perjantai 22. maaliskuuta 2013

Inspiraation lähteitä

Mistä sitä kynsibloggarit saavat inspiraatiot kynsiinsä? No, ainahan jotain voi keksiä omasta päästä, mutta joskus tarvitsee vähän ulkopuolisia apuja. Itse tykkään isnpiroitua toisten bloggaajien kynsistä. Suunnittelin jossain vaiheessa teemaviikkoakin, jossa kaikki kynnet ois matkittu muista kynsiblogeista. Miltäs tämmöinen kuulostais? :)

Pakko tässä kohtaa on tietenkin mainita myös Pinterest, jonka syövereistä löytyy vaikka mitä! Jos tuolta ei löydy inspistä kynsien tekoon, niin ei sitten mistään. Kerään itselleni inspiraatiotakuvia tänne.

Oon joskus myös tallentanut itselleni tämmöisen linkin, jossa on erilaisia teippimanikyyreja. Pitäisi joskus tarttua noihin ideoihin ja niitä toteuttaa. Ehkä jonkun teemaviikon puitteissa? Ois kiva oppia tekemään erilaisia teippiamneja, oon niitä aika vähän kokeillut.

Osallistuin kynsilakka-aiheiseen lahjarinkiin ja satuin saamaan sieltä paketin kun kotiuduin Espanjasta. Ihan kuin ei ois noita kynsijuttuja tullutjo tarpeeksi itse hankittua! :D Olo on kuin jouluna... Ja tämmöisiä ihania juttuja paketista paljastui:Paketin postittaja oli vieraillut Thaimaassa ja ostikin sieltä suurelta osin lahjani sisällön! Oli kiva saada tämmöisiä ulkomaantuliaisia, kun en itse ole ikinä päässyt Thaimaassa käymään!

6 kommenttia:

 1. Ihana paketti etenki lakat näytti kivoille =)

  VastaaPoista
 2. eekku: Joo, ihan mun värisiä lakkoja!

  Kati: Niin mustakin, söpöjä juttuja on! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva paketti kyllä! :)! Itse myös pinterestistä etsin ideoita! :)

  VastaaPoista
 4. Fani: Jep. :) Pinterest on koukuttava!

  VastaaPoista
 5. Voiii, miten kiva paketti! :)

  Teemaviikko kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!