torstai 21. maaliskuuta 2013

Pakko Tanssia

Oon ollut kipeänä ja katsellut nyt maratonina Pakko Tanssia esityksiä, joita oon tallentanut digiboksille. Eka jaksohan tuli kun olin Espnajassa ja sen takia en ole ehtinyt jaksoja katsoa aiemmin, kun halusin nähdä ne oikeassa järjestyksessä. Pakko Tanssia on siis uusi tanssiohjelma, joka tulee lauantaisin klo20.30 TV2:lta. Uusinta tiistsin iltapäivällä.

Mulla ei ollut isojakaan odotuksia tästä sarjasta, koska Suomessa tanssipiirit on sen verran pienet ja kaikki eri tanssiohjelmat eivät ole saaneet mitenkään kamalan suurta suosiota. Että miten tänne mahtuisi vielä yksi uusi tanssikisa... Lisäksi tämä kyseinen formaatti on menestynyt aika huonosti maailmalla. Oon katsonut formaatin muiden maiden versioita, joita on tullut aiemmin Suomessakin telkasta. Kivaa tässä formaatissa on se, että kisata voivat niin yksilöt kuin ryhmätkin ja tätä kautta löytyy kyllä hienoja ryhmiä. Myöskään ikärajaa ei ole ja tanssityyli on vapaa. Eli formaatin kautta pääsee tutustumaan hienosti moniin eri tanssityyleihin.

Nyt kun olen katsonut sen kolme jaksoa suomalaista versiota, en voi olla kuin pitämättä. Ihania nuoria lupauksia, taitavia ammattilaisia ja iso kirjo eri lajeja! Kiinnostavaa nähdä, ketkä päätyvät lopulta jatkoon. Muutamia tuttuja kasvoja on näkynyt mm. Dancesta ja näyttäis siellä olevan Will Funk For Food jälleen mukana! Jee, he ovat ihan mahtavia!

Jotta ei jäätäis ihan ilman kuvitusta, niin pakko postata mun telkunkatselueväät! Meinaan uudet TV Mixit!
Mä rakastin kun joskus myytiin karkkiosastolla semmoisia suklalla kuorruttettuja popcorneja ja oon kaivannut niitä siitä lähtien... Nykyisin niitä saa aina välillä Makuunista tai Filmtownista, mutta ei aina. Joten olin aika innoissani kun sain kuulla näistä uutuuksista! Punaisessa pussissa on popcornien kanssa valkosuklaata ja mansikkaa, sinisessä pussissa maitosuklaata ja pähkinää. Nää oli niin hyviä! Nam!

4 kommenttia:

 1. Noita täytyykin testata ,voishan poppareita itekki dipata suklaassa

  VastaaPoista
 2. Aika hauskaa; olin näet joskus ...varmaan vuosi sitten mukana semmoisessa makuraadissa jossa maisteltiin vaikka kuinka montaa erilaista maustettua popparia ja ne on nyt sitten näitä. Osa oli ihan kauheita mutta muistaakseni valkosuklaa oli ihan hyvää :)

  VastaaPoista
 3. Ostin kerran tuollaisen mansikka-valkosuklaa pussin. Ei niitä paljoa voinut syödä, kun tuli jo paha olo. Hirveän makeita :-O Eikä oo sen jälkeen tehnyt mieli niitä :D

  VastaaPoista
 4. Eekku: Totta! Noissa olikin aika vähän suklaata.

  Sissi: Eikä, toi ois ihan mun unelmahomma! :D

  Ooka: Heh, mä tykkään niin paljon kaikesta ylimakeasta! :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!