tiistai 16. lokakuuta 2012

Tummat kynnet

Nämä kynsikuvat ovat pyörineet koneellani jo aika pitkään, koska olen ollut ilman kuvankäsittelyohjelmaa ja onnistuin saamaan sen verran huonoja kuvia keinovalossa lakkauksista, että en suostunut kuvia julkaisemaan ennen kuin olen niitä yrittänyt edes vähän käsitellä. Oli tosi haastavat lakat kuvata, ku olivat tuollaisia tummia ja tosiaan kun yömyöhään näitä yritin kuvata, niin luonnonvaloa ei ollut tarjolla. Jossain vaiheessa jo ajattelin, että ehkä mä vaan annan olla ja en julkaise näitä, mutta nyt kuitenkin ajattelin nämäkin tänne laittaa, kun kerran kuvia olen ottanut.

Mun teki siis mieli tehdä tosi tummat syksyiset kynnet. Kaivoinkin laatikostani esiin lakkoja, joita en ole vielä kynsilläni käyttänyt ja alla niistä kuvaa.OPI Sparkle-icious 
Essence Twilight saga Undead?
OPI Tease-y Does It
Essence Gold Old Buffy

Lakkasin kynnet ensin Tease-y Does It:lla ja se oli pelkältään jo minusta aika hienon värinen. Alla jonkinmoista kuvausyritystä lakasta ilman koristeluja.Töpöttelin kynsien kärkiin Essencen lakkoja. Nimettömään aina eriä kuin muihin sormiin ja oikeassa kädessä oli violettia nimettömässä ja vihreää muissa sormissa. Vasemmassa kädessä värit olivat toisin päin.Lisäksi laitoin pystysuunnassa puoleen kynteen hieman liukuvärjäyksen omaisesti tuota OPIn Sparkle-iciousia. Lopputuloksesta oli todella vaikea saada kuvaa, mutta alla yksi kuva, jossa näkyy edes jotenkin nuo kaikki eri lakat.Näin sain kerralla ison kasan lakkoja pois testaamattomien listalta. Mä siis säilytän kaikkia uusia/käyttämättömiä/testaamattomia lakkoja erillään muista ja koetan niitä parhaani mukaan aina tasaisin väliajoin muistaa valita kynsille, jotta saisin ne testattua ja muiden lakkojen seuraan laatikossa. Näitä testaamattomia lakkoja on kyllä viimeaikoina taas kertynyt... Eli aika loputon missio tämä taitaa olla. :)

Muuten, Mimaxille on ilmestynyt OPIn lakkoja myyntiin! Mua ainakin himotuttais kovasti tuo koko James Bondin inspiroima kokoelma, eikä vähiten nimien puolesta... Ehkäpä mä oon pakotettu tilaamaan pari edes? Tai jos näitä sais joululahjaks..? Niin ja onhan mulla synttäritkin ihan parin viikon päästä! Vinkvink! :D

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä lakkoja. :) Ja täytyypäs käydä tsekkaamassa Mimaxin OPI-valikoima, kiva kun vinkkasit. :)

  VastaaPoista
 2. täytyy käydä kurkkaan opit

  VastaaPoista
 3. Ellu: Kiitos! Oli pako heti kirjoitella noista OPIn lakoista blogiin kun ne bongasin, on meinaan musta aika kätevää, että niitä voi tilata nyt ihan kotiin. :)

  eekku: Kannattaa ja varmaan tulee valikoimaa vielä lisääkin tulevaiuudessa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!