keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Teemaviikko: Hedelmiä - Violetteja Viinirypäleitä

Tiesin heti, että mun täytyy tehdä viinirupälekynnet tämän teemaviikon puitteissa. Pohjalla on liukuvärjäys valkoisesta violettiin ja liukuvärjäyksen kuorrutin vielä tuolla Flormarin lakalla. Alla kuvaa kaiksita käyttämistäni lakoista ja laatoista. Löysin jopa kolmesta eri laatasta viinirypäleitä, joten leimasin sitten niillä kaikilla! Leimaukset tein kaksivärisinä, eli lehdet vihreällä ja marjat violetilla.Otin kuvan pelkästä liukuvärjäyksestäkin, mutta en viitsinyt siistiä vielä tässä vaiheessa sormia. Musta tuo väriyhdistelä on tosi kiva, aika talvinen kun näytti vähän huurteiselta. Tähän ois sopinut vaikka lumihiutaleet viinirypäleiden tilalle.Ja sitten vielä kuvia kynsistä leimauksien kanssa. Huomaatteko, että on kolmesta eri laatasta käytetty hieman toisistaan eroavia kuvioita?Paras ja kaunein kuvio mun mielestä oli Konadin laatassa. Siinä oli kaikkein hienoin minusta tuo kanta ja lehdet, vaikka siis kovin suurta eroa ei noissa laatoissa kuitenkaan mun mielestä ole.
Näisät kynsistä tykkäsin tosi paljon. Ja kaveritkin kehui. :) Kestivät myös monta päivää hyvinä, enkä raaskinut ihan heti näitä poistaakaan.

3 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!