lauantai 9. helmikuuta 2013

Vuoden 2012 kynnet

Okei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Mä kyselin joskus kiinnostaako kynsikooste ja aloin sitten sitä tekemään kun muutama lukija ilmoitti, että ois kiva nähdä mun viime vuoden lempparit. No, sitten tuo luonnosten määrä vain kasvoi ja kasvoi ja lopulta tämä luonnos vähän hukkui massaan. Lisäksi tää oli aika haastavaa, koska suosikkikynnet tuntui vaihtelevan ihan päivän mukaan ja fiiliksen mukaan. Mutta tässä nyt jonkinlainen sen valintahetken lemppareiden kokoaminen.

Lähdetään liikkeelle käänteisessä järjestyksessä, eli vanhimmat kynnet löytyy tuolta alhaalta.

JoulukuuMä vaan tykkään kaviaarimanikyyristä, en voi sille mitään. Tiedän tän jakavan mielipiteet, mutta on ehdottomasti yks mun lemppari. Tämä Ciatén versio vielä siksi, että tää kesti todella hyvin. Postaukseen näistä kynsistä pääset tästä.

MarraskuuTämän kuun lempparikynsistä mulla on vain yksi hieman kännykällä otettu kuva, koska tein nää reissussa ollessani. Mutta nyt kun bongasin nämä, niin aion kokeilla tämmöistä lakkausta nyt pian uudelleen, jos vaikka saisin parempia kuviakin sitten. Kirsikankukkatarroja on onneksi vielä jäljellä. Kynnet vilahtavat tässä postauksessa.

LokakuuLemppareiksi valikoitui hyvin kirkkaat, eikä ihan tähän vuodenaikaan sopivat kynnet. Mulla oli teemaviikko aiheella hedelmät ja nämä kynnet ovat tietenkin siltä teemaviikolta. Samaisella teemaviikolla oli useammatkin kynnet, joista tykkäsin ihan hirmu paljon ja tiesin heti mun lemppareiden olevan siltä viikolta. Hedelmäsalaattikynnet löytyvät täältä.

SyyskuuNämä kynnet löytyvät blogista vasta lokakuun puolelta, mutta valitsin nämä syyskuun lemppareiksi, koska muistan lakkauksen olleen kynsillä syyskuun puolella. Tein nämä erästä Anti festivaalin esitystä varten. Teemana oli vesi ja jotain aika kalamaista näissä kyllä on, eikö? :) Postausta esityksen kynsistä ja asusta täällä.

ElokuuTaas oli vaikea valinta ja paljon vaihtoehtoja, mutta tämä kesäinen lakkaus lopulta vei voiton. Ehkä siksikin, että sain paljon kehuja näistä kynsistä. Postausta lakkauksesta täällä.

HeinäkuuEn voi olla valitsematta tätä glitteröveriä suosikikseni. Postaus kynsistä löytyy täältä. Toteutin tämän lakkauksen vihreänäkin ja ehkä ois taas aika kokeilla jotain muuta väriyhdistelmää?

Mun on pakko poimia vielä toinen lemppari tältä kuulta, koska näistä kynsistä sain niin paljon kehuja, että nää on todelliset "hyvänmielenkynnet". Pitäisi varmaan taas joku kerta lakkailla kaikki kynnet eri väreillä. Postaukseen kynsistä pääset tästä.KesäkuuModels Ownin Lili's Pink on ehdoton suosikkilakkani ja siksi tämä on suosikki lakkaukseni. Lakkasin nämä kynnet Helsinginreissua varten.

ToukokuuToukokuulta pitää ehdottomasti nostaa esiin mun häihin tekemä manikyyri. Tykkäsin tästä paljon. Kynsistä ja Espanjan matkasta kuulumisia täällä.

HuhtikuuEläinkuosi vei tässä kuussa voiton ja sain vihdoin toteutettua nämä kynnet, joita usein suunnittelin, mutta en jostain syystä koskaan aiemmin toteuttanut. Postausta täällä.

Maaliskuu
Tämän kuun suosikista ei ollut epäselvyyttä, nämä galaksiset kynnet veivät voiton. Ehdottomasti täytyy tehdä tämmöisetkin uudelleen! Postaus.

HelmikuuAika perinteinen ranskis, joka sai kuitenkin tyylikkyydestään kehuja ulkopuolisilta. Katso enemmän kuvia täältä.

Tammikuu Valitsin vuoden ekoiksi kivoiksi kynsiksi nämä söpöt vaaleanpunaiset kynnet, jotka ovat toki yksinkertaiset, mutta erittäin minun näköiset. Postausta lukemaan pääset täällä.

Siinäpä ne nyt sitten olivat! Olisi kiva tietää, mitkä näistä ovat teidän lukijoiden lemppareita? Kerro yksi tai kaksi suosikkiasi kommenttiboksiin! Tarkoitus olisi pistää piakkoin joku pikkuinen arvonta pystyyn, niin jospa vaikka sitten näiden vuoden 2012 kynsien kunnaiksi ja lisäarvan lupaan kaikille, jotka lempparinsa tässä kertovat. :) Palailen asiaan sen arvonnan kanssa...

10 kommenttia:

 1. Joulukuun ja syyskuun kynnet ovat mielestäni parhaimmat :)

  VastaaPoista
 2. Minun lempparit on kyllä nuo heinäkuun moniväriset kynnet :) Ihania kyllä kaikki ja tässä taas taidonnäyte miten monipuolisia kynsiä teet! Tykkään tyylistäsi!

  VastaaPoista
 3. Lokakuun kynnet on miun suosikit ! Ihanat <3

  VastaaPoista
 4. Hienoja monta lemppari ehkä eläinkuosi kuinka ollakkaan

  VastaaPoista
 5. Suvinen: Kiitos, kiva kun tykkäät tuosta kaviaarimanista! :)

  Bambi: Aww, iso kiitos! <3

  ooka: Kiitos, ne oli ihanan pirteät silloin pimeänä syksynä. :)

  eekku: Hih, eläinkuosihan se toimii aina! ;)

  VastaaPoista
 6. Anur: Kiitos paljon, kiva kun tykkäät!

  VastaaPoista
 7. Mun lempparit on noi maaliskuun kynnet, upeat!

  VastaaPoista
 8. SuperHotFemale: Kiva, mä oonkin nyt aikeissa jotain vastaavaa tehdä taas kynsilleni, kun ton kuvan löydettyäni muistin, miten paljon noista tykkäsin! :)

  VastaaPoista
 9. Huhtikuun kynnet olivat parhaat! Ihanat! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!