keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Loman kynnet ja arvontapalkinnot

Vielä palailen vähän hiihtolomaan tässä postauksessa, sillä nyt esittelen parit kynnet, jotka loman aikana tein. Otin muutamia kynsitarvikkeita äidille mukaan ja kahdet kynnet ehdin reissun aikana itselleni tehdä. Musta on aina kauhean vaikea päättää, mitä lakkoja ja koristeita sitä ottaisi esim. viikoksi mukaan. Ja nyt mä yritän ottaa vain ihan 3-4 eri lakkaa + jotain koristeita. Sitä on niin vaikea ennustaa, millaisia lakkoja sitä haluaisi käyttää seuraavan viikon aikana. Yleensä otan aina ihan "vääriä lakkoja" ja kaikki kivat on muka jääneet kotiin. :D Tunnistaako oku tämän saman itsestään?



Ekaksi lakkasin kynteni OPIn Inkillä, joka on mielettömän kaunis violetti shimmerinen lakka, joka jossakin valossa näyttää vähän siniseltä. Tämän nappasin viimehetkellä matkaani mukaan lähtöaamuna, koska tuli semmoinen olo, että tahdon nyt lakata tällä. Mulla ei sitten ollut oikein mitään lakkaan sopivia koristeluja mukana, mutta päätin sitten jotain kukkasia leimailla kuitenkin.



Valkoisella alaklla siis leimailin erilaisia kukkakuvioita kynsiin muutamasta eri laatasta, jotka mulla oli mukana. Käyttämäni laatat olivat M40, M84 ja M77.

Alla olevassa kuvassa näkyy aika kivasti tuota sinistä hohtoa, joka lakassa on tietyssä kulmassa.



Toiset kynnet taiteilin ennen Hesan reissuani ja valitsin nyt pohjalle Evelinen hologrammilakan (näkyy alla olevassa kuvassa kädessäni), jonka olen joskus voittanut eräässä blogiarvonnassa. Nyt vihdoin päätin testata lakkaa. Lakassa on kyllä hieno hologrammiefekti, mutta lakkaa täyty laittaa aika monta kerrosta, koska se oli minun makuuni aika läpinäkyvää. Mielestäni pullossa lakka oli ruskeampaa, mutta kynnellä vaaleampaa ja kultaisempaa.



Tein muutamaan kynteen leimailut, mutta en halunnut paljoa peittää kaunista lakkaa leimauksien alle. Valitsin laatasta M40 kruunukuvion ja laatasta M77 helmikorut. Kruunun kaveriksi laitoin musta strassin ja pikkurilleihin lisäsin kolme strassi per kynsi.



Sain näistäkin kynsistä muutaan kuvan luonnonvalossa, mutta eihän tuo hologrammilakka siltikään pääse oikeuksiinsa kuvissa.



Loppuun vielä ne arvontapalkinnot, jotka kotiutuivat luokseni loman aikana. Oli kiva tulla kotiin, kun siellä odotti pari kirjekuorta.



Eivätkös olekin aivan älyttömän söpöt korvikset? Osallsituin täällä arvontaan, jossa palkintona oli koruja. Itse sain korvakorut ja toinen voittaja kaulakorun. Ja alla näkyy toinen arvontavoittoni, joka on sitten kynsituotteita. Nämä tulivat Kynnen Mitalla blogista. Nyt mun viimeistään tarvis hankkia se fimoleikkuri, kun sain taas ihania fimopötköjä. :D



Semmoista tällä kertaa. Tällä viikolla olisi tulossa sitten vielä ainakin ensimmäinen Sanna Taran lähettämä yhteistyötuotepaketti, eli pääsen testaamaan jotain kivoja kynsituotteita ja raportoimaan siitä teille. :)

6 kommenttia:

  1. minun mielestäni on ihan mahdoton tehtävä koittaa ennustaa mitä lakkoja haluaa ottaa mukaan viikon reissulle ja haluta sitten lakata niillä. Ja joo, yleensä menee lakkavalinnat päin mäntyä eikä tee mieli lakata kynsiä lol :D Tai koristella niitä, koristelujen valitseminen on erittäin hankalaa o.o Onnea arvonnanvoitosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä et muillakin on ongelmia valita lakkoja reissuun mukaan, ettei vaan mulla. :) Mä tein taktisesti ja otin semmoisen sekalaisen pienen pussin erilaisia koristeita matkaan, niin sieltä löytyi sit aika hyvin sopivia strasseja toisiin kynsiin, joihin olin sitten jo ihan tyytyväinen. Ja kiitos, huomenna pääsee varmaan testiin nuo korvikset! :)

      Poista
  2. vitsi sulla on hyvä arpaonni... sähän voitit taas pari päivää sitten sen yhen pahtavan palkinnonn en enää muista blogin nimeä (joku norpas ööäh en muist) pomppas vaan sun nimi silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt on ollut ihan käsittämätön säkä! Olen kyllä tosi kiitollinen kaikista noista voitoista, koska mulla ei yleensä ole ikinä onnea arvonnoissa. Voitin tosiaan Norppa's Notesin arvonnan myös juuri ja sitä palkintoa vielä odottelen kotiin. :)

      Poista
  3. Mullakin on aina hirveä ongelma mitä lakkoja otan matkalle mukaan, ja yleensä raahaankin niitä kaikissa sateenkaarenväreissä, ja vielä muutama ylimääräinen;) Ja lähes aina kuitenkin käy niin, että matkalla on parempaakin tekemistä kuin lakata kynnet( vai voiko sellaista olla?:D) ja koko loma meneekin sitten yksivärisissä lakkauksissa, jotka tulee maksimissaan kerran vaihdettua! ja sitten matkoilta tulee vielä ostettua lakkoja, joten kotiinraahattavia lakkoja onkin sitten aika paljon:D sulla on kyllä aina hirmu hyvä tuuri arvonnoissa, haluatko kertoa salaisuutesi?;)

    somethinglikenails.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pystyn kyllä niin hyvin samaistumaan noihin ajatuksiin. Mä ehdin just ja just lakkaamaan kynnet kahdesti loman aikana ja taas tuli hankittua uusia lakkoja, kävinhän mä Cesarsin avoimilla ovillakin! Mutta aina on vaan pakko raahata kauhee kasa lakkoja kotoakin mukaan. :)

      En kyllä osaa yhtään sanoa, mikä mun salaisuus on noiden arvontojen suhteen. Ehkä se, etten oo noin 20v. aikana voittanut oikeasti melkein mitään muuta ikinä? :D Tai sitten tässä tulee nyt käytettyä monen vuoden hyvä tuuri kerralla, että varmaan vähän kuiva kausi sitten tulossa kun tämä onni loppuu. :D

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!