tiistai 26. helmikuuta 2013

Tunnustusta, haastetta ja purkkeja

Esittelin aiemmin mun lakkavarastojani ja sen säilytystä jälleen kerran. Kyseisessä postauksessa kuvissa vilahti purkki täynnä kynsilakkoja. Mulla on vastaavia purkkeja kaksi ja jäipä mainitsematta, että toisessa purkissa mulla on koristeita. Eli glittereitä, fimoja, helmiä...Tosin nyt koristeita sisältävä purkki alkaa olla niin täynnä, että saatan ottaa lakat pois purkista ja pistää tilalle koristeita.Täytyy vain ensin varmistaa, että onko mun lakkalaatikoissa tilaa noille lakoille. :DSitten niihin haasteisiin ja tunnustuksiin...- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia ( joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin

Tämän tunnustuksen sain parista eri blogista, eli kiitos Pilvihattaran ja Kynsilakkahuurujen suuntaan!

Postauksen lopusta löytyy haastetut/palkitut blogit sulassa sovussa sen kummemmin erottelematta. Eli jos et ole vielä tätä saanut ja postauksesi linkki löytyy tuolta alempaa, niin olepa hyvä! :)

Sain myös ookalta haasteen kertoa viisi outoa asiaa itsestäni. Ja tämäkin piti pistää eteenpäin toisille bloggaajille...

1. En tykkää omistaa joltakin kynsilakkamerkeitä vain yhtä lakkaa, minun on melkein aina pakko ostaa samalta merkiltä edes toinen lakka tai myydä yksittäinen pois.

2. Jos syön karkkipussia, jossa on sekaisin mustia- ja hedelmäkarkkeja, yritän syödä niitä tasaiseen tahtiin eli aina kun syön mustan, otan myös hedelmän. Ja ärsyttää, jos joku muu syö samasta pussista eikä toimi näin. :D

3. Olen addiktoitunut kännykän herätyskellon torkkuun. En osaa herätä ensimmäiseen pirinään!

4. Nukun paremmin/nukahdan helpommin, jos halaan jotain. Joko peittoa, tyynyä, poikaystävää, pehmolelua tia mitä vain. Mutta uni ei aina meinaa millään tulla, jos en saa jotain kainalooni. en tiedä, mihin pistäisin käteni, jos ne eivät halaa jotain. :)

5. Mitä enemmän mulla on jotain hyvää (esim karkkia), sitä helpompi on olla syömättä kaikkea pois. Jos hyvää on vain vähän, niin sitten mulla on heti pakottava tarve syödä heti kaikki.

Ja näille kaikille ois haastetta/tunnustusta luvassa:
Sateella kuusen alla
Advanced levitation
Handmade by Beatrish
Analog Trash
......The Pied Piper's Adventures.
Embonails!

7 kommenttia:

 1. Kiva mulla on vanhassa riihimäen lasikpurkissa noita koristepurkkeja =)

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama pakkomielle kynsilakkamerkeistä. Pakko olla vähintään kaksi tai sitten ei yhtään! Ei saa olla yksinäisiä pulloja, niille voi tulla orpo olo.

  Mun unikaverina on aina sellainen nalle, jonka sisällä on kuumavesipullo. Osaan nukahtaa vain jos mulla on jotain lämmintä vieressä. Joskus poikaystävä ei kuitenkaan tule samaan aikaan nukkumaan mun kanssa ja välillä koirille ei unet sängyssä kelpaa. Kuumavesipullonalle on aina takuuvarma lämmitin.

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama juttu karkkien kanssa ja herätyskellon kanssa olen myös ihan toivoton :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis tunnustuksesta! :)

  VastaaPoista
 5. eekku: Musta toi on aika kiva sisustuselementti, onhan noi kaikki kimmeltävät glitterit kauniita! :)

  Amoena: Ihanaa, kun jollain muullakin on samoja tapoja, ei tunne itseään ihan niin omituiseksi! :D

  Bambi: Haha, mä oikeasti ihan tottumuksesta painan aina torkkua ja jään sänkyyn makaamaan, vaikkei enää ees väsytäis! :D Oon ihan toivoton tapaus...

  E-S: Olepa hyvä! :)

  VastaaPoista
 6. Heippa! Ja kiitos tunnustuksesta :) Haasteeseenkin aion vastaille :D

  VastaaPoista
 7. iepukka: Olepa hyvä, kiva et tartut haasteeseen! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!