sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ferrari!

Näin formulaviikonlopun kunniaksi täytyy julkaista mun kannustuskynnet. :) Olen oikeasti aikamoinen formulafani ja olen aina kannattanut Ferraria. Siksipä en voinut olla ostamatta tuota laattaa, josta löytyy Ferrarin logon upea takajaloilleen karahtanut ori.Pääsin testaamaan Sally Hansenin punaista lakkaa tässä samalla ja pakko sanoa, että olen aivan rakastunut. Upea sävy kerrassaan! Ja peittää yhdellä kerroksella! Niin ja tietenkin kuivuu myös nopeasti. Sivellin on iso ja sillä on mielestäni aika helppo lakata suht siististi. (Alla olevassa kuvassa kynsiä ei ole siistitty yhtään.) En voi uskoa, että ostin tämän poistomyynnistä parilla vaivaisella eurolla...Nimettömiin tein keltaiselle pohjalle mustalla Konadin lakalla leimaukset. Vasemmassa kädessä hevosen kohdistus olisi voinut olla parempi, mutta oikea käsi onnistui sitten vähän paremmin.Näistä kynsistä tuli juteltua koulussa myös miespuolisten henkilöidenkanssa. :D Oli vähän koominen tilanne, kun yksi luokkakaveri (naispuolinen) kysyi, mistä puhutaan (minä ja kaksi miespuolista henkilöä) ja vastaus oli: kynsistä.Oisin halunnut ehkä tehdä johonkin kynteen myös ruutulipun, mutta en jaksnut alkaa väkertämään vapaalla kädellä. Ehkä seuraavalla kerralla sitten?

5 kommenttia:

 1. Hienot, vaikken formuloista tai autoista mitään ymmärräkään! Hahahh, olisin todella halunnut nähdä ton koomisen tilanteen :D

  VastaaPoista
 2. Hienot, vaikken formuloista tai autoista mitään ymmärräkään! Hahahh, olisin todella halunnut nähdä ton koomisen tilanteen :D

  VastaaPoista
 3. Noista kynsistä ei voi kyllä erehtyä, että mitä niillä tarkoitetaan! Hyvin onnistuneet. :D

  VastaaPoista
 4. Kivat F1 kynnet, vaikka itse en ferraria enään kannata ;)

  VastaaPoista
 5. pieni tulitikkutyttö: Se oli kyllä aika hauska. Homma tosiaan lähti siitä, kun toinen näistä miespuolisista kysyi kesken kaiken, että onko mulla oikeasti Ferrarin logo kynnessä. :)

  Belegwen: Kiitos! Mustakin nämä olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan toimivat.

  Helimaritta: Mä oon kannustanut Ferrari aina, ihan jo jostain 90-luvulta. Ja tuun aina kannustaankin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!