tiistai 26. helmikuuta 2013

Tunnustusta, haastetta ja purkkeja

Esittelin aiemmin mun lakkavarastojani ja sen säilytystä jälleen kerran. Kyseisessä postauksessa kuvissa vilahti purkki täynnä kynsilakkoja. Mulla on vastaavia purkkeja kaksi ja jäipä mainitsematta, että toisessa purkissa mulla on koristeita. Eli glittereitä, fimoja, helmiä...Tosin nyt koristeita sisältävä purkki alkaa olla niin täynnä, että saatan ottaa lakat pois purkista ja pistää tilalle koristeita.



Täytyy vain ensin varmistaa, että onko mun lakkalaatikoissa tilaa noille lakoille. :D



Sitten niihin haasteisiin ja tunnustuksiin...



- Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle
- Valitse 5 ihanaa blogia ( joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
- Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen antavat sen eteenpäin

Tämän tunnustuksen sain parista eri blogista, eli kiitos Pilvihattaran ja Kynsilakkahuurujen suuntaan!

Postauksen lopusta löytyy haastetut/palkitut blogit sulassa sovussa sen kummemmin erottelematta. Eli jos et ole vielä tätä saanut ja postauksesi linkki löytyy tuolta alempaa, niin olepa hyvä! :)

Sain myös ookalta haasteen kertoa viisi outoa asiaa itsestäni. Ja tämäkin piti pistää eteenpäin toisille bloggaajille...

1. En tykkää omistaa joltakin kynsilakkamerkeitä vain yhtä lakkaa, minun on melkein aina pakko ostaa samalta merkiltä edes toinen lakka tai myydä yksittäinen pois.

2. Jos syön karkkipussia, jossa on sekaisin mustia- ja hedelmäkarkkeja, yritän syödä niitä tasaiseen tahtiin eli aina kun syön mustan, otan myös hedelmän. Ja ärsyttää, jos joku muu syö samasta pussista eikä toimi näin. :D

3. Olen addiktoitunut kännykän herätyskellon torkkuun. En osaa herätä ensimmäiseen pirinään!

4. Nukun paremmin/nukahdan helpommin, jos halaan jotain. Joko peittoa, tyynyä, poikaystävää, pehmolelua tia mitä vain. Mutta uni ei aina meinaa millään tulla, jos en saa jotain kainalooni. en tiedä, mihin pistäisin käteni, jos ne eivät halaa jotain. :)

5. Mitä enemmän mulla on jotain hyvää (esim karkkia), sitä helpompi on olla syömättä kaikkea pois. Jos hyvää on vain vähän, niin sitten mulla on heti pakottava tarve syödä heti kaikki.

Ja näille kaikille ois haastetta/tunnustusta luvassa:
Sateella kuusen alla
Advanced levitation
Handmade by Beatrish
Analog Trash
......The Pied Piper's Adventures.
Embonails!

maanantai 25. helmikuuta 2013

Lakkojen esittelyä merkeittäin: Flormarit

Ajattelin esitellä lakkavarastostani ainakin osan näin merkeittäin kuvien kanssa. Esittelen siis merkit, joilta minulla on useita lakkoja. Tietenkin saa esittää myös toiveita. En varmaankaan jaksa kuvata sitä sekalaista seurakuntaa erilaisia ikivanhoja markettilakkoja, joita multa löytyy, enkä usko niiden olevan edes yhtä kiinnostavia.

Tässäpä ensimmäisenä kaikki Flormarin (+KoneHelsinki) lakkani, jotka kuvasin kun viimeksi siivoilin lakkalaatikkoani.

Hologrammilakoista olen hankkinut itselleni kahdeksan lakkaa. Tosin eiväthän nämä kaikki ole hologrammeja, osa on vain shimmeriä. Mutta nättejä kuiteskin. :)



Näitä matalampia pulloja minulta löytyy seitsemän. Omistin joskus myös keltaisen, mutta sen myin pois.



Miracleja multa löytyy kuusi erilaista.



Sitten neljän lakan setti, jotka olen saanut joskus arvontavoittona. Nämä ovat siis KoneHelsinki nimellä, mutta Flormarinhan nämäkin ovat.



Nämä ovat ehkä suurimmat lempparini, nimittäin Supershine Miracle Colorsit. Ihania kimmeltäviä kaunokaisia! :) Pari reunimmaista violettia nappasin vuoden vaihteessa Seppälän alesta.



