sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Blogirakkautta

Sain ookalta tämän ihanan post it -lapun (jee, super paljon kiitoksia!) ja se pitäisi nyt jakaa viidelle blogille eteenpäin.Moni mun lemppariblogi on tämän jo saanutkin, joten halusin antaa tämän semmoisille, jotka eivät ehkä ole vielä tätä tunnustusta saaneet. Joukossa on aika tuoreitakin tuttavuuksia, joita olen nyt vasta viime aikoina alkanut innolla lukea.

Katjamaria
Kissan Kynnet
Anniina's Diary
Polish this!
Künsii

Tästä tulikin mieleen, että voisin jossain vaiheessa tehdä jonkun postauksen, jossa linkittelen mun jotain blogisuosikkeja tms. Ainakin kynsiblogipuolella on semmoisia pidempiaikaisia lemppareita ja sitten uudempia tuttavuuksia, joita seuraan kaikkein ahkerimmin.

6 kommenttia:

 1. Lemppariblogeja on aina kiva lukea :) Sieltä saattaa löytää itselleen kivaa uutta luettavaa =)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos <3 Tunnustus on tosiaan kiertänyt monet blogit, joten suht vaikea on laittaa sitä eteenpäin :) voisin antaa sen kaikille?

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos kamalasti tunnustuksesta! :-)<3 Oon tuon muutamalta jo saanutkin ja ajattelin tehdä tuon sitten, kun alan olla varma ettei tunnustuksia enää tule. Mutta kiitos vielä kerran! :-)

  <3: Anniina

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon tunnustuksesta. :))
  Ois kiva lukea semmonen postaus, jossa linkittelisit suosikkiblogejasi. Sitä kautta saattaisin itsekin löytää uutta luettavaa. Varsinkin tuoreita blogeja on usein niin vaikea löytää, vaikka siellä esiteltäisiin kuinka hienoja kynsiä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon tunnustuksesta! :))

  Mielelläni myös lukisin postauksen suosikkiblogeista, sitä kautta kun voi aina itsekin bongata uusia tuttavuuksia. :)

  VastaaPoista
 6. ooka: Joo, voisin varmaan tehdä jonkun postauksen lemppariblogeistani tulevaisuudessa!

  Katjamaria: Se onkin hyvä idea, koska kyllä minustakin periaatteessa jokainen bloggaaja ansaitsee kyseisen palkinnon.

  Anniina: Olepa hyvä! :)

  Yue: Luen aika paljon semmoisia yleisestikin tunnettuja blogeja, mutta silti voisi löytyä jollekin jotain uusia tuttavuuksia?

  Annie: Ole hyvä! :) Koetan tosiaan tehdä jossain vaiheessa postausta lemppariblogeistani, vaikka niihin kuuluukin paljon ihan niitä yleisestikin suosittuja ja ison lukijakunnan omaavia blogeja. Mutta koetan saada mukaan jotain uudempia ja ehkä vieraampiakin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!