sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Asukokonaisuus viime viikonlopulta

Toinen postaus vielä samalle päivälle, aika harvinaista herkkua. Mutta käytetään kerrankin hyödyksi kun on aikaa näitä postauksia kirjoittaa. Enkä halua jättää tätä vaatepostausta roikkumaan pidemmäksi aikaa, kun lupailin  aiemmin tätä asuesittelyä viime viikonlopun balettireissulta.

Kertauksena vielä, että käytiin siis äidin kanssa katsomassa Joutsenlampi oopperatalolla Helsingissä. Aiheesta olen kirjoitellut jo yhden postauksen. Tässä postauksessa esittelen asuani ja kynsiäni.

Lähdin aamulla kahdeksan jälkeen junalla Kuopiosta kohti Helsinkiä ja laitoin hiukset ja osittain meikinkin vasta junassa, jotta sain nukkua vähän pidempään. Junamatkahan oli 4h yhteen suuntaan, niin siinä kyllä ehti hyvin. Myös nukkua. :D Asukuvat on siis otettu illalla kotiuduttuani (joskus hieman ennen vuorokauden vaihtumista), joten olo ei ollut ehkä kaikkein kuvauksellisin, mutta halusin kuitenkin tämän asun esitellä.mekko KappAhl (kirppis)
neule H&M
sukkahousut Seppälä
saapikkaat Inspire
avokkaat Annalisa j.m (Espanjasta)

Matkalle otin mukaan pitkähihaisen ja jalkaan vetäisin uudet saapikkaani. Oopperatalolla vaihdoin kengät avokkaisiin, koska pitäähän sitä käyttää tilaisuus hyväksi, jos pääsee "pikkukenkiä" käyttämään. Nyt pystyin käyttämään korkeita korkoja hyvällä omallatunnolla, kun ei oltu miehen kanssa liikkeellä ja en ollut päätä häntä pidempi korkojen kera. :)

Mekon olen löytänyt vuosia sitten Kokkolasta kirpputorilta ja nyt kun pitsi on taas kovin muodikasta, niin olen käyttänyt tätä aika ahkerasti.Hiukset letitin vinoletille ja kaulassa koreili naisen ääni. Olen saanut kyseisen korun muistaakseni ylioppilaslahjaksi, aivan ihana mielestäni. Muutenkin pidän paljon Kalevala koruista.Vielä lähikuvassa mun ihanat avokkaat, joita en ole vielä päässyt paljoa käyttämään. Hankin nämä siis viimeksi Espanjassa käydessäni ja hinta taisi olla kympin tietämillä? Ei paha. :)

Sitten vielä pari kuvaa kynsistä, jotka muuten nämäkin lakkasin junassa. Ilman salamaa tuli todella tärähtäneitä kuvia ja salaman kanssa taas kovin valkoisia. Mutta pitää nämäkin kynnet kuitenkin esitellä, koska pääsin vihdoin laittamaan kynsilleni OPIn ihanaa Metallic 4 Life lakkaa, jota olen ihan kissojen ja koirien kanssa metsästänyt! Se kotiutui lopulta minulle Bulgariasta, josta tulleet lakat on vielä esittelemättä. Mutta iso ostopostaus on tulossa sitten ensi viikolla.

Olen kyllä niin iloinen, että tämän lakan sain vihdoin kokoelmiini. Se on vain niin kaunis! Eikä kaipaa mitään koristeluja. Kuinka monelta muulta löytyy tämä ihana lakka?!

4 kommenttia:

  1. Upea lakka!! Ihana! <3 Mistä sä ne kissat lainasit ;D

    VastaaPoista
  2. Sufffe: Kerrankin löytyi lakka, joka kelpaa ihan sellaisenaan ilman koristeluja! :) Kissat lainasin naapurin tädiltä! :P

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!