sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Brittilippuja

Oon varmaan joskus aiemminkin maininnut, että mä tykkään ihan hirmuisen paljon brittilipuista? Eräällä shoppailureissulla osuikin silmiin Cybershopissa tämmöiset tarrat ja oli pakko ostaa. Nyt päätin testata niitä.En laittanut lippuja joka kynteen, vaan lakkasin osan OPIn sinisellä Yoga-ta Get This Blue! lakalla. Nuo kokokynnen tarrat olivat tosi isoja ja peukaloonkin riitti siis vain puolikas lippu. Mutta musta lopputulos oli aika hauska.Samaan postaukseen ängen vielä mun yhden sotoksen, joka mätsää hyvin kynsiini. Nimittäin en ole muistanut esitellä vielä mun Europehousen varastontyhjennyksestä (tai jostain vastaavasta) hankkimaani laukkua. Brittilippuhan se siinäkin.Jos ette saaneet vielä yliannostusta Union Jackistä, niin lisää voi katsella vaikka kun pinterestin kokoelmista. Pari esimerkkiä alla.
british
Union Jack


Näitä voit tsekkailla siis lisää täältä. Onko muita, jotka tykkää tästä lippuprintistä?

8 kommenttia:

 1. Minä tykkään tästä lippuprintistä (:
  ja parista muustakin erityisesti ;)

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet ja on se ihan kiva ainaki noissa vaatteissa =)mulla on muuten tehty kotuja brittilippu kuviolla

  VastaaPoista
 3. Tiia: Mulla toi brittilippu on ehdoton ykkönen lippuprinteissä! :)

  eekku: Voisin kyllä jotain korviksia taas ostaa sulta, sulla ois meinaan monia semmoisia, mitä tahtoisin! :)

  VastaaPoista
 4. Minä rakastan brittilippuprinttiä ja ylipäänsä Englantia! Olen ollut sielä 4 kertaa ja taas haluaisin takaisin :D Itse omistan muutaman paidan tuola printillä ja kaulahuivin ja puhelimen takakuoren ja meikkipussin ja varmaan aika paljon muutakin mitkä eivät nyt tule mieleen :D

  VastaaPoista
 5. Emmi: Mäkin haluaisin kovasti päästä käymään Englannissa! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet, mä tykkäilen kans brittilipusta, vaikkei ole tullut vielä kynsille laitettua :)

  VastaaPoista
 7. Vanquish: Mä haluisin tehdä myös sellaisen värikkään version, jossa ois sininsen, punaisen ja valkoisen sijasta joka kynnessa vähän eri värit. Katotaan koska jaksais semmoset räpeltää! :)

  VastaaPoista
 8. Ok kiva kuulla jos ne jollekki kelpaa ilmottele vaan jos jostain oot kiinnostunu

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!