maanantai 10. syyskuuta 2012

LOL

Pakkohan tämä holo oli saada! Nimittäin China Glazen LOL. Huuto.Net:stä bongasin tämän ja muita OMG-sarjan lakkoja myynnistä. Valitettavasti kohteiden sulkeutuessa olin töissä, enkä päässyt niistä kovin hyvin kilapilemaan, mutta yhden lakan sain kuitenkin itselleni! Jee! Tämä kun on kai vielä aika HTF-lakka nykyään?Kyseessä on siis violetti hologrammilakka. En tiedä, raaskiiko tätä nyt edes kynsille pistää? :D On niin nätti.

Samaan pakettiin mahdutin vielä meikkipaletin. Ajattelin kerraankin tilata tämmöisen, missä on paljon eri värejä, niin ei tarvitse ihan hetkeen mitään luomivärejä ostella. Paletti oli saanut kyllä aika kovaa kyytiä postissa ja kääreitä avatessa vähän jännitti, onko mikään luomiväri enää ehjänä...Onneksi lopputulos ei ollut niin paha, vain pari violettia nappia oli mennyt palasiksi postin käsittelyssä ja paletissa on edelleen monta käyttökelposta nappia. Kuvassa ne kaikki ovat vielä vain tuon violetin pölyn peitossa...Onko teillä OMG-sarjan lakkoja? Tykkäättekö holoista?

4 kommenttia:

 1. Oiii! Mulla ei oo OMG-sarjaa mutta ne on kyllä ihania! :D Saanko kysyä että paljolla toi lähti? :3

  Ja tossa meikkipaletissa on syötävän ihanat sävyt! :)

  VastaaPoista
 2. kiva lakka ,tykkään holoista

  VastaaPoista
 3. SaraCupCakez: En nyt ihan tarkkaan muista (enkä jaksa Huuto.Net:stä tarkistaakaan :D), mut noin 15e muistaisin tuon lakan olleen. Kaikki kokoelman myynnissä olleet sävyt meni about 14-17e hinnalla kaupaksi muistaakseni.

  VastaaPoista
 4. eekku: Mäkin tykkään holoista, varsinkin kesällä ne pääsevät kunnolla loistamaan, mutta voi niitä kai talvellakin käyttää. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!