keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Viimeisimmät kynnet

Jälleen testissä Sanna Taralta saatuja juttuja, eli kynsille pääsi nyt violetteja glitter diamondeja. Vielä testaamatta ovat kissatarrat, mutta eiköhän nekin pian pääse kynsille. :) Aloitetaan postaus tällä kertaa kuvalla, jossa on kaikki käyttämäni tuotteet.



Olen jo pidempään halunnut testata Goshin Oceania, kun vihdoin sain hankittua sen. Nyt se pääsi kynsille ja nappasin lakasta myös kuvan teille pelkästää, jotta näette, miten kiva lakka on kyseessä. Kuva on tosin otettu sisätiloissa ja lampun valossa, kun illalla kynsiäni lakkasin, mutta kuitenkin minusta oli kiva näyttää tämä lakka myös pelkältään. Minusta väri on todella kaunis!



Lakka levittyi lopulta mielestäni suht helposti, vaikka tuollaiset metalliset lakat voi raidoittua tosi helposti. Ja peittävyyskin oli hyvä. Kärkiin lisäsin Color Clubin Rule Breakeria ja vielä violetilla glitterisellä koristelulakalla rajauksen. Glitter diamondit pääsivät koristamaan peukaloa ja nimetöntä. Lopputulos oli jännä ja tykkään tosi paljon tuollaisista läpinäkyvistä diamondeista. Nämä violetitkin näyttävät eri valossa joko violeteilta tai vihreiltä, koska alla oli vihertävää lakka. Näistä tulee vähän kalan suomut mieleen, vaikka ei kalan suomut taida yhtä kauniita olla? :)



Yllä kuva sisävalossa, jossa glitterit näyttävät violetilta ja alla kuva luonnonvalossa. Alla oleva kuva on otettu kun lakat olivat olleet jo kolmisen päivää kynsissä. Eli hyvin kesti lakkaus ja positiivinen yllätys oli myös glitterien pysyminen. Laitoin kyllä kunnon kerroksen päällyslakkaa.



Loppuun vielä päivän asua viime viikolta ja noiden äärettömän söpöjen korvisten esittelyä, jotka voitin siis arvonnasta täältä. Ne ovat ihanat! :)



Housut H&M
Paita Gina Tricot
Musta toppi H&M
Neule Inspire

Meillä oli pedapäivät taas koulussa ja se merkitsi sitä, että sai pukea normaalit vaatteet kouluun ja reenivaatteet sai kerrankin jättää kotiin. :)



Ja katsokaapa, miten ihanan kirkas päivä ulkona on! Takaani ikkunasta kun suorastaan tulvii valoa! Kyllä se kesä on tulossa! :)

6 kommenttia:

  1. Kattelin monta kertaa tota Ocean-sävyä kaupassa - enkä ostanut. Nyt sitä ei sit enää ole :D Mut kiva nähdä millanen se on in action!

    VastaaPoista
  2. Mä siis eka yritin ostaa tota Oceania Huuto:net:stä, mutta en voittanut huutoa. Sitten se tuli vastaan yhdellä blogikirppiksellä ja sieltä tärppäsi. :)

    VastaaPoista
  3. Hahaa! Käytiin äidin kanssa mun töiden jälkeen tänään Tiiriössä (Prisman vieressä Emotionissa) ja sielläpä oli yksi ainokainen pullo just tota :) Otin tietenkin... Ja kaks muutakin, jotka oli alessa.

    VastaaPoista
  4. Jee, kävipä sulla hyvä säkä! Täällä ei ollut Sokoksessa alessa kuin pari Goshin eri sävyä, eikä kumpikaan ollut kovin erikoinen, niin en sitten ostanut.

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet, tykkään ihan hulluna! (:

    VastaaPoista
  6. Jee, kiva kun tykkäät! Nää onkin väritykseltään semmoiset, et uskoisin sun tykkäävän. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!