maanantai 18. helmikuuta 2013

Pikaisia glitterkynsiä

Tässä postauksessa esittelen pikapikaan parit hätäratkaisukynnet, joihin olen joutunut turvautumaan, kun aikaa lakata kynsiä ei ole ollutkovinkaan paljoa, mutta vanhat lakat ovat olleet siinä kunnossa, että ne on ollut pakko vaihtaa. Turvaudunkin tällaisissa tialnteissa helposti johonkin värilakkaan + glitterlakkaan, koska silloin ei mene aikaa koristeiden kiinnottämiseen ja pikauivattajan kanssa uskaltaa mennä aika pian kynsien lakkauksen jälkeen nukkumaan. pääsin testaamaan paria väriyhdistelmää, jotka ovat pidempään pyröineet mielessäni.

Ensimmäiset hätäratkaisukynnet olivat idealtaan nude pohja ja värikästä glitteriä. Laitoin pohjalle Dependin vaaleanpunaista lakkaa, koska pieni pullo on jo puolivälissä ja haluaisinkin tämän lakan saada pian loppumaan. Minulla on siis tällä hetkellä menossa projekti, jossa yritän kuluttaa edes joitakin kynsilakkojani loppuun. Kokoelmani on jo niin iso, että voin perustella uusien ostoa lähinnä sillä, että sain jonkun vanhan käytettyä pois. Joten tuumasta toimeen ja vajaita lakkapulloja tyhjentämään...Neutraalille pohjalle päätin testata ikivanhaa(?) LaFemmen glitterlakkaa, jonka joskus bongasin facen kynsikoristekirppikseltä ja ostin, kun oli niin erikoisen näköinen.En vain oel tainnut tätä vielä omilel kynsilleni testata, joten tulipa sekin virhe sitten korjattua ja lakka pääsi kynsille asti. Tämä on aika kiva, vaikka tikkuglitterit varmaan jakaa mielipiteitä. Pitää kyllä ehdottomasti testata erilaisille pohjille tätä. Onko ideoita, minkä värin päälle tämä erityisesti sopisi?

Toiset hätäratkaisut tein varmaan viikon sisään edellisistä ja tällä kertaa halusin käyttää myöskin moniväristä glitteriä. Valitsin pohjalle über kirkkaan Gina Tricotin Python Greenin, joka on siis selkeästi keltainen.Ainakin nämä kynnet olivat kirkkaat! En tiedä tykkäsinkö kultaisesta glitteristä tuolal keltaisella pohjalla, se sai kynnet näyttämään jotenkin jänniltä aj ehkä vähän ilmakuplaisilta. Mutta ehkä nämä hieman piristivät päivääni. Täytyy varmaan kokeilla jotain sopivampaa väriä tuon Yes Loven glitterin alle, ehdotuksia?Yllä vielä kuva kumpiinkin kynsiin tarvituista lakoista. Eli vasemmalla jälkimmäiten kynsien lakat ja oikealla ensimmäisten.

Pakko tähän loppuun linkata, että näitä kahta koristelutyyliä tahdon kokeilla! Eli koristelusaksilla tai -rei'ittimellä koristelukuvioiden tekeminen kynsilakasta ja cracklen päälle leimailu. Nyt pitäisi vain käydä ostamassa jotain niitä koristelurei'ittimiä Tiimarista?

Millaiset on teidän hätäratkaisukynnet?

2 kommenttia:

  1. Kivat :) Mun hätäratkaisu on monesti joku näyttävä pienihileinen ja tiheä glitter. Niitä kun ei niin tarvitse koristella, kun on niin näyttäviä yksinkin :)

    VastaaPoista
  2. Lunalii: Toi onkin hyvä hätäratkaisu, koska harvemmin itse ainakaan keksin kunnon glitterpommille mitään koristuksia, kun se on itsessään jo niin kaunis. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!