Viimeisessä kuvassa lakat, jotka unohdin kuvata muiden kanssa. :D Eli yksi Supershine lisää ja mun tällä hetkellä ainoa Flormarin crackle eli graffittilakka.



Minkä merkin lakkoja tahtoisitte seuraavaksi nähdä?

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Mitä kuuluu Kuopioon?

Sekametelipostaus luvassa, johon olen koonnut viimeaikaisia kuvia ja kuulumisia.

Ensimmäinen postauksessa esiteltävä päivän asu oli päällä kaverin synttäreillä. Tajusin tätä asua pukiessani, että tarvitsen ehdottomasti jotain uusia kivoja juhlavia legginsejä. Tämänkin mekon/topin kanssa olis ollut kiva pukea jotkut näyttävät kiiltävät/pitsiset legginsit, mutta jouduin turvautumaan perus mustiin. Oli vähän tylsä valinta.



toppi/mekko Ruotsista (en löytänyt mitään merkkiä)
legginsit Inspire
kengät Inspire

Meillä oli koulussa luokkakuvaus ja päätettiin pukeutua kasarihenkisesti kuvaan. Ei siis ajateltu pistää mitään överiä naamiaisasua, vaan "normaalilta näyttävät vaatteet, jotta kuva näyttäisi 80-luvulla otetulta". Eli kivipestyt farkut päälle ja super iso villapaita. Isoja korvakoruja tietenkään unohtamatta...



neule H&M
farkut kirpparilta
korvikset ? (vanhat)

Kävin muutaman luokkakaverin kanssa Matkuksen kauppakeskuksessa pyörähtämässä ja ostin sieltä Tigerista lastentanssitunnille leluja, sekä muistikirjan (joista ei ole nyt kuvaa). Käytiin myös vähän herkuttelemassa juustokakulla!



Viime perjantaina tuli vietettyä pizzaperjantaita kaupasta ostetun pakastepizzan duunauksen merkeissä.. :)



Ja menin pilaamaan lopullisesti ostolakkona Carsonille, kun siellä oli OPIn lakat tarjouksessa.



Pari minnilakkaa oli saatava, eli  If You Moust You Moust ja Nothin' Mousie 'bout It. Teki mieli ostaa vielä I'm All Ears, mutta jotenkin sain sitten itseni hillittyä, kun mielestäni minulla on sen tyyppisiä lakkoja aika paljon... Mutta vaaleanpunaisia ei tietenkään ole ikinä liikaa! :D Tuota sydänlakkaa olen havitellut jo kaaaauuuuan! Ylärivin turkoosi lakka on Fly Nicki Minaj kokoelmasta. Mullahan on siis jo tämä lakka. Mutta vain pienenä ja mun oli pakko saada tämä isona. Myös Did It On 'Em houkutteli isona... Alarivi onkin sitten kokonaisuudessaan Germanicure kokoelmaa. Oli vaikea valita, mitkä tästä kokoelmasta kotiutan. Tuo keskimmäinen oranssi oli ihan varma valinta (koska miekkonenkin kehui sen olevan super hyvän värinen) ja kyseessä on siis Deutsche You Want Me Baby. Vasemman reunan lakka on German-icure by OPI ja oikean reunan lakka on nimeltään Every Month Is Oktoberfest. Jäin vähän haaveilemaan vielä kyseisen kokoelman jostakin nudesta lakasta... Don't Pretzel My Buttons olisi vielä kiva ainakin saada.

Facen kirpparilta kotiutin neljä lakkaa, kun löytyi sopivasti samalta myyjältä. Oli pakko ostaa kun myynnissä oli pitkään havittelemani Orlyn Preamp! Kaveriksi lähti kaksi Katy Perry OPIa Not Like The Movies ja The One That Got Away sekä se ainoa minulta puuttunut Tiina Vanhatapion lakka.



Moni varmasti tietää, että Ihanat Kynnet nettikauppa lopettaa noin vuodeksi ja tein minäkin sinne (kynsilakkojen) ostolakosta huolimatta tilauksen. Tilasin paljon koristeita, koska ne olivat nyt halpoja, mutta mahtui mukaan muutama lakkakin. Tosin moni ihana China Glaze oli jo ehtinyt loppua ennen kuin tein tilaukseni.



