lauantai 2. kesäkuuta 2012

Miten sun loma on alkanut?

Tässä tämmöinen random postaus mun tekemisistäni tällä viikolla. Mun viikon missio on ollut lomailla (nukkua pitkään ja vetelehtiä sängyