maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lushia kynsillä ja lemppari bloggaajia

Tässä tulee toivottavasti ajoitettua postausta... Muistakaa, että kommentit pitää minun hyväksyä ennen kuin ne tulevat näkyviin, enkä välttämättä pääse nyt lomalla niitä hyväksymään, mutta silti saa kommentteja kirjoitella! :)

Ooh, voi tätä  ihanuutta! Pitkään piti miettiä, mitä Lush Lacquerin lakkaa ekana testaisin, mutta lopulta tämä söpöys pääsi kynsille. Tää on jo aika lailla kategoriaa "jos mä olisin kynsilakka, mä näyttäisin tältä"! :DYlempi kuva salamalla lakkaamisen jälkeen, alempi luonnonvalossa seuraavana päivänä. Laitoin alle China Glazen pastellikeltaista lakkaa, koska ajattelin sen sopivan vaaleanpunaiseen ja valkoiseen. Itse ainakin tykkään lopputuloksesta! Nämä kynnet ovat kuin karkkia...

Aluksi en ollut sekoitellut ihan tarpeeksi hyvin tuota lakkaa ja hileet olivat aika pohjalla, jolloin niitä tuli kerralla kynnelle aika vähän. Mutta kun tajusin tämän, niin hieman pulloa kallisteltuani sain jo oikein mukavasti hileitä kynnelle yhdellä kerroksella. Ei siis todellakaan pettymys tuo Lush Lacquer. :) Kannattaa ehkä pitää pulloa hetki väärin päin ennen lakkausta, jos koristeet ovat valuneet vähän pohjalle?Joskus heitin ilmoille, että voisin listata joitakin lemppariblogejani. Idea sai silloin kannatusta lukijoilta, mutta on vähän jäänyt sitten unohduksiin... Mutta tässä tulisi kuitenkin nyt pieni listaus, jossa ei suinkaan ole kaikki lempparini, mutta muutama poiminta, joita tykkään erityisesti lukea. Voitte näihin tutustua sillä aikaa kun itse ehdin vähän vähemmän kirjoitella. :)

http://korukynsilla.blogspot.fi/
http://zigiztyle.blogspot.fi/
http://betternailday.blogspot.fi/
http://piriannes.blogspot.fi/
http://sonnela.blogspot.fi/
http://nail-life.blogspot.fi/
http://annidiary.blogspot.fi/
http://cottoncandymaker.blogspot.fi/
http://katjamaria.blogspot.fi/
http://wastinglifestyle.fi/
http://passionfornails.blogspot.fi/ 

Joitakin näistä blogeista olen lukenut jo pitkään, joitakin vasta vähemmän aikaa. Tykkään eri blogeista eri syistä. Jotkut ovat ulkoasullisesti  ihanan esteettisiä ja joissakin on vain niin hauskat jutut. Joissakin on tosi kivoja kynsiä, joissakin taas paljon kynsiä, joista saan itse inspiraatiota.

Onko teillä jotain suosikkiblogeja, joita ei tästä listastani löydy? Saa linkittää! :)

P.s. Oli tarkoitus pistää arvontaa pystyyn lomaviikon ajaksi, mutta en valitettavasti ehtinyt. Arvonta saadaan kehiin siis kun olen taas kotiutunut lomiltani ja ehkä löydän vielä jotain kivaa lisää arvontapalkintoon! :)

3 kommenttia:

 1. Ihan huippusuloiset kynnet! Toi lakka näyttää tosi erikoiselta!
  Kiitos muuten maininnasta sun suosikkiblogeissa :) Kyllä lämmitti tosiaan sydäntä saada tuollainen tunnustus <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Lunalii! Olet ehdottomasti kauniine kynsinesi ansainnut paikkasi lemppari bloggaajissani! :)

  VastaaPoista
 3. Olipa kiva löytää oma blogi listaltasi <3

  LL:n lakat on namuja, mutta ikävä kyllä vielä loistavat poissaolollaan kokoelmissani:D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!