Lakat ovat kaikki Holiday Joy kokoelmasta Winter Holly, Pizzazz ja Angel Wings. Lisäksi tilasin elämäni ensimmäistä kertaa foliota ja folioliimaa.




Alla kuvassa vielä lisää koristeita (tarroja, glittereitä...) ja kolme purkkia aluslakkaa, koska tuo aluslakka maksoi alle 4e/pullo! Olen yhden tämmöisen ostanut joskus facen kirppiksletä ja olen ollut tyytyväinen. Nyt ei tarvi hetkeen ostaa aluslakkaa.



Kynsijuttujen lisäksi sain vihdoin tilattua itselleni pitkään himoitut ja kokoelmistani vielä puuttuneet tuotantokaudet Klaani tv-sarjaa! Nyt minulla on siis kaikki viisi tuotantokautta omanani! (Onko kukaan muu seurannut Klaania joskus kun se tuli telkkarista Yleltä? Klaanille on muuten suomenkielinen fanisivu täällä!)



Ystävänpäivää vietettiin meidän perheessä poikkeuksellisesti vasta perjantaina, koska mun torstai oli niin täynnä koulua & töitä. Käytiin syömässä ja alla sen kertainen päivänasu. Veeti linssiludena soluttautui kuvaan. :D



mekko Gina Tricot
vyö Seppälä(?)
neule Inspire
kengät Inspire
sukkahousut Seppälä
korvissa kaverin tekemät donitsikorvikset

Täten siis totean, että ostolakot on mun kohdalla ihan turhan kanssa ja mä lopetankin ne nyt heti tähän paikkaan. Ja samalla totean, että nyt en kyllä ajatellut ostaa yhtään kynsilakkaa ennen Espnajan reissua. Mutta lakosta ei ole kyse, niin en ehkä provosoidu ostamaan enää enempää kynsilakkoja ennen reissua? :D

lauantai 23. helmikuuta 2013

Lakkojen säilytysratkaisuja jälleen

Kuten oon joskus aiemmin kertonut, säilytän kynsilakkoja isossa sisustuslaatikossa, jonka hankin joskus Ikeasta. Tässä eräs päivä innostuin hieman taas järkkäilemään lakkojani ja samalla napsin pari kuvaa, joiden avulla voin vähän päivittää lakkakokoelmani kuulumisia tällä hetkellä.

Ihan alkuun todettakoon, että lakkakokoelmani on todellakin paisunut... Lakkoja on nimittäin jo yli 400, eikä siihen ole laskettu koristelulakkoja, leimauslakkoja tai alus- ja päällyslakkoja. Se oli aikamoinen shokki ja nyt oon kyllä ihan ehdottomasti sitä mieltä, että ostolakko ois hyvinkin paikallaan, mutta harmillisesti ostolakko nimenomaan provosoi mua ostamaan lakkoja, kuten olen nyt tämän ostolakkoni aikana huomannut. :D Munhan piti siis vuoden alusta aloittaa parin kk:n ostolakko, että voin sitten hyvällä omallatunnolla hamstrata ulkomailta lakkoja kun lähden reissuun. No, tämähän tarkoitti sitten sitä, että ennen vuoden vaihdetta piti hamstrata kaikki mahdolliset lakat, joita vähänkin olen himoinnu.

Ostolakko siis alkoi ja heti tammikuussa löytyi vaikka mitä kivaa esim alennusmyynneistä, mitä oli pakko saada ja pari kimppatilausta ja ja ja ja ja... Suostuttelin tuon miehekkeenkin ostamaan mulle pari lakkaa, etten rikkois muka lakkoani, kun saan tavallaan lahjaksi ne lakat. :D Viimeistään ostolakkoni pilasin facesta bongaamani ilmoitus (ja ehkä muutama facesta tehty kirppariostos?), että Kuopion Carlsonilla on kaikki OPIt 12,90e ja kiiruhdin tyhjentämään hyllyt... :D Tosin sitä ennen olin sortunut jo laittamaan tilauksen nyt vuodeksi lopettavalle Ihanille kynsille (nyyh, mun lemppari ostopaikka!), kun halvalla sai kaikkea muka tarpeellista. Esim aluslakkaa on nyt varastossa useampi pullo, kun sai alle 4e hintaan! Mutta näihin ostoksiin palataan myöhemmin ja mennään nyt siihen tämä postauksen asiaan, nimittäin lakkavarastooni ja sen säilytykseen.

