torstai 13. syyskuuta 2012

Halkeilevaa glitteriä

Koulukiireiden keskellä on täytynyt tyytyä välillä hyvin yksinkertaisiin koristeluihin kynsissä. Päätinkin testata vähän aikaa sitten hankkimaan glitteristä graffittilakkaa China Glazelta.Alle laitoin pinkkiä lakkaa ja minusta lopputuloksesta tuli oikein kiva. Kirkas ja piristävä yhdistelmä. Pakko sanoa, että olen aika ihastunut tuohon uuteen graffittilakkaani, vaikka luulin jo vähän kyllästyneeni graffittilakkoihin. Tätä graffittilakkaa tulen varmasti käyttämään jatkossakin paljon. Glitterit tuovat graffittiin ehdottomasti minusta jotain uutta ja kivaa särmää.Kokeilin samaa graffittilakkaa myös varpaankynsiin ja laitoin alle hyvin vaaleanpunaista lakkaa, joka näytti melkein nudelta. Sekin oli aika hauska yhdistelmä, koska lopputulos oli aika kolmiulotteisin näköinen. Ja päässä on vaikka kuinka paljon kaikkia väriyhdistelmiä, joita haluan kokeilla.Pari sanaa täytyy vielä kertoa tuosta Sally Hansenin lakasta, jota käytin kynsissä. Ostin näitä lakkoja kolme kappaletta alesta Citymarketista ja hintaa oli vaivaiset 2e kappaleelta. Kakein lisäksi lakka yllätti positiivisesti, ainakin tämä pinkki, jota nyt olen testannut. Se peitti jo yhdellä kerroksella, kuivui nopeasti ja voi mikä upea leveäs uti, jolla sai helposti siistiä jälkeä! Näitä lakkaoja olisin voinut ostaa enemmänkin, jos kaikki ovat näin hyviä. :)Onko teillä glitterisiä graffittilakkoja?

3 kommenttia:

  1. ei ole glitteri graffittilakkaa ,en edes tienny eto olemassa =)

    VastaaPoista
  2. En tiedä onko muills merkeillä, mutta China Glazella on ja heti oli pakko saada, kun nämä tulivat Mimaxille myyntiin. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!