sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Ostovinkkejä

Kävin kaupungilla pyörimässä jokin aika sitten ja bongasin Carlsonilta tämmöisiä, eli Laylan kaviaaritarvikkeita. Nuo turkoosit helmet olivat aika herkullisen värisiä! En kuitenkaan ostanut... Tuolla kuvan oikeassa reunassa on erikseen myytäviä suppiloita, joiden läpi helmet saa siis helposti takaisin pulloon. Ja kaupassa oli tosiaan tuollainen A4 ohjekin esillä, miten näitä käytetään.Mimaxille on tullut taas uusia China Glazen lakkoja, jotka tätä lakkalakkolaista kovasti houkuttelisivat... Tahtoisin edes yhden Tranzitions kokoelman lakan ihan vain testailuhalusta ja pakko myöntää, että Glitz, Bitz´n Pieces on ehdottomasti mun silmää miellyttävä kokoelma! En näistäkään nyt kaikkia tarvis, mut ees pari.. Mun lakkalakkoni on vaan ollut toistaiseksi lähinnä vitsi, joten koetan nyt pysyä kovana ja näyttää, että kyllä mä pytyn oleen lakossa edes jonkun kuukauden... Eli jos sitten vähän myöhemmin näitä tilailen.

Mimaxin helmikuun tarjouksessa ovat muuten China Galzen magneettiilakat. Niitähän löytyy pari kokoelmaa (täällä ja täällä) ja nyt kun lakat ovat -30%, niin hintaa jää hieman päälle 10e. Itselläni on jo ihan hyvä kokoelma magneettilakkoja muutamilta eri merkeiltä, vielä kun muistais vähän useammin niitä käyttää.

Mun lakkalakkohan on kärsinyt lähinnä siksi, että oon päässyt mukaan pariin kimppatilaukseen ulkomaisiin nettikauppoihin ja niitä ei vaan oo voinut jättää väliin! Pakkohan sitä on hamstrata merkkejä, joita ei Suomesta saa, jos siihen on mahdollisuus... Osa näistä ihanuuksista onkin jo kotiutunut, mutta en ole niitä postannut kun ajattelin tehdä kunnon ostohypetyspostauksen sitten kaikista kerralla! :) Mutta en tiedä maltanko enää odottaa.. Keskiviikkona oli taas kuulemma eräs ulkomailta matkustanut paketti saapunut Suomeen ja ei jäänyt edes tulliin! Jee! Ensi viikolla nekin ihanuudet on sitten mulla! *hykertelee innosta*

Cesarsille on tullut muuten myyntiin kaksi uutta Konadin laattaa. Kivoja kuvioita ja menevät kyllä ehdottomasti hankintalistalleni! Tosin sitten vähän myöhemmin kun ovat toivottavasti halvempia. Mitä mieltä olette, tykkäättekö?

Niin ja olen muuten täysin unohtanut hehkuttaa, mulla on uus puhelin! Samsungin Galaxy Note II sai uuden kodin luotani. :) Siksi ehkä puhelimellakin otetut kuvat ovat jatkossa vähän julkaisukelpoisempia. Ihan vertailun vuoksi...
Yllä kuva vanhalla luurilla napsastuna hississä ja alla samainen hissi uudella puhelimella ikuistettuna.Vaati aluksi vähän totuttelua, koska onhan toi iso, vaikkakin ohut. Mutta nyt alkaa jo sujua tuon kanssa. :)

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti tulee pian sulle se paketti, olivat nimittäin sen verran herkullisen näkösiä. :)) Nyt on vaan se ongelma, ettei osaa päättää mitä noista Harlow & Co. ihanuuksista kokeilis ensimmäisenä. :D

  VastaaPoista
 2. Se näyttää kyllä tosi isolta (puhelin)! Ja kuvan laadussa huomaa selkeesti eron. Mäkin haluun uuden, vaikka vanha on kyllä ihan ok vielä..
  Meillä ei ole Carlsonia, mutta paljon noi Laylat maksoi?

  VastaaPoista
 3. Annia: Haha, mä oon kans pyöritellyt niitä edellisen kimpan lakkoja käsissäni ja en osaa päättää, mitä niistäkään testaisin! Ja sit kohta tulee vielä lisää... :) Voi tätä valinnan vaikeutta!

  Hannele: Ääk,s mitähän ne maksoi. Vähän päälle 10e? (Muistelisin hinnaksi 11,90 tms.) Ja sit se suppilo erikseen muutamia (neljä?) euroja. Ehkä pitää käydä tarkistaan kun en musita enää. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!