Lakat ovat siis kahdessa kerroksessa laatikossa tuommoisissa kätevissä lokeroissa. Alakerta on vähän tyhjempi, koska luonnollisesti sieltä on hieman vaikeampi saada lakkoja. Vaihtelen välillä mitkä värit tuolla alhaalla ovat, jos tuntuu etten muista niitä käyttää. Tosin valkkaan usein käytettävän lakan ihan kiekoilta, jolloin tulee helposti valittua noita alakerrankin asukkeja.



Alakertaan olen laittanut kaikki koristelulakat (ylhäällä vasemmalla) ja leimauslakat (ylhäällä oikealla). Leimauslakkojen vieressä pienessä lokerossa on magneettilakkoja, sitten on lokero "kultaisia ja pronssisia" lakkoja ja oikeassa alakulmassa on ruskeita lakkoja. Vasemman alakulman iso lokero on vihreille ja sinisille lakoille, joita on kertynyt jo niin paljon, että ne ovat levittäytyneet tuohon isompaankin lokeroon, jossa mulla on vähän kaikkea sekalaista "krässää", mm. arvontapalkintoa varten. (Ensi viikolla ois tarkoitus muuten pistää sitä lupailemaani pientä arvontaa pystyyn!) Nuo tyhjät pahvilaatikot ovat vain täyttämässä tyhjää tilaa, etteivät pullot pääse liikkumaan ja poistuvat lakkojen tarvitessa lisätilaa.

Siirrytäämpä yläkertaan, joka on aika tiiviisti asutettu. :D

Hieman olen järjestystä muuttanut, koska edellisen kerran kun lakkojani esittelin, oli tuo isoin lokero muistaakseni täynnä käyttämättömiä lakkoja. Nyt olen siirtänyt kaikki uudet lakat ihan erikseen ja tämä "the main lakkalaatikko" sisältää vain jo käytettyjä lakkoja. isoimman lokeron valtasivat puoliksi pinkit & punaiset lakat ja mustat & harmaat. Pinkkejä ja punaisia on lisäksi vasemman reunan leveässä lokerossa alhaalla. Kolmessa alimmassa oikean reunan lokerossa on violetteja lakkoja, oikean ylänurkan laatikossa valkoisia & nudeja ja ylhäällä leveä lokero on keltaisille & oransseille lakoille.



Tämän lisäksi mulla on vielä oma pieni laatikko Flormarin lakoille. Jossa tällä hetkellä käytetyt Flormarini.



Tämän lisäksi mulla on "seuraavaksi tahton käyttää" laatikko, johon nostelen lakkoja, joita en ole pitkään aikaan käyttänyt tai joita muuten vaan haluan käyttää kynsillä lähitulevaisuudessa.



 Mulla on vielä oma pikkuinen laatikko crackleille, jota en tajunnut nähtävästi kuvata. Ehkä se vilahtaa kuvissa sitten joskus toiste?

Ja sitten ne kaikki uudet ja kynsille testaamattomat lakat. Näistä osa on kyllä swatchattu, mutta en ole kynsiäni näillä vielä lakannut. Hieman järkytyin kun näitä olikin näin paljon... Siispä mun uusi missio on tyhjentää tätä laatikkoa mahdollisimman nopeasti! Onneksi tuolta olen jo pari lakkaa pois ihan lyhyessä ajassa. Olen siis tähän tahtiin tyytyväinen. Kun siinä sivussa yritän sitten myös kuluttaa vanhoja lakkojani pois, jotta ois tilaa uusille.



Kuten kuvasta näkyy, laatikko tuli ihan täyteen eikä ihan kaikki edes järkytyksekseni mahtuneet tähän, vaan valkkasin tänne merkkilakat ja muutenkin semmoiset, mitä oli useampi samaa merkkiä. Jotenkin ehkä huomaa lähestyneen ostolakon aiheuttaneen pientä hamstraamista? :D Latikko on muuten ÄrräPaketti, kuten ehkä näkyy. Kätevän kokoinen ja oon pari kimppatilausta nyt saanut tuollaisissa, joten säästin lähetyksen "kuoret" säilytyslaatikoiksi.

