perjantai 2. marraskuuta 2012

Elämä on välillä myös juhlaa...

Viime aikoina on ollut kyllä kamalasti kiireitä niin koulun kuin töidenkin puolesta. Lisäksi viikonloppuisinkaan en ole saanut kummemmin levätä, koska olen reissannut kavereiden luona ja viettänyt synttäreitäni. Ja seuraavat kaksi viikonloppua menevät minulta myöskin reissun päällä, sillä tiedossa on äidin luona kyläilyä, tanssikilpailua ja eräs Michael Jackson: The Immortal World Tour...

Olen ollut jotenkin tosi laiska kuvaaja ja mun viime viikonlopun synttäribileistäkään ei ole yhtään kuvia. Seuraavalta aamulta on kyllä oikein kiva kuva keittiön sen hetkisestä tilasta... Meni ihan hetki noita tiskatessa, mutta onneksi oli tiskikone apuna. :D



Mä täytin siis 25-vuotta ja sen kunniaksi mä sain jopa synttärikakun! Se oli ihana valkosuklainen juustokakku Houkutuksesta. Nam! Suosittelen muuten ehdottomasti käymään kyseisessä paikassa, jos Joensuussa tai Kuopiossa olette. Houkutuksesta saa nimittäin aivan ihania salalattejakin!



Illan bileasusta on yksi kuva, johon Veeti päätti änkeä mukaan.



toppi H&M
hame Seppälä
laukku Accessorize (?)
kengät H&M

Oli ihana nähdä pitkästä aikaa ystäviä, jotka vaivautuivat paikalle vähän pidemmältäkin!

Sain muuten lahjaksi jalkahoidon, josta olen aika innoissani. Tanssijalla jalat kun joutuvat aika koville. Toisn vähän kauhistuttaa mennä näitä jalkoja kenellekään eisttelemään... Sain myös hunajaa, kynttilöitä ja kuohuvaa juomaa lahjaksi vierailtani. Ja monet toivat myös hieman jotain tarjottavaa mukanaan.

Tällä viikolla minulle kotiutui vielä Eekulta ihana pikku synttäriylläri, nimittäin kaksi paria korviksia! Nuo meloninpalat pääsivät samantien korviin. Kiitos vielä ihan super paljon tästä päivän piristyksestä!



Melkeinpä synttärilahjaksi voisi laskea myös tämän pannan, jonka voitin Ookan blogin arvonnassa. Mä tykkään ihan hirmuisesti tuommoisita pannoista ja entuudestaan multa löytyykin jo musta ja harmaa. Tämä on kyllä heti ehdoton lempparini, kun tässä on paljetteja! :D Panta pääsi muuten heti käyttöön kun sen kuoresta nappasin. Sattui olemaan sopivasti semmoinen päivä, että ulkona tarkeni pannalla pipon sijaan. Alla onkin tosi edustava kuva musta koulupäivän jälkeen hiukset ihan sekaisin ja meikittä. Mutta panta on hieno, eikös?! :)



Toivottvasti tätä pantaa nähdään nyt sitten päivän asujen joukossa, että muistan ottaa sen kuviin mukaan. Ja toivottavasti nyt jatkossa ei ole ihan älyttömän kylmä joka päivä, ettei tarvi aina vain pipoa pitää.

Nyt pitisi suunnitella vielä kynnet maanantaiksi Michael Jacksonin muistoa kunnioittaen! :)

4 kommenttia:

  1. Sulla pitäisi olla tuo XL-kuvalaatta U; siitä löytyy pari Jacksonin hahmoa, jos en väärin tulkitse... Mutta varmasti muutakin kivaa aiheesta saa aikaiseksi. Itse en ole ehkä suurin fani, mutta tuonne Immortal Wolrd Tourille olis kyllä voinut lähteäkin. Mukavia viikonloppurientoja!

    VastaaPoista
  2. Onnea vanhenemisen johdosta! Hyvä vuosikerta ;)

    Olen ihan samaa mieltä, Houkutuksen kakut ovat parhautta! Tilattiin sieltä hääkakutkin, saatiin suunnitella itse :)

    VastaaPoista
  3. kiva että tykkäsit korviksista ja voittama panta on kyl kaunis

    VastaaPoista
  4. E-S: Tiedätkö, itseasiassa hankin kyseien laatan ihan vain tätä tarkoitusta ajatellen! :D Mutta eiköhän sille tule käyttöä muutenkin!

    Katjamaria: Kiitos! Ompa ihana, että ootte itse saaneet suunnitella kakut häihinne, eikä varmasti voi olla pahaa, kun on Houkutuksesta tilattu! :D

    eekku: Tykkäsin ehdottomasti! Kattelin, et sulla ois nyt jotain violetteja korkkareitakin, jotka ois kans kivat! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!