tiistai 19. maaliskuuta 2013

Alegrian lumoissa

En ol3 vielä ehtinyt muokkailla tai valita matkakuvia tänne blogiin, mutta pikaisesti on tultava postaamaan yhdestä toisesta aiheesta. Kävin nimittäin viikonloppuna katsomassa Cirque du Soleilin esityksen Helsingissä. Tällä kertaa he esittivät Alegria nimistä showta, joka on ehdottomasti se upein, ihanin ja vaikuttavin minun mielestäni. Se musiikki, ne hahmot ja esiintyjien taidot! Alegria oli enismmäinen esitys, jonka olen koskaan heiltä nähnyt, joten tässä on myös paljon nostalgiaa. Ihanaa kun näin Alegrian vihdoin livenä!



Nappasin pari kuvaa (kännykällä) ennen varsinaisen show alkua kun hahmoja marssi lavalle. Itse shown kuvaaminen oli kiellettyä jo turvallisuussyistä ja itsekin mielummin keskityin katselemaan ja kokemaan kuvaamisen sijaan.



Esityksen jälkeen käytiin vielä äidin kanssa syömässä Santa Féssä ihanat täyttävät ateriat ja tietty myös jälkiruokaa! Meille on muodostunut jo perinteeksi, että käydään kyseisessä ravintolassa syömässä aina kun Helsingissä käydään. :)



Alta vielä traileri Alegriasta, jonka löysin YouTuben kätköistä. Katsokaa ja ihastukaa.



Ja loppuun täytyy vielä mainita, ettei kotonakaan ole erityisen huonoa ruokaa ollut. :D Nimittäin taidettin löytää miehen kanssa uusi lemppari kiinalainen Kuopiosta! Tää koko setti kahdelle ja maksoi vain pari kymppiä. Voin jo sanoa, ettei jaskettu kerralla kaikkea!



Nyt tuli ainakin minulle taas nälkä...

Oliko joku muukin katsomassa Cirque du Soleilin esitystä nyt tai oletteko käyneet ennen? Hehän ovat vierailleet Suomessa aika ahkerasti.

2 kommenttia:

  1. Omnom, mä oon aina halunnu maistaa kiinalaista take-away ruokaa. :D Mitä tos niinku oli? :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  2. Mella: Friteerattuja kanoja (2 laatikollista eli joku yli 20kpl), riisiä kaksi rasiaa, hapanimeläkastike, nuudeleita ja possu-kasviswokkia. Ja tämä on tosiaan kahdelle hengelle. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!