lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kipeä bloggaaja tässä hei!

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta, joka on johtunut sairastelustani. Olen ollut jatkuvasti vähän enemmän ja vähemmän flunssainen ja lopulta sain sitten poskiontelontulehduksen. No, nyt on olo jo vähän kohentumaan päin, eikä ihan koko pääsiäinen mene vain sairastaessa.

Päätin koota nyt parit postaamattomat kynet samaan postaukseen, koska näitä on nyt kertynyt taas aika paljon.Olen kaivanut pastellivärit näin pääsiäisen kunniaksi esiin, mutta en mitään kovin pääsiäismäistä tehnyt ainakaan tällä turkoosilla lakalla. Ajatuksena oli pitkästä aikaa leimailla ja kuviot löytyivät parista eri XL-laatasta, joiden nimiä en nyt valitettavasti tähän hätään muista.Pariin kynteen leimasin Konadin hopeisella kokokynnelle tarkoitetun kuvion ja muihin kynsiin leimasin Konadin lilalla (ja vähän myös hopeisella) lintuja ja keijuja. Kuviin oli vaikea saada noita leimauksia näkyviin, mutta luonnossa erottuivat paremmin.Flormar Pretty lakka oli kauniin värinen, mutta vähän liru. Tarkoituksenani oli ottaa parempia kuvia seuraavana päivänä päivänvalossa, mutta yön aikana tai aamulla onnistuin tökkäämään yhden kynteni johonkin ja siihen tuli iso vekki. *mur* Joten enpä päässyt enää kynsiä kuvaamaan.

Toiset kynnet on tehty suklaantuoksuisella lakalla, josta puhuinkin jo kun esittelin Espanjasta ostettuja lakkojani. Tykkäsin lakan sävystä paljon ja sillä sai yllättävän tasaisen ja peittävän lopputuloksen jo parilla kerroksella.Aluksi olin ajatellut leimata tähän päälle eläinkuvioita, kuten koiria ja kissoja, mutta sitten satuin huomaamaan tuon puoliksi käytetyn tarra-arkin ja päätinkin kokeilla jotain värikkäämpää koristelua ja minusta nämä tarrat näyttivät tosi kivoilta tuon nuden lakan päällä. Olisi ollut ehkä vielä kivempi, jos joka kynteen olisi ollut noita värikkäitä kukkia.Mun kaarevilla kynsillä jotkut tarrat tahtoivat vähän törröttää reunoista, mutta päällyslakalla ja dottingtoolilla tökkimisen jälkeen tarrat pysyivät moitteettomasti monta päivää.Ja tosiaan, tuo suklaalta tuoksuva lakka kyllä tuoksui hieman suklaalta, ihan oikeasti. Kyllähän siihen sekoittui sellainen kynsilakkakemikaalien haju, mutta kuitenkin. Olen siis tyytyväinen ostokseeni, tämä lakkahan maksoi huimat 1e. :)

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!