lauantai 29. syyskuuta 2012

Magneettia

Tällä kertaa esittelyssä hyvin yksinkertainen lakkaus, sillä kaivoin jälleen magneettilakkani laatikosta ja mukana oli yksi, jota en ole vielä ehtinyt testata, nimittäin Color Clubin Sci-fi. Tämä on mielettömän hieno lakka, koska lakan seassa on kultiasta hilettä. Itse lakka on tuollainen likainen vihreä. Tämä lakka olisi aika näyttävä ihan ilman kuviointiakin, mutta tietenki minä testasin lakkaan Color Clubin omaa magneettia, joka tulee siis joka pullossa mukana.Color Clubin magneetti on kyllä ehdoton lempparini ja se toimii omien kokemusteni mukaan lakkaan kuin lakkaan hyvin. Ja ihastuin kyllä tähän Sci-fiin, vaikka se ei ole mikään sellainen väri, jota perinteisesti tykkäisin hirmuisesti kynsilläni käyttää. Mutta olen erittäin tyytyväinen, että tämä tuli hankittua.Teen usein magneettilakoilla kynnet, jos aikaa ei ole paljon ja pitäisi saada nopeasti jotain muuta kuin yksiväriset lakkaukset. Magneettilakat ovat minulla usein myös sellainen "pelastuslakkaus", jos edellinen lakkaus on jo kulunut ja vasta seuraavana päivänä on paremmin aikaa laittaa kynnet. Silloin usein laittaa päiväksi jonkin magneettilakkauksen ja jotain monimutkaisempaa sitten seuraavan päivänä.

Cesarsille on muuten tullut nyt uusia aivan syötävän suloisen näköisiä glitterisiä magneettilakkoja! Mua ainakin himotuttais kovasti ostaa joku testiin, vaikka on noita magneettilakkojakin musta jo kertynyt ihan tarpeeksi. Noi on vaan niin herkullisia! Cesarsille on tullut myös Color Clubin uusia kokoelmia, joista mua kiinnostavat lähinnä Winter Affair ja Halographic Hues. Ehkä In True Fashionkin tarjoaa jonkun kivan hankkimisen arvoisen lakan? Swatcheja tässä täytyy alkaa metsästämään, että voi päättää, mitä hankkii. :)

2 kommenttia:

  1. Hi! Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

    Thanks and have a great day!

    VastaaPoista
  2. Hi and thank you! :) I could not find your email from your profile. You can email me to charmedtaisan at hotmail.com or give me a link to your site.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!