Ja lisää testaamattomia tai kynsille käymättömiä lakkoja tulee tässä... Tosin tuoltakin olen jo esim violetin BeYu:n lakan saanut pois. Mukana on myös yksi avaamaton Cesarsin pikakuivattaja, koska en halunnut sotkea sitä tällä hetkellä käytössä olevaan vajaaseen pulloon. Ruby Wingsin väriä vaihtavat lakat ajattelin säästää hieman keväämmälle, mutta ostin ne tarjoushinnalla jo nyt varastoon.



Keksin myös, että voisin tehdä lakoista tämmöisen pienen sisustuselementinkin. Purkki täynnä kynsilakkoja on ihan hauskan näköinen kirjahyllyssä ja on vielä paikassa, jossa pullot eivät saa suoraa auringonvaloa osakseen, joten eiköhän nämä tällä tavalla ihan hyvinä pyys, kun yritin vielä aika pystyyn kaikki pullot asetella.



Päätin vielä duunata nuo ÄrräPaketit kivemman näköisiksi ja päällystin ne erilaisilla lehtileikkeillä. Toisessa laatikossa mulla on tosiaan niitä käyttämättömiä lakkoja ja toiseen laitoin kirjekuoria, kuplamuovia yms pakkaustarviketta, sekä leimauslaattoja ja kynsikiekkoni. Varmaan voisin jonkun esittelypostauksen tehdä noista kynsikiekoistanikin?



Mutta eikös tullut kivan näköiset laatikot? Mielummin näissä tavaroita säilyttää kuin niissä kirkkaankeltaisissa. Ja näit on jopa kiva pitää esilläkin, ettei ole pakko piilottaa mihinkään kaapin perälle. :)



Päällystykseen valitsin yhden H&M:n kuvaston, Sokoksen jonkun mainoksen ja jotain muita randomeja lehtisiä, mitä kotoa löytyi.



Alkaa kyllä olla aika ahdasta jo mun säilytysratkaisuissa, mutta toisaalta lakkoja on kyllä jo niin paljon, että ehkä on hyvä yrittää pysyä näissä ja sen mukaan saa sitten uusia ostaa, että ne vielä näihin vanhoihin säilytysratkaisuihin mahtuu? :)

torstai 21. helmikuuta 2013

Ystävänpäiväkynsiä

En ole mikään teemakynsien suurin fani, mutta kyllähän niitä tulee aina tehtyä. Ja kun satun vain tykkäämään kaikesta pinkistä, vaaleanpunaisesta ja sydämistä, niin ystävänpäiväkynsiä ei vaan voi olla tekemättä. Esittelen nyt tässä kolmet kynnet, jotka kai voi kaikki laskea jossain määrin ystävänpäiväkynsiksi. Ainakin ne ovat pinkkejä. :)

Ensimmäinen varaslähtö ystävänpäivää tapahtui jo hyvissä ajoin ennen varsinaista ystävänpäivää ja siksi päätinkin lopulta jättää sydämet tästä lakkauksesta pois, mutta pinkki väri vihjaa jo lähestyvään ystävänpäivään. Pohjalakkana kaunis Lumenen pinkki lakka, jota yritän tässä epätoivoisesti kuluttaa loppuun, että olisin oikeutettu ostamaan tilalle jonkun uuden lakan. :D Saa nähdä alkaako tällä logiikalla lakkapulloja tyhjetä...

Kuvat on otettu salamalla sisätiloissa surkeiden sääolosuhteiden pakottamana. :D Lakan väri on siis hieman vääristynyt, vaikka sitä yritinkin muokata lähemmäs todellisuutta.



Laitoin joka kynteen valkoisia pitsi/verkkotarroja koristeeksi. Mietin pitkään mustia vai valkoisia, mutta päädyin lopulta valkoisiin. Nämä sopivat aika kivasti kynsieni malliin ja suurimmassa osassa asettelukin onnistui kohdilleen. Pysyivät hyvin kun laitoin runsaan kerroksen päällyslakkaa. Hirmu yksinkertainen, mutta nätti kokonaisuus ja jopa tuo miekkonenkin näitä kynsiä kehui. Sanoi jopa, että nämä ovat vähään aikaan hienoimmat kynnet, mitä oon tehnyt.



Sitten varsinaiset ystävänpäiväkynnet, koska nämä minulla oli siis 14.2. kynsillä. Jotain monimutaisempaa olin alkujaan ajatellut, mutta lopulta ajanpuutteessa päädyin vain leimailemaan ja laittamaan hieman glitterlakkaa.



