perjantai 15. helmikuuta 2013

Materialismionnellisuutta!

Lupailin jo viime viikon puolella, että ostosten esittelyä on tulossa. Joten tässäpä koko postauksellinen ihania korkkaamattomia pulloja, joita olen malttamattomana odotellut luokseni ihan ulkomailtakin asti. Osa näsitä on ehtinyt majailla luonani jo aika kauan ennen esittelyä, kun halusin esitellä kaikki kerralla ja olin vähän laiska kuvaamaan... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ja toivottavasti lakkoja nähdään pian kynsilläkin asti! Vaikka on tuolla semmoisia ihanuuksia, että miten niitä raaskii edes käyttää.. :)Osallistuin kimppatilaukseen http://beautycosmetic.biz:stä, koska sieltä sai Essencen Breaking Dawn lakkoja ja paljon muitakin ihanuuksia, joita ei Suomesta löydä. Sain vihdoin kotiutettua mm. OPIn Metallic 4 Lifen ja pari Golden Rosen super herkullista glitteriä. Yritin tilata itselleni myös Essencen It's Purpliciousin isoglitteristä versiota, mutta sainkin sen pieniglitterisen, joka minulta kyllä jo löytyikin. Isoglitterisen version metsästys siis jatkukoon... Voisin kyllä toistekin tuolta tuotteita tilata, koska hinnat eivät päätä huimaa ja paljon jäi vielä tilaamatta kivoja lakkoja! Mutta johonkin piti se raja vetää tällä kertaa.

Ilokseni voin kertoa kaikille noita Golden Rosen lakkoja kuolaaville, että kyseinen kokoelma on tulossa Seppälöihin myyntiin kuun vaihteessa! Varmasti kotiutan itselleni lisää noita ihanuuksia!Ulkomailta minulle kotiutui vielä kolme muutakin Essenceä, jotka sain facebookin kirppiksen kautta itselleni metsästettyä. Etsiskelen nimittäin Essencen aiempia "vampyyrilakkoja" ja sainkin nyt kasvatettua kokoelmaani kahdella sellaisella + yhdellä Ballerina Backstage lakalla, joka oli pakko kotiuttaa kokoelman nimen takia. :) Kirppikseltä tarttui mukaan vielä halpa setti Sinful Colorsin lakkoja.

Englannin suunnalta minulle matkasi Models Ownin lakkoja erään kimppatilauksen mukana ja nämä on tosiaan tilattu jo aikoja sitten, ennen tätä surullisenkuuluisaa postitusmuutosta. Tällä hetkellähän Models Ownilta ei saa tilattua lakkoja, vaan Royal Mail ystävällisesti tuhoaa ne, koska luokittelee ne vaarallisiksi, eikä niitä siis suostu toimittamaan. Alkujaan ajatuksena oli, että olisin saanut lakat jo kynsimiitissä, mutta kimppatilaus ei ehtinyt sitten aivan siksi vielä Suomeen. Täytyy kyllä nyt olla iloinen, että tuli tähän kimppaan lähdettyä mukaan, koska meinasin jättää väliin ja osallistua "sitten seuraavaan" ja tietenkään ei voinut tietää, ettei seuraavaa ole ihan hetken tulossa, kun ei kynsilakat enää postissa kulje tuolla brittien päässä. :(Facebookin kirppikseltä nappasin itselleni pari leimauslaattaakin.Ja sokerina pohjalla on kimpaptilaus, jota odotin ehkä eniten näistä kaikista! Nimittäin pääsin kuin pääsinkin mukaan yhteen kimppatilaukseen, jonka kautta oli mahdollista kotiuttaa ekat indielakaani! Voitte vain kuvitella riemunkiljahduksien määrää kun näitä lakkoja kaivoin esiin paketista... Lush Lacquerit ja KBShimmerit tulivat siis Harlow & Co.lta. Samassa paketissa sain pari facen kautta ostamaani Sationin lakkaa ja mikrohelmiä.Kaikki yllä näkyvät lakat tulivat muuten kätevästi yhdessä ÄrräPaketissa, joka on nyt ensi kuun loppuun asti tarjouksessa 4,95e! ÄrräPaketti on tietyn kokoinen laatikko, joka todella on iso, eli sinne mahtuu vaikka kymemnittäin lakkoja ja hyvin myös pehmustetta. Ja mulle löytyi heti tyhjille pahvilatikoille käyttöä, kun alkaa toi lakkojen säilytystila olemaan aika vähissä kaikissa vanhoissa säilytysratkaisuisani. Pitääkin eistellä taas vähän mun säilytysratkaisujani, koska järkkäilin taas viime kuun puolella lakkojani hiemna uuteen uskoon.

Mistä lakoista tykkäsitte eniten? Mitä haluatte nähdä ekana kynsillä? (OPI onkin päässyt näistä jo kynsille ja blogiin asti.) Mä en oo vielä osannut päättää, että mitä noista Lush Lacquen lakoista mä ekana kokeilisin. Ne on kaikki niin ihanan näköisiä! Hypistelen vaan pulloja, enkä osaa päättää! Musta tuntuu, että tällä hetkellä on ihan liikaa liian ihania lakkoja, joita tekis melkein mieli syödä eikä laittaa kynsille! :D

6 kommenttia:

 1. Voi että kun sinulle on saapunut paljon ihania lakkoja! :) minä haluaisin nähdä, jonkun noista Lush Lacquereista kynsilläsin ;)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania ostoksia. :) Mä niin ootan, että nuo Golden Roset tulee myyntiin Seppälään. :D

  VastaaPoista
 3. Ihania; ekan ja viimeisimmän kuvan sisällöt uppoavat minuun kuin kuuma veitsi voihin!

  Jos toiveita otetaan vastaan, niin musta olis hauska nähdä kynsillä Lush Lacquerin Salt n Peppa tai jotain noista Essence Twilightin tummista sävyistä. :)

  Mä laitoin kans eilen just Harlowille tilauksen, se on niin kiva kun niiltä tulee usein tosi nopsasti paketit perille!

  VastaaPoista
 4. Tosi paljon kaikkee ihanaa olet ostellut =)

  VastaaPoista
 5. Golden Roset ja essencen breaking dawnit olis kiva nähdä :)!

  VastaaPoista
 6. Emmi: Joo, kyllä noi on kai sen verran ihania, että lakkalakko on oikeutettua rikkoa? :D Yritän pystyä pian päättämään, mitä noista Lush Lacquereista kokeilen ekana!

  Ellu: Mäkin ootan! Meinaan nosita oli osa loppu kun tilasin ja jäi harmittamaan, kun en muutamaa ihanuutta saanut, mutta nyt voin sitten mennä ostamaan ne Seppälästä! :)

  E-S: Ehdottomasti otetaan toivieta vastaan, kun mä en osaa oikeasti päättää noiden ihanuuksien välillä, että mistä aloittaisin! :) Oon kyllä ihan valmis lähtemään mukaan kimppatilaukseen Harlowille toistekin, kun siellä on noin ihania lakkoja ja tosiaan aika nopsasti ne tulikin.

  eekku: Kiva et tykkäät, mäkin tykään ihan hirmuisesti! :D

  nata: Varmaan ekoina kokeilen juuri noita ehdottamiasi ja Lush Lacquen lakkoja, ne ovat saaneet nyt hyvin kannatusta. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!