sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Kynnet kaverille ja itselle

Esittelen nyt parit kynnet noin parin viikon takaa. Toiset ovat omat ja toiset kaverin. Tein nimittäin kaverilleni lakkauksen kun olin käymässä äidin luona. Samalla pääsin testaamaan yhtä tässä postauksessa esiteltyä OB-laattaa. Valitsimme kaverini kynsiin nuotteja. Kuvan otin vain vasemmasta kädestä, koska oikean käden yksi sormi oli joutunut hieman kissan raatelemaksi, eikä oikea käsi siksi ollut kovin kuvauskelpoinen.Nuotit olivat oikein sopivan kokoisia noihin pieniin sormiin ja kynsiin. Vain peukaloon jäi reunoille hieman tyhjää tilaa. Pitänee yrittää toteuttaa itsellekin jossain vaiheessa nuottikynnet. Ainakin näin ensi yrittämällä tuo uusi leimauslaatta tuntui toimivan hyvin, eli ei valittamista. :)

Itselleni pistin samaisella viikolla tarroja kynsiin ja testasin nyt ensimmäista kertaa tuollaisia manikyyritarroja, joita olen hankkinut Sanna Taralta. Olen vähän ollut skeptinen noiden suhteen, koska omat kynteni eivät ole niin neliskanttiset ja lisäksi kynteni ovat aika kaarevat. Mietinkin, miten nuo tarrat saan sopivasti kynsilleni, mutta kyllä lopputulos oli ihan siedettävä.

Alle laitoin pitkän pohdinnan jälkeen Color Clubin Ballerina Pinkiä, koska halusin mahdollisimman nuden pohjan. Mietin myös vaaleanpunaista/pinkkiä pohjalakkaa.Jouduin reunoista leikkaamaan tarroja pienemmäksi/kaarevimmiksi ja peukalot olivat erityisen haastavat, mutta kyllä niistäkin selvittiin. Oli myös hieman vaikeaa löytää joka kynteen sopivaa tarraa ja parin kynnen kohdalla tarra jäikin hieman vajaaksi. Vasemman käden nimettömän tarra tarttui hieman väärässä kohdassa kiinni ja kynttä peittyi vähän liian vähän tarralla. Yritin napata tarran irti ja laittaa toiseen paikkaan, mutta se ei onnistunut, koska tarra oli jo niin kovin tarttunut kynteen. Onnistuin saamaan pariin tarraan pieniä repeämiä uudelleen asettelu yrityksieni aikana, mutta en onneksi yhtään tarraa kokonaan pilannut. Arkissa oli viisi ylimääräistä tarraa epäonnistuisia varten.

Salamalla otetussa kuvassa näkyy mielestäni selkeämmin, että joidenkin kynsien reunat jäivät vähän rosoisiksi. Tarrat olivat kauttaaltaan glitteriä, joten ne olivat aika karheita ja siksi hieman vaikeita asetella kaarevalle kynnelle hyvin tai leikata/viilata ylimenevä osa pois. Päälle täytyi laittaa iso kasa päällyslakkaa, etteivät jäisi kaikkialle kiinni.Ajattelin näiden kynsien sopivan hyvin uuteen H&M:ltä hankkimaani trenssiin. Olin lähdössä Helsinkiin kavereita tapaamaan ja kerrankin sain asuun mätsäävät kynnet aikaan. :)Tein kynnet aika myöhään ja ajattelin ottaa myöhemmin paremmat kuvat kynsistä päivänvalossa. En ehtinyt kuvata kynsiäni ennen Helsinkiin lähtöä, koska lähtö oli sen verraan aikainen ja illalla kotiin palattuani kynnet olivat jo aika kärsineet. katsokaa vaikka. Eli en saanut oikein ollenkaan hyviä kuvia näistä kynsistä, höh. Alla kuvaa kynsistä, kun tarrat olivat olleet minulla noin vuorokauden. Esim etusormen kynnestä on irronnut oikein kunnon pala tarraa. Kovin pitkäikäiset nuo tarrat eivät siis valitettavasti ole.Helsingissä Kicksin myyjä näki kynteni ja kehui niitä upeiksi. Siinä sitten intouduttiin puhumaan enemmänkin kynsistä ja se oli ihan hauska tapaus.

Tämmöiset tippitarrat sopivat mainiosti johonkin juhliin, joihin haluaa näyttävät kynnet, mutta minulla nämä eivät kyllä arkikäytössä kestä kovinkaan pitkään hyvinä. Eli pelkoni oli osittain ihan aiheellinen, kun en uskonut näiden olevan kovin käytännöllisiä. Silti ei kyllä harmita näiden hankkiminen, koska sain sen verran paljon kehuja näistä ja itsekin olin sitä mieltä, että kynnet olivat kauniit. Ajattelin jäljellä olevat tarrat käyttää niin, että lakkaan esim 4 sormea kädestä ja laitan vain yhteen tuollaisen tippitarran. Lakattuihin kynsiin voin sitten leimailla esim loepardikuosia tai tiikeriraitoja. Ainakin ideana tämä kuulostaa minusta oikein kivalta, vai kuinka on?! :)

3 kommenttia:

  1. Mun mielestä tosi kivan näköiset kynnet. :) En oo koskaan ajatellu että eri eläinkuoseja vois yhdistää, mutta noi kaksi ainakin näyttäis toimivan hyvin yhdessä. :)

    VastaaPoista
  2. Ellu: Niin, mäkään en ois keksinyt yhdistää kahta eläinkuosia keskenään, mutta näistä tarroista kyllä tykkäsin.

    eekku: Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!