Leimailin siis paljon erilaisia sydämiä eri laatoista. Leimaukset tehty vaaleanlilalla, punaisella ja vaaleanpunaisella Konadin leimauslakalla. Pohjalla yksi uusista Sinfulcolorsin lakoistani, jonka kotiutin siis facen kirppikseltä ja esittelin aiemmassa postauksessa.



Ja vielä yhdet kynnet, nämä on nyt sitten jotkut ystävänpäiväblingit. :D Pohjalle valitsin kahta eri vaaleanpunaista OPIa, tummempi on Steady As She Rose ja vaaleampi Pink Friday. Ja nämäkin kaivoi varastoistani sillä taka-ajatuksella, että omistan minikokoiset pullot, eli ne on helppo kuluttaa loppuun. Tosin näin kivan värisiä vaaleanpunaisia jään kyllä kaipaamaan... Nimettömissä violetti BeYu:n lakka, jolla ei nimeä, vain numero. Tämä on ainoa kyseisen merkin lakkani, mutta ainakin tämä kyseinen lakka on niin kaunis, että haluaisin tältä merkiltä lisää lakkoja kokoelmiini.



Sitten se bling eli kynsien kuorruttaminen erilaisilla strasseilla. Peukaloon laitoin ison vaaleanpunaisen strassin ja ympärille pienempiä hopeita. Nimettömän kuorrutin kokonaisuudessaan noilla isoilla vaaleanpunaisilla strasseilla ja pikkurilliin sydänstrasseja, jotta ystävänpäivä näkyisi näissäkin. Tarkoitus oli vielä tehdä strasseista johonkin kynteen sydän, mutta nämä tuntuivat jo tarpeeksi täysiltä näin.



Tästä lakkauksesta sain otettua sisätiloissa hyvät kuvat keinovalossa. Yritin kuvata näitä myös luonnonvalossa ulkona, mutta ei siitä oikein mitään tullut... Ihan siniseksihän ne meni. (Alla pikku esimerkki, jossa yritin muokata värejä vähän aidommiksi, mutta tausta jäi silti ihan siniseksi.)



Loppuun on vielä pakko hehkuttaa, miten ihanan ystävänpäivälahjan mä sain. :) Tää on niiiiin ihana, vaikken ihan kamalasti enää nykyään sormuksia käytäkään. Tuntuu heti, että tällä tulee olemaan aika paljon tunnearvoakin, koska mulla on aikoinaan ollut pronssinen vastaava käärmesormus. Vuosien varrella se on johonkin kadonnut. :( Tää on vaan paljon enemmän mun värinen, kun nykyään käytän lähinnä hopeisia ja valkokultaisia koruja! Siksipä on kiva saada tilalle uusi käytännöllisemmässä "värissä".



Millaisia ystävänpäiväkynsiä muilla oli? Saa linkittää! :)

Oon muuten päivittänyt kynsilakkalistani tuossa vähän aikaa sitten. Ei se vieläkään kaikkia kata, mutta nyt alkaa olla vähän kattavampi!

maanantai 18. helmikuuta 2013

Pikaisia glitterkynsiä

Tässä postauksessa esittelen pikapikaan parit hätäratkaisukynnet, joihin olen joutunut turvautumaan, kun aikaa lakata kynsiä ei ole ollutkovinkaan paljoa, mutta vanhat lakat ovat olleet siinä kunnossa, että ne on ollut pakko vaihtaa. Turvaudunkin tällaisissa tialnteissa helposti johonkin värilakkaan + glitterlakkaan, koska silloin ei mene aikaa koristeiden kiinnottämiseen ja pikauivattajan kanssa uskaltaa mennä aika pian kynsien lakkauksen jälkeen nukkumaan. pääsin testaamaan paria väriyhdistelmää, jotka ovat pidempään pyröineet mielessäni.

Ensimmäiset hätäratkaisukynnet olivat idealtaan nude pohja ja värikästä glitteriä. Laitoin pohjalle Dependin vaaleanpunaista lakkaa, koska pieni pullo on jo puolivälissä ja haluaisinkin tämän lakan saada pian loppumaan. Minulla on siis tällä hetkellä menossa projekti, jossa yritän kuluttaa edes joitakin kynsilakkojani loppuun. Kokoelmani on jo niin iso, että voin perustella uusien ostoa lähinnä sillä, että sain jonkun vanhan käytettyä pois. Joten tuumasta toimeen ja vajaita lakkapulloja tyhjentämään...



