perjantai 1. maaliskuuta 2013

Lomille lompsis!

Otin pienen varaslähdön hiihtolomaan ja aloitin lomani oikeastaan torstai-iltana klo21 kun pitämäni nykytanssitunti loppui. Samalla päättyi sivuaineharjoitteluni ja viime tiistaina päättyi pääaineharjoitteluni. Koulun harjoittelujen osalta kaikki alkaa siis olla valmista päättöharjoittelua varten! Ja loppukevät meneekin sitten kivan kevyesti ainakin harjoittelujen osalta, koska niitä ei enää ole!

Itse vietän lomani reissunpäällä ja pitkän blogihiljaisuuden välttämiseksi ajastin teille muutaman postauksen. Eli toivotaan niiden ilmestyvän ajallaan...Reissunpäällä on hyvä kuvailla uudella söpöllä kameralla. Ja olihan se kai jo aikakin hankkia vähän parempi kamera. Tällä saa paljon parempia kynsikuviakin. :)

Harvemmalla on varmaan mennyt ohi se fakta, että Golden Rosen Jolly Jewels lakat ovat rantautuneet Seppälöihin? Itse kävin varmuudeksi hamstraamassa neljä, etten ilman jää. :) Pari näitä löytyy jo ennestään ulkomailta ostettuna ja muutaman voisin käydä vielä ostamassa sitten myöhemmin...Oikein hyvää hiihtolomaa kaikille, joilla se on vielä käynnissä tai tulossa! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää hiihtolomaa! :3

  Itekkin oli pakko eilen käydä hamstraamassa noita Jolly Jewels lakkoja ;D

  VastaaPoista
 2. Noi on ihania noi jolly jewelsit <3

  Hyvää hiihtolomaa sulle:) mulla loppuu hiihtoloma,maanantaina kouluun...

  VastaaPoista
 3. kivaa lomaa ei ole käynnissä eikä tulossa =(

  VastaaPoista
 4. SaraCupCakez: Kiitos! Mäkin kävin heti kun kuulin niiden tulleen myyntiin! :)

  Kati: Niin on! :) Tsemppiä sulle siis kouluun paluuseen, toivottavasti oli kiva loma!

  eekku: Kiitos, harmi kun et itse pääse lomailemaan!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!