussa
kynsi kohouma
legginsit toppi
naisia sukkahousuissa
puolihame

En muista kyllä kirjoittaneeni ikinä mistään kissan näköisestä pullosta? Enkä kynsikohoumastakaan... Mutta Chisun kengät olen kyllä blogissani maininnut ja irkkutanssin, kun sitä Kuopio Tanssii ja Soilla kävin katsomassa. Myös balettipukuja täältä blogista taitaa löytyä muutama, mutta legginsejä en kyllä koskaan yhdistä vain toppiin.

Muutamia hauskoja hakusanoja vielä poimittuna satunnaisessa järjestyksessä:
pirkka mudcake+hinta
vanhojen tanssit toijala
ballet korkokengät
muroja
pitkä villasukka ohje
ylisuuret korkokengät kuopio
laivalla juominen

Mä en ymmärrä, miten toi laiva tuolla on koko ajan. :D Mä oon joo kirjoittanut joskus vuonna kivi laivareissutani Tukholmaan, mutta en usko postauksen antava kovin hyviä vinkkejä laivalla juomiseen... Noi murot ja pirkan mudcak oli aika hauskoja. "Vanhojen tanssi toijala" oli aika random. Tosin oon mä vanhat tanssinut (en toijalassa) ja Toijalassa oon joskus opettanut tanssia. Mikä on "ballet korkokengät" ja kuopiolaiset ylisuuret korkokengät? Ja valitettavasti joudun toteamaan, ettei blogistani löydy villasukkaohjetta, ei pitkiin eikä lyhyisiin.



Tässä vielä pari kuvaa polvileikkauspotilaasta, joka on parantunut jo aika mukavasti, vaikka tosiaan toipumisaika tuossa leikkauksessa on aika pitkä. Kuukauden päivät siinä menee, kun Veeti opettelee uudella polvellaan kävelemään. Ihan ei vielä uskalla juosta jalalla, mutta kävelee jo ihan mallikkaasti.



Täytyy varmaan joku parturointi suorittaa pojalle, kun tuo "kanankoipi" on aika karun näköinen.

Loppuun vielä pieni sneak peak mun Seppälän ostoksista. Satuin tekemään kivoja löytöjä alesta, kun Flormarin Duochromet ei olleet vielä ilmestyneet, niin piti jotain muuta sit ostaa.. :D

 

5 kommenttia:

  1. Väsyneenä repeilen täällä hassuille hakusanoille :DD
    Kynnet on kivat. Tulee mieleen sanomalehtikynnet :)

    VastaaPoista
  2. Eikö nyt noiden hakujen perusteella pitäisi alkaa mm. jakamaan vinkkejä, mitä voi laittaa päälle laivalle ? ;)

    Ja hianot kynnet ! :)

    VastaaPoista
  3. kivat kynnet ,ja joku oli jo löytäny seppälästä duochrome lakkoja ,täytyy lähtee metsästään ,tosin kaikissa ei varmaan viel ole =(

    VastaaPoista
  4. Hannele: Jep, itsekin olen muutaman kerrran noille naureskellut. Kaikkea sitä ihmiset hakeekin... :D

    ooka: Joo, sitä mäkin vähän mietin. Et kai tässä pitää alkaa villasukkia kutomaan ja vihreitä mekkoja ostamaan. :)

    Sissi: Joo, ei oo kyllä tainnut löytyä mun blogista... xD

    eekku: Mäkin löysin eilen Hesasta noita flormarin duochromeja, jee! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!