Neutraalille pohjalle päätin testata ikivanhaa(?) LaFemmen glitterlakkaa, jonka joskus bongasin facen kynsikoristekirppikseltä ja ostin, kun oli niin erikoisen näköinen.En vain oel tainnut tätä vielä omilel kynsilleni testata, joten tulipa sekin virhe sitten korjattua ja lakka pääsi kynsille asti. Tämä on aika kiva, vaikka tikkuglitterit varmaan jakaa mielipiteitä. Pitää kyllä ehdottomasti testata erilaisille pohjille tätä. Onko ideoita, minkä värin päälle tämä erityisesti sopisi?

Toiset hätäratkaisut tein varmaan viikon sisään edellisistä ja tällä kertaa halusin käyttää myöskin moniväristä glitteriä. Valitsin pohjalle über kirkkaan Gina Tricotin Python Greenin, joka on siis selkeästi keltainen.



Ainakin nämä kynnet olivat kirkkaat! En tiedä tykkäsinkö kultaisesta glitteristä tuolal keltaisella pohjalla, se sai kynnet näyttämään jotenkin jänniltä aj ehkä vähän ilmakuplaisilta. Mutta ehkä nämä hieman piristivät päivääni. Täytyy varmaan kokeilla jotain sopivampaa väriä tuon Yes Loven glitterin alle, ehdotuksia?



Yllä vielä kuva kumpiinkin kynsiin tarvituista lakoista. Eli vasemmalla jälkimmäiten kynsien lakat ja oikealla ensimmäisten.

Pakko tähän loppuun linkata, että näitä kahta koristelutyyliä tahdon kokeilla! Eli koristelusaksilla tai -rei'ittimellä koristelukuvioiden tekeminen kynsilakasta ja cracklen päälle leimailu. Nyt pitäisi vain käydä ostamassa jotain niitä koristelurei'ittimiä Tiimarista?

Millaiset on teidän hätäratkaisukynnet?

perjantai 15. helmikuuta 2013

Materialismionnellisuutta!

Lupailin jo viime viikon puolella, että ostosten esittelyä on tulossa. Joten tässäpä koko postauksellinen ihania korkkaamattomia pulloja, joita olen malttamattomana odotellut luokseni ihan ulkomailtakin asti. Osa näsitä on ehtinyt majailla luonani jo aika kauan ennen esittelyä, kun halusin esitellä kaikki kerralla ja olin vähän laiska kuvaamaan... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. ja toivottavasti lakkoja nähdään pian kynsilläkin asti! Vaikka on tuolla semmoisia ihanuuksia, että miten niitä raaskii edes käyttää.. :)



Osallistuin kimppatilaukseen http://beautycosmetic.biz:stä, koska sieltä sai Essencen Breaking Dawn lakkoja ja paljon muitakin ihanuuksia, joita ei Suomesta löydä. Sain vihdoin kotiutettua mm. OPIn Metallic 4 Lifen ja pari Golden Rosen super herkullista glitteriä. Yritin tilata itselleni myös Essencen It's Purpliciousin isoglitteristä versiota, mutta sainkin sen pieniglitterisen, joka minulta kyllä jo löytyikin. Isoglitterisen version metsästys siis jatkukoon... Voisin kyllä toistekin tuolta tuotteita tilata, koska hinnat eivät päätä huimaa ja paljon jäi vielä tilaamatta kivoja lakkoja! Mutta johonkin piti se raja vetää tällä kertaa.

Ilokseni voin kertoa kaikille noita Golden Rosen lakkoja kuolaaville, että kyseinen kokoelma on tulossa Seppälöihin myyntiin kuun vaihteessa! Varmasti kotiutan itselleni lisää noita ihanuuksia!



Ulkomailta minulle kotiutui vielä kolme muutakin Essenceä, jotka sain facebookin kirppiksen kautta itselleni metsästettyä. Etsiskelen nimittäin Essencen aiempia "vampyyrilakkoja" ja sainkin nyt kasvatettua kokoelmaani kahdella sellaisella + yhdellä Ballerina Backstage lakalla, joka oli pakko kotiuttaa kokoelman nimen takia. :) Kirppikseltä tarttui mukaan vielä halpa setti Sinful Colorsin lakkoja.

