maanantai 25. helmikuuta 2013

Lakkojen esittelyä merkeittäin: Flormarit

Ajattelin esitellä lakkavarastostani ainakin osan näin merkeittäin kuvien kanssa. Esittelen siis merkit, joilta minulla on useita lakkoja. Tietenkin saa esittää myös toiveita. En varmaankaan jaksa kuvata sitä sekalaista seurakuntaa erilaisia ikivanhoja markettilakkoja, joita multa löytyy, enkä usko niiden olevan edes yhtä kiinnostavia.

Tässäpä ensimmäisenä kaikki Flormarin (+KoneHelsinki) lakkani, jotka kuvasin kun viimeksi siivoilin lakkalaatikkoani.

Hologrammilakoista olen hankkinut itselleni kahdeksan lakkaa. Tosin eiväthän nämä kaikki ole hologrammeja, osa on vain shimmeriä. Mutta nättejä kuiteskin. :)Näitä matalampia pulloja minulta löytyy seitsemän. Omistin joskus myös keltaisen, mutta sen myin pois.Miracleja multa löytyy kuusi erilaista.Sitten neljän lakan setti, jotka olen saanut joskus arvontavoittona. Nämä ovat siis KoneHelsinki nimellä, mutta Flormarinhan nämäkin ovat.Nämä ovat ehkä suurimmat lempparini, nimittäin Supershine Miracle Colorsit. Ihania kimmeltäviä kaunokaisia! :) Pari reunimmaista violettia nappasin vuoden vaihteessa Seppälän alesta.Viimeisessä kuvassa lakat, jotka unohdin kuvata muiden kanssa. :D Eli yksi Supershine lisää ja mun tällä hetkellä ainoa Flormarin crackle eli graffittilakka.Minkä merkin lakkoja tahtoisitte seuraavaksi nähdä?

3 kommenttia:

 1. Minua kiinnostaisi OPIn tai China Glazen lakkasi :)

  VastaaPoista
 2. kivasti on sullekki kertyny,täytys taas esitellä lisää mun lakkoja merkeittäin

  VastaaPoista
 3. Emmi: Varmasti os tulossa nuo, OPIen kuvaamista suunnittelin seuraavaksi! :)

  eekku: Musta tämmöiset esittelyt merkeittäin on kivoja, tee säkin ihmeessä lisää! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!