sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Bloglovin

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Follow on Bloglovin

Blogini on listattuna jo aiemmin Blogilistalla, mutta nyt se löytyy myös Bloglovinista. Tässä kun on viime aikoina ollut puhetta, että Google alkaa vähentää noita erilaisia seuraamismahdollisuuksia ja ainakin Google Reader-lukemistapa poistuu blogeista. Puhetta on ollut, että myös tuo Google Friend Connect ois loppumassa kun ihmisiä ohjataan Google+:n pariin. Eli varotoimena aloin minäkin seurailla blogeja nyt tuon Bloglovinin kautta, ettei tuu mitään ikäviä yllätyksiä. Sinne sai helposti siirrettyä kaikki blogit joita oon lukenut tuon GFC:n kautta.

Mietin tässä myös, että pitäiskö tehdä faceen sivu blogilleni, että sitäkin kautta vois seurailla blogia?

2 kommenttia:

  1. Inhottavaa tällainen epätietoisuus! Itse kanssa menin blogloviniin ihan varoiksikin jo, ettei nyt vaan käy hullusti ja kaikki blogit lähde lukulistalta :D
    Oon muuten kanssa miettinyt nyt uusiksi fb-sivua, vaikka aiemmin vannoin itselleni, että siihen nyt en ainakaan rupea :D

    VastaaPoista
  2. Lunalii: Jep, tosi ärsyttävää! Kun voi olla et ihan turhaankin kaikki nyt vauhkoaa tästä, mutta sit taas en halua ottaa sitä riskiä, että pian mulla ei ookaan enää sitä lukulistaani missään. Mäkin olin jo päättänyt olla tekemättä faceen sivua, mut nyt sit joudun senkin miettiin uusiks.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!