sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Mitä kuuluu Kuopioon?

Sekametelipostaus luvassa, johon olen koonnut viimeaikaisia kuvia ja kuulumisia.

Ensimmäinen postauksessa esiteltävä päivän asu oli päällä kaverin synttäreillä. Tajusin tätä asua pukiessani, että tarvitsen ehdottomasti jotain uusia kivoja juhlavia legginsejä. Tämänkin mekon/topin kanssa olis ollut kiva pukea jotkut näyttävät kiiltävät/pitsiset legginsit, mutta jouduin turvautumaan perus mustiin. Oli vähän tylsä valinta.



toppi/mekko Ruotsista (en löytänyt mitään merkkiä)
legginsit Inspire
kengät Inspire

Meillä oli koulussa luokkakuvaus ja päätettiin pukeutua kasarihenkisesti kuvaan. Ei siis ajateltu pistää mitään överiä naamiaisasua, vaan "normaalilta näyttävät vaatteet, jotta kuva näyttäisi 80-luvulla otetulta". Eli kivipestyt farkut päälle ja super iso villapaita. Isoja korvakoruja tietenkään unohtamatta...



neule H&M
farkut kirpparilta
korvikset ? (vanhat)

Kävin muutaman luokkakaverin kanssa Matkuksen kauppakeskuksessa pyörähtämässä ja ostin sieltä Tigerista lastentanssitunnille leluja, sekä muistikirjan (joista ei ole nyt kuvaa). Käytiin myös vähän herkuttelemassa juustokakulla!



Viime perjantaina tuli vietettyä pizzaperjantaita kaupasta ostetun pakastepizzan duunauksen merkeissä.. :)



Ja menin pilaamaan lopullisesti ostolakkona Carsonille, kun siellä oli OPIn lakat tarjouksessa.



Pari minnilakkaa oli saatava, eli  If You Moust You Moust ja Nothin' Mousie 'bout It. Teki mieli ostaa vielä I'm All Ears, mutta jotenkin sain sitten itseni hillittyä, kun mielestäni minulla on sen tyyppisiä lakkoja aika paljon... Mutta vaaleanpunaisia ei tietenkään ole ikinä liikaa! :D Tuota sydänlakkaa olen havitellut jo kaaaauuuuan! Ylärivin turkoosi lakka on Fly Nicki Minaj kokoelmasta. Mullahan on siis jo tämä lakka. Mutta vain pienenä ja mun oli pakko saada tämä isona. Myös Did It On 'Em houkutteli isona... Alarivi onkin sitten kokonaisuudessaan Germanicure kokoelmaa. Oli vaikea valita, mitkä tästä kokoelmasta kotiutan. Tuo keskimmäinen oranssi oli ihan varma valinta (koska miekkonenkin kehui sen olevan super hyvän värinen) ja kyseessä on siis Deutsche You Want Me Baby. Vasemman reunan lakka on German-icure by OPI ja oikean reunan lakka on nimeltään Every Month Is Oktoberfest. Jäin vähän haaveilemaan vielä kyseisen kokoelman jostakin nudesta lakasta... Don't Pretzel My Buttons olisi vielä kiva ainakin saada.

Facen kirpparilta kotiutin neljä lakkaa, kun löytyi sopivasti samalta myyjältä. Oli pakko ostaa kun myynnissä oli pitkään havittelemani Orlyn Preamp! Kaveriksi lähti kaksi Katy Perry OPIa Not Like The Movies ja The One That Got Away sekä se ainoa minulta puuttunut Tiina Vanhatapion lakka.



Moni varmasti tietää, että Ihanat Kynnet nettikauppa lopettaa noin vuodeksi ja tein minäkin sinne (kynsilakkojen) ostolakosta huolimatta tilauksen. Tilasin paljon koristeita, koska ne olivat nyt halpoja, mutta mahtui mukaan muutama lakkakin. Tosin moni ihana China Glaze oli jo ehtinyt loppua ennen kuin tein tilaukseni.



Lakat ovat kaikki Holiday Joy kokoelmasta Winter Holly, Pizzazz ja Angel Wings. Lisäksi tilasin elämäni ensimmäistä kertaa foliota ja folioliimaa.




Alla kuvassa vielä lisää koristeita (tarroja, glittereitä...) ja kolme purkkia aluslakkaa, koska tuo aluslakka maksoi alle 4e/pullo! Olen yhden tämmöisen ostanut joskus facen kirppiksletä ja olen ollut tyytyväinen. Nyt ei tarvi hetkeen ostaa aluslakkaa.



Kynsijuttujen lisäksi sain vihdoin tilattua itselleni pitkään himoitut ja kokoelmistani vielä puuttuneet tuotantokaudet Klaani tv-sarjaa! Nyt minulla on siis kaikki viisi tuotantokautta omanani! (Onko kukaan muu seurannut Klaania joskus kun se tuli telkkarista Yleltä? Klaanille on muuten suomenkielinen fanisivu täällä!)



Ystävänpäivää vietettiin meidän perheessä poikkeuksellisesti vasta perjantaina, koska mun torstai oli niin täynnä koulua & töitä. Käytiin syömässä ja alla sen kertainen päivänasu. Veeti linssiludena soluttautui kuvaan. :D



mekko Gina Tricot
vyö Seppälä(?)
neule Inspire
kengät Inspire
sukkahousut Seppälä
korvissa kaverin tekemät donitsikorvikset

Täten siis totean, että ostolakot on mun kohdalla ihan turhan kanssa ja mä lopetankin ne nyt heti tähän paikkaan. Ja samalla totean, että nyt en kyllä ajatellut ostaa yhtään kynsilakkaa ennen Espnajan reissua. Mutta lakosta ei ole kyse, niin en ehkä provosoidu ostamaan enää enempää kynsilakkoja ennen reissua? :D

6 kommenttia:

  1. Oi miten ihania ostoksia olet tehnyt! :) Varsinkin nuo OPIt näyttävät kivoilta :)

    Minullakin oli ostolakko mutta se mureni kun sorruin Ihanien Kynsien aleen :D tilasin 8 China Glazea ja vähän muutakin... :D mutta nyt on minullakin tavoitteena olla ostamatta mitään kun muutaman viikon päästä lähden siskoni luo Jenkkeihin :)

    VastaaPoista
  2. Emmi: Ooh, jenkkeihin, olen vähän kade, mäkin tahtoisin! :)

    Kati: Kiva et miellyttää muidenkin silmää, ettei vaan mun. :)

    VastaaPoista
  3. Kannattaa pysyä kuulolla huhtikuun alussa kun tulen takaisin, silloin järjestän arvonnan ja toivottavasti löydän matkaltani kivoja palkintoja siihen :)

    VastaaPoista
  4. Emmi: Ooh, kiva kun vinkkasit! :)

    eekku: Kiitos! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!