lauantai 17. maaliskuuta 2012

Pinkkiä, pinkkiä, enemmän pinkkiä!

Kaikille on varmaan tullut selväksi jo aika moneen otteeseen mun lempiväri?



Huosut H&M
Rusettipaita Link
(Musta pitkähihainen paita on jokin ikivanha, merkkiäkään ei enää näy pesulapussa.)



Äidin ostama naistenpäiväleivos!



Iittalan Lasimäeltä löytyi aivan mun väriset sakset alesta! Tuli vierailtua myös Kultasuklaassa, nam!



Kiira Korven vaatemalliston vanhaa mallistoa oli alessa Citymarketissa ja olen jo pidempään halunnut jonkun Kiiran malliston vaatteen. Nyt tuli hankittua, eikä maksanut paljon, hintaa jäi alle 15e.

Loppuun vielä pinkkiä kynsilakan muodossa. Tässä siis ihana Lumenen Make Impact. Äiti osti tämän mulle ihan yllättäen lomalla ja olin iloinen saadessani uuden lakan. En tutkinut lakkaa sen tarkemmin, ajattelin sen olevan joku kiva vaaleanpunainen. Kotiin päästyäni lakka pääsikin heti käyttöön ja yllätyin lakan upeudesta, koska sehän oli tietyssä valossa selkeästi hologramminen!



Pullo on aika pieni, eikä lakasta saa minusta niin hyvää kuvaa pullossa, mutta kynsillä se paljastaa hienot puolensa. Alla minusta näkyy hyvin, miten ihanan kimmeltävä lakka on. Vaati useamman kerroksen, mutta ei mitenkään älyttömästi. Lakka ei ole ihan niin holo, kuin jotkut muut näkemäni hologrammilakat, mutta tarpeeksi holomainen kuitenkin minun mieleeni.




Jotain koristuksia piti laittaa, mutta en liikaa halunnut peittää ihanaa lakkaa. Konadin laatoista löysin ihanan keijukuvion ja sehän sopii mielestäni täydellisesti näihin kynsiin. Alla kuvassa kaikki tarvikkeeni, joilla kynnet lakkasin ja koristelin.



Leimasin keijun nimettömiin ja lisäsin vielä Nubarin glitterlakkaa Rose päälle. Alla oleva kuva on otettu salamalla, jolloin lakka kimmeltää hienosti.



Seuraavana päivänä kuvasin kynnet vielä ulkona päivänvalossa, mutta sää oli aika pilvinen, eikä lakka siksi oikein päässyt oikeuksiinsa. Söpöt nämä ovat silti. :)





Tämmöinen pinkki ryöpytys tällä kertaa. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanan paljon pinkkiä !
    Ja tuo lakka on aika ihanan värinen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomaa kyllä jotenkin, että pinkistä tykkään. :D Tuo lakka on ehdottomasti nyt yksi lemppareitani. :)

      Poista
  2. oii ihanat nuo sinun housut! :) Oon ite jo pitempään ettiny kirkkaanpunasia pillifarkkuja, mutten löydä sellaisia mistään.. Tuollaiset värikkäämmät housut ovat vaan niin ihanan erilaisia normifarkkuihin verrattuna. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä iihastuin kun näin H&M:llä paljon kaikkia värikkäitä housuja (sinisiä, keltaisia..) ja noi pinkit oli pakko saada kotiin asti. :) Oon aiemminkin kokeillut Ginassa pinkkejä farkkuja, mutta silloin jäi ostamatta, kun olivat aika hintavat. Noi H&M:n housut oli vaan 20e. Piristää oikeasti mielialaa kun saa tuollaiset pirteät housut jalkaan. :)

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!