keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hei, täällä ollaan!

Pahoittelut monen päivän hiljaiselosta. Meillä oli tosiaan perjantaina Savonia 20v. juhlallisuudet ja esiintyminen. Lauantaina kirjoittelin teille postausta, mutta en saanut sitä ikinä julkaistua, koska kone sanoi sopimuksensa irti... Musta ruutu, vaikka mitä yritin tehdä. Kun olin noin neljästi yrittänyt käynnistää koneen uudelleen, luovutin. Eli olin lopun viikonlopun ilman konetta.

Alkuviikon on ollut kädet täys töitä pikku potilaan kanssa, sillä Veetillä oli maanantaina polvileikkaus. Viime keskiviikkoan Veetillä todettiin oikean takajalan eturistisiteen olevan poikki ja se piti siis korvata uudella. Leikkaus otettiin mahdollisimman pian, mutta silti se meni maanantaille. Maanantaina kotona olikin aika tokkurainen pieni potilas, jota ei saanut jättää ilman valvontaa ja jalkaa täytyy varoa nyt kuukauden päivät.Veeti alkoi toeta vasta kahdeksan jälkeen illalla ja sen jälkeen uskalsin hieman juottaa ja syöttää koiraa. Lääkkeet poika otti onneksi kiltisti kanatikun kanssa ja käytiin pihalla vähän pissalla, vaikkei Veeti uskaltanutkaan kävellä kuin ihan pari vaivaista askelta.Yön nukuin vielä aika katkoanisesti, kun kävin joka välissä tarkistamassa koiran olon. Käytiin juomassa vettä keskellä yötä ja etsittin nukkumapaikkaa. Nukuin olkkarissa vuodesohvalla, jotta pystyin yölläkin Veetiä vähän vahtaamaan. Lisäksi olkkarista on tehty nyt koiraturvallinen, koska kaikenlainen hyppiminen on tietenkin Veetiltä keilletty. Se tarkoittaa sitä, että ei ole mitään, mihin istua. :D Istuskelenkin joko keittiön pyödän ääressä tai olkkarissa lattialla, kun sohva on avattu sängyksi ja nojatuoli täytetty rahilla, jotta Veetille ei tulisi kiusausta hypätä.Tänään Veeti oli jo huomattavasti pirteämpi ja liikuskellut jo paljon reippaammin, vaikka edelleen ulkona mennään kolmella jalalla ja jalka taitaa aika kovasti kutistaa, sen verran paljon koira yrittää päästä haavaansa puremaan.

Tämän leikkausoperaation lisäksi alkuviikkoon on mahtunut myös lastentanssia, sillä maanantaina alkoi tämän vuoden ensimmäinen harjoittelu lastentanssin merkeissä. Olen eräässä päiväkodissa pitämässä tunteja nyt pari viikkoa. Huomenna on seuraava tunti. Lisäksi käyn seuraamassa erään luokkakaverini tunteja neljän viikon ajan kerran viikossa tähän harjoitteluun liittyen.

Muuten koulussa on palattu normaaliin arkeen, eli perus treenitunnit ovat alkaneet. Niin ja uusi kone on nyt hankittuna. Palailen asiaan piakkoin kynsien ja muiden juttujen merkeissä, mutta jos on taas muutaman päivän hiljaista, niin tiedätte, missä mennään. Tuo pikku potilas on mulle kuitenkin nyt se ykkösasia ja lisäksi täytyisi suunnitella tanssitunteja yms, joten tekemisenpuutetta ei ainakaan ole.

6 kommenttia:

 1. Oivoi! Polvileikkaus. Mahtaa olla pipi :( Paranemisia!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi toista :( !
  Pikaista paranemista Veetille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille, jotka ovat Veetille toivottaneet pikaista paraanemista. :) Välitin terveiset rapsutusten kera potilaalle, joka alkaa olla päivä päivältä virkeämpi ja ainakin särkyllääkeiden voimalla tuntuu jo vähän virtaakin riittävän. Sen verran kovaa vauhtia painettiin tänään menemään lenkillä kolmella jalalla. Seistessä uskaltaa jo vähän varata painoa jalalle, mutta kävely tapahtuu edelleen kolmen jalan varassa.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!