keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kengät on herkkua!

Rakas Bobo-herra tykkää syödä ja järsiä kaikkea. Sainkin tästä pureskeluinnosta oikein konkreettisen esimerkin sitten eräs päivä kun koulusta tulin kotiin... Herra oli päättänyt järsiä mun valkoiset nilkkurit. No, oma mokahan se oli, kun kengät olin kiireessä aamulla jättänyt eteiseen ja ikääkin näillä kengillä oli jo yli 5v. Eli lähinnä naureskelin koiran tavalle kertoa, että mun ois aika hankkia uusia kenkiä! Mun kengät on niin sou lääst siison! :D Mutta jos nyt vaikka jatkossa muistais pitää ne kengät piilossa...Alla kuvaa Bobon käsittelemästä kengästä. Näin meillä stailattiin mun vanhat tylsät kengät uuteen uskoon. Eteen oli vielä pureskeltu tyylikäs halkio.Päätinkin sitten tarttua Bobon vinkkiin ja hankkia uusia kenkiä. Ja miten siinä sitten kävikään...Kolme pari kenkiä ja yhdet kynsikkäät löytyi alesta. Toisaalta nää kengäthän oli kaikki alennuksessa ja kalleimmat maksoi 30e. Eli pääsin alle 80e:llä, joten ehkä tässä ei vielä konkurssissa olla ja kaikki nuo tulivat vielä ihan oikeasti tarpeeseen! Tietenkin olen nyt ilman valkoisia matalakorkoisia "peruskenkiä", mutta semmoiset ehdin vielä metsästää itselleni myöhemmin.

4 kommenttia:

 1. Mistä nuo korkeavartiset saappaat on? :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja kenkiä ,mistä ostit?

  VastaaPoista
 3. Mimosa: Citymarketista, itseasiassa nuo kaikki on. Innostuin vähän kenkäosastolla... :D

  eekku: Kiitos! Empä tajunnut etten tuohon postaukseen mihinkään kirjoittanut, mutta kaikki kuvan ostokset on Citymarketista. Lähdin sieltä etsimään, kun tiesin että paljon on kenkiä alessa aina. Ja niin oli nytkin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!