torstai 21. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkynsiä

En ole mikään teemakynsien suurin fani, mutta kyllähän niitä tulee aina tehtyä. Ja kun satun vain tykkäämään kaikesta pinkistä, vaaleanpunaisesta ja sydämistä, niin ystävänpäiväkynsiä ei vaan voi olla tekemättä. Esittelen nyt tässä kolmet kynnet, jotka kai voi kaikki laskea jossain määrin ystävänpäiväkynsiksi. Ainakin ne ovat pinkkejä. :)

Ensimmäinen varaslähtö ystävänpäivää tapahtui jo hyvissä ajoin ennen varsinaista ystävänpäivää ja siksi päätinkin lopulta jättää sydämet tästä lakkauksesta pois, mutta pinkki väri vihjaa jo lähestyvään ystävänpäivään. Pohjalakkana kaunis Lumenen pinkki lakka, jota yritän tässä epätoivoisesti kuluttaa loppuun, että olisin oikeutettu ostamaan tilalle jonkun uuden lakan. :D Saa nähdä alkaako tällä logiikalla lakkapulloja tyhjetä...

Kuvat on otettu salamalla sisätiloissa surkeiden sääolosuhteiden pakottamana. :D Lakan väri on siis hieman vääristynyt, vaikka sitä yritinkin muokata lähemmäs todellisuutta.Laitoin joka kynteen valkoisia pitsi/verkkotarroja koristeeksi. Mietin pitkään mustia vai valkoisia, mutta päädyin lopulta valkoisiin. Nämä sopivat aika kivasti kynsieni malliin ja suurimmassa osassa asettelukin onnistui kohdilleen. Pysyivät hyvin kun laitoin runsaan kerroksen päällyslakkaa. Hirmu yksinkertainen, mutta nätti kokonaisuus ja jopa tuo miekkonenkin näitä kynsiä kehui. Sanoi jopa, että nämä ovat vähään aikaan hienoimmat kynnet, mitä oon tehnyt.Sitten varsinaiset ystävänpäiväkynnet, koska nämä minulla oli siis 14.2. kynsillä. Jotain monimutaisempaa olin alkujaan ajatellut, mutta lopulta ajanpuutteessa päädyin vain leimailemaan ja laittamaan hieman glitterlakkaa.Leimailin siis paljon erilaisia sydämiä eri laatoista. Leimaukset tehty vaaleanlilalla, punaisella ja vaaleanpunaisella Konadin leimauslakalla. Pohjalla yksi uusista Sinfulcolorsin lakoistani, jonka kotiutin siis facen kirppikseltä ja esittelin aiemmassa postauksessa.Ja vielä yhdet kynnet, nämä on nyt sitten jotkut ystävänpäiväblingit. :D Pohjalle valitsin kahta eri vaaleanpunaista OPIa, tummempi on Steady As She Rose ja vaaleampi Pink Friday. Ja nämäkin kaivoi varastoistani sillä taka-ajatuksella, että omistan minikokoiset pullot, eli ne on helppo kuluttaa loppuun. Tosin näin kivan värisiä vaaleanpunaisia jään kyllä kaipaamaan... Nimettömissä violetti BeYu:n lakka, jolla ei nimeä, vain numero. Tämä on ainoa kyseisen merkin lakkani, mutta ainakin tämä kyseinen lakka on niin kaunis, että haluaisin tältä merkiltä lisää lakkoja kokoelmiini.Sitten se bling eli kynsien kuorruttaminen erilaisilla strasseilla. Peukaloon laitoin ison vaaleanpunaisen strassin ja ympärille pienempiä hopeita. Nimettömän kuorrutin kokonaisuudessaan noilla isoilla vaaleanpunaisilla strasseilla ja pikkurilliin sydänstrasseja, jotta ystävänpäivä näkyisi näissäkin. Tarkoitus oli vielä tehdä strasseista johonkin kynteen sydän, mutta nämä tuntuivat jo tarpeeksi täysiltä näin.Tästä lakkauksesta sain otettua sisätiloissa hyvät kuvat keinovalossa. Yritin kuvata näitä myös luonnonvalossa ulkona, mutta ei siitä oikein mitään tullut... Ihan siniseksihän ne meni. (Alla pikku esimerkki, jossa yritin muokata värejä vähän aidommiksi, mutta tausta jäi silti ihan siniseksi.)Loppuun on vielä pakko hehkuttaa, miten ihanan ystävänpäivälahjan mä sain. :) Tää on niiiiin ihana, vaikken ihan kamalasti enää nykyään sormuksia käytäkään. Tuntuu heti, että tällä tulee olemaan aika paljon tunnearvoakin, koska mulla on aikoinaan ollut pronssinen vastaava käärmesormus. Vuosien varrella se on johonkin kadonnut. :( Tää on vaan paljon enemmän mun värinen, kun nykyään käytän lähinnä hopeisia ja valkokultaisia koruja! Siksipä on kiva saada tilalle uusi käytännöllisemmässä "värissä".Millaisia ystävänpäiväkynsiä muilla oli? Saa linkittää! :)

Oon muuten päivittänyt kynsilakkalistani tuossa vähän aikaa sitten. Ei se vieläkään kaikkia kata, mutta nyt alkaa olla vähän kattavampi!

5 kommenttia:

 1. Kauniit! Mulla oli kahdet ystiskynnet: http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/02/kimmeltavaa-ystavanpaivaa.html ja http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/02/bite-bullet-my-valentine.html.

  VastaaPoista
 2. Kiitos paranevista kuvista! Tässä alla vielä se toinen vaaranpaikka. Jos et todella lue sun tekstejä koskaan, niin lue edes tän kerran alla oleva kappale. :)

  Sitten varsiansiet ystävänpäiväkynnet, koska
  nämä minulla oli siis 14.2. kynsillä. Jotain
  monimutaisempaa olin alkujaan ajatellut,
  mutta lopulta aijanpuutteessa päädyin vain
  leimailemaan ja laittamaan hieman
  glitterlakkaa.

  VastaaPoista
 3. Ihania ! Omat suosikit oli nuo kakkos kynnet :)
  Itse tein parit ystävänpäiväkynnet myös :)
  http://huomennatoisin.blogspot.fi/2013/02/ystavanpaivaan-sopivat-kynnet-x2.html

  VastaaPoista
 4. Söpöjä noi kaikki :3 Pinkkiä, glitteriä, sydämiä ja blingiä... pakko tykätä! :3

  VastaaPoista
 5. Lunalii: Kivat kynnet oli sullakin! :)

  :): Kiva jos oot kokenut kuvien parantuneen, koska oon nyt yrittänyt niitä vähän jaksaa rajata ja säätää, vaikka se viekin aikaa ja hidastaa postaustahtia.
  Kirjoitusvirheitäkin koetan korjata sitä mukaa kun niitä huomaan, mutta valitettavasti asia on niin, että itse omaa tekstiä lukiessani en oikeasti vain huomaa väärin kirjoitettuja sanoja, koska tiedän mitä siinä pitäisi lukea. Tarvisin siis erikseen jonkun oikolukijan, jotta löyntivirheistä päästäisiin eroon, koska itse en niitä pysty omasta tekstistäni bongaamaan. Yritystä kuitenkin on.

  ooka: Sun ystävänpäiväkynsistä tykkäsin ertyisesti niistä jälkimmäisistä, missä oli pinkkiä. Yllättäen... :) Tosi kivat leimaukset niissä!

  SaraCupCakez: Hih, sanopa muuta, eihän noista asiosita vaan voi olla tykkäämättä. ;D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!