maanantai 11. helmikuuta 2013

Koirakaverit

Tämä postaus on omistettu täysin mun kahdelle ihanalle karvakasalle, Veetille ja Bobolle! Veeti on jo vähän rauhalisempi vanha herra ja Bobo nuori ja täynnä tarmoa. Veeti on asustanut meillä about seitsemän vuotta ja Bobo pari kuukautta.

Bobo varsinkin on hirmu ihmisläheinen ja kaipaa paljon huoiota, rapsutuksia ja halimista. Veeti tykkää taas enemmän vain makoilla ihmisten kyljessä kiinni, mutta kaipaa myös hetkittäin hieman rapsuttelua.Bobo tulee usein seurakseni kun dataan... :DKaverukset jakavat kiltisti saman nojatuolin. Pylly vasten pyllyä...

Bobo on aika kova tuhoamaan lelujaan. Niiden repiminen ja syöminen on vaan niin kivaa... Myös ilmaisjakelu saa välillä Bobolta kyytiä, kun lehdet tipahtavat postiluukusta...Terveisiä pojille voi jättää kommenttiboksiin ja välitän ne sitten rapsutusten kera perille! :)

2 kommenttia:

  1. Sulle on taas tunnustus minun blogissa(: Toivottavasti et ole tällaista vielä saanut.
    http://kynsilakkahuuruja.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Jees, täytyy käydä katsomassa ja yrittää saada noita haasteita taas jossain vaiheessa tehtyä! (*laiska*) :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!