torstai 21. maaliskuuta 2013

Mimaxin uutuuksia ja muita nettikauppoja

Mulla on nyt kyllä uusia kynsilakkoja ihan yllinkyllin (kiitos Espanjassa käynnin), mutta jotain muita kynssijuttuhan voisi hankkia, että on sitten jotain, millä kynsiä koristella? :) Mulla ois pienet bonukset käyttämättä Mimaxille edellisestä isosta tilauksestani, joten voisin jotain pientä itselleni sieltä kotiuttaa. Päätinpä tsekata heidän valikoimansa ja huomasin, että jälleen ois kivoja uutuuksia tarjolla.Valikoimaan on tullut D-laattoja, joissa on palkjon erilaisia kokokynnelle tarkoitettuja kuvioita. Itsenäi kiinnostaisi varaankin ainakin nuo vetoketjut ja korsetit (kuva yllä).

Uutuuksia ovat myös CF-laatat, joissa on paljon kaikkia söpöjä sarjakuvahahmoja aina hello kittystä angry birdeihin. Alla pari esimerkkiä. Tuo supermiehen logo ois ainakin aika must ja ehkä joku muukin sarjakuvasankareita sisältävä laatta olisi kotiuttamisen arvoinen?Mitäs tykkäsitte, löytyikö omia lemppareita tai voitteko suositella jompia kumpia laattoja?

Huomasin myös, että siirtokuvissa on monia ihania uutuuksia. Siirtokuvat ovat yksi ehdoton suosikkimenetelmäni koristella kynsiä, koska ne ovat yleensä aika kestäviäkin. Esimerkiksi näitä vesimeloneja olisi hauska testata ja tykkäsin myös monista sarjakuvahahmoista.

Moni varmaan tietääkin, että Ihanat Kynnet on lopettanut nyt vuoden päiviksi, koska omistaja lähti kiertelemään maailmaa loppuvuodeksi. Tämä on tosi sääli, koska kauppa oli yksi lemppareitani. Mutta ilokseni huomasin, että eräs uusi suomalainen verkkokauppa on aloittanut juuri toimintansa ja valikoima näyttää oikein lupaavalta. Kyseessä on Adenina verkkokauppa. Ainakin facebookin puolelta olen lukenut positiivisia kokemuksia kaupasta. Ehkä tuolta saisin vihdoin hankittua Bundle Monsterin laatat, joita olen pitkään himoinnut ja yrittänytkin BM:n omalta sivulta aiemmin tilata huonolla menestyksellä.

Onko teillä kokemuksia Adeninasta? Ainakin nuo A-Englannin lakat kovasti houkuttelevat nimua! :)

3 kommenttia:

 1. Adenina on aivan mahtava kauppa :) Jos tekee päivällä tilauksen, niin paketti on jo seuraavana päivänä hyppysissä! Tajuttoman nopeaa toimintaa ja plussaa käsinkirjoitetusta tekstistä tilausvahvistuksessa :)

  VastaaPoista
 2. Voitin juuri lahjakortin tuonne adenina kauppaan ja katselen itselle sillä pienen tilauksen.Pelkkää hyvää olen kuullu siitä

  VastaaPoista
 3. Mimosa: Kuulostaa kyllä hyvältä! :)

  eekku: Oih, kelpais lahjakortti mullekin! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!