torstai 27. syyskuuta 2012

Kynsilakkoja, kenkiä, koruja....

Niin, lupasin postausta viime aikaisista ostoksistani. Vähän olen laiskasta kuvannut (taas) noita uusia juttujani, nimittäin nämä ekan kuvan ostokset ovat viime kuun puolelta, kun käväisin Hesassa kavereita tervehtimässä.Tarkoitus ei ollut erityisesti shoppailla, mutta pöyrähdin Kicksissä, josta tarttui mukaan yksi kynsilakka SnowCrystalilta ja tarjouksessa olleet kynsitarrat. Seppälässä tsekkasin aletuotteet, mutta mitään kynsilakkoja ei ollut tarjolla. Koruja kuitenkin oli ihan pilkkahintaan ja nuo korvikset taisivat maksaa kaikki yhteensä noin 3e.

Facebookin kynsikoristelukirppikseltä on tullut myös parilta myyjältä ostettua juttuja. Niistä kuvaa alla.Wild & Crazyn lakka & La Femmen glitterlakka tulivat toiselta myyjältä ja pari pussia valmiiksi leikattuja fimoja toiselta. Noi englanninlakufimot on super söpöjä! :)

Niin ja kyllähän mullekin niitä tiedätte-kyllä-mitä MO:n lakkoja tuli...Osallsituin erääseen kimppatilaukseen ja aluksi oli tarkoitus tilata näitä kaksi-kolme. No, loputla tilasin sitten neljä. Eli yhtä vajaa koko kokoelma. :D Kultaista en ottanut, kun mulla on _miljoona_ kultaista glitteriä. :)Pakko nyt munkin vielä hehkuttaa, että on ne niiiiin nättejä! Mutta en tiedä postaanko ihan hetkeen mitään lakkauksia näillä lakoilla. Tuntuu, että blogit ovat nyt niin täynnä näitä kyseisiä glittereitä.

Vielä aprit ostokset elokuun puolelta, jotka eivät liity mitenkään kynsiin.Hankin Citymarketista uudet syyskengät, koska tuollaisia käytännöllisiä saapikkaitahan ei ole koskaan liikaa. Tarjolla oli myös ihania erilaisia nilkkureita ja helposti olisin voinut ostaa useammatkin kengät.

Ja ihan heräteostoksena tarttui alelaatiksota tämmöinen:Mä oon ihan super kauan hakenut jotian tuollaista pipoa/myssyä/jotain, jossa sais korvat kunnolla peittoon. Mulla palelee aina korvat, ei niinkään pää, joten joku panta tai vastaava tuntuu musta järkevämmältä päähineeltä kuin pipo. Mun korvat kun jää aina vähän paljaaksi, jos en vedä pipoa silmille. :)

Niin ja loppuun vielä todistusaineistoa siitä, että mä todella nukun unimaskin kanssa! :DVeeti muuten on toipunut hyvin polvileikakuksesta ja kävelee jo aika paljon ihan neljällä jalalla. Kohta on jo sen aika, että tikit otetaan pois, jonka jälkeen haava alkaa tosiaan parantua nopeasti. Nyt jo tuntuu paranemista tapahtuvan, sillä kovasti poika yrittää koko ajan tuota jalkaansa purra, kun tikit kutisee. Siksipä Veeti on joutunut pitämään aika paljon (ihanaa tyylikästä oranssia) kauluria, koska ei sitä ihan joka sekunti pysty vahtimaan. Mutta pian saadaan tikit pois ja kaulurikin on sitten kohta historiaa...

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!