Englannin suunnalta minulle matkasi Models Ownin lakkoja erään kimppatilauksen mukana ja nämä on tosiaan tilattu jo aikoja sitten, ennen tätä surullisenkuuluisaa postitusmuutosta. Tällä hetkellähän Models Ownilta ei saa tilattua lakkoja, vaan Royal Mail ystävällisesti tuhoaa ne, koska luokittelee ne vaarallisiksi, eikä niitä siis suostu toimittamaan. Alkujaan ajatuksena oli, että olisin saanut lakat jo kynsimiitissä, mutta kimppatilaus ei ehtinyt sitten aivan siksi vielä Suomeen. Täytyy kyllä nyt olla iloinen, että tuli tähän kimppaan lähdettyä mukaan, koska meinasin jättää väliin ja osallistua "sitten seuraavaan" ja tietenkään ei voinut tietää, ettei seuraavaa ole ihan hetken tulossa, kun ei kynsilakat enää postissa kulje tuolla brittien päässä. :(



Facebookin kirppikseltä nappasin itselleni pari leimauslaattaakin.



Ja sokerina pohjalla on kimpaptilaus, jota odotin ehkä eniten näistä kaikista! Nimittäin pääsin kuin pääsinkin mukaan yhteen kimppatilaukseen, jonka kautta oli mahdollista kotiuttaa ekat indielakaani! Voitte vain kuvitella riemunkiljahduksien määrää kun näitä lakkoja kaivoin esiin paketista... Lush Lacquerit ja KBShimmerit tulivat siis Harlow & Co.lta. Samassa paketissa sain pari facen kautta ostamaani Sationin lakkaa ja mikrohelmiä.



Kaikki yllä näkyvät lakat tulivat muuten kätevästi yhdessä ÄrräPaketissa, joka on nyt ensi kuun loppuun asti tarjouksessa 4,95e! ÄrräPaketti on tietyn kokoinen laatikko, joka todella on iso, eli sinne mahtuu vaikka kymemnittäin lakkoja ja hyvin myös pehmustetta. Ja mulle löytyi heti tyhjille pahvilatikoille käyttöä, kun alkaa toi lakkojen säilytystila olemaan aika vähissä kaikissa vanhoissa säilytysratkaisuisani. Pitääkin eistellä taas vähän mun säilytysratkaisujani, koska järkkäilin taas viime kuun puolella lakkojani hiemna uuteen uskoon.

Mistä lakoista tykkäsitte eniten? Mitä haluatte nähdä ekana kynsillä? (OPI onkin päässyt näistä jo kynsille ja blogiin asti.) Mä en oo vielä osannut päättää, että mitä noista Lush Lacquen lakoista mä ekana kokeilisin. Ne on kaikki niin ihanan näköisiä! Hypistelen vaan pulloja, enkä osaa päättää! Musta tuntuu, että tällä hetkellä on ihan liikaa liian ihania lakkoja, joita tekis melkein mieli syödä eikä laittaa kynsille! :D

maanantai 11. helmikuuta 2013

Koirakaverit

Tämä postaus on omistettu täysin mun kahdelle ihanalle karvakasalle, Veetille ja Bobolle! Veeti on jo vähän rauhalisempi vanha herra ja Bobo nuori ja täynnä tarmoa. Veeti on asustanut meillä about seitsemän vuotta ja Bobo pari kuukautta.





Bobo varsinkin on hirmu ihmisläheinen ja kaipaa paljon huoiota, rapsutuksia ja halimista. Veeti tykkää taas enemmän vain makoilla ihmisten kyljessä kiinni, mutta kaipaa myös hetkittäin hieman rapsuttelua.



Bobo tulee usein seurakseni kun dataan... :D



Kaverukset jakavat kiltisti saman nojatuolin. Pylly vasten pyllyä...





Bobo on aika kova tuhoamaan lelujaan. Niiden repiminen ja syöminen on vaan niin kivaa... Myös ilmaisjakelu saa välillä Bobolta kyytiä, kun lehdet tipahtavat postiluukusta...



Terveisiä pojille voi jättää kommenttiboksiin ja välitän ne sitten rapsutusten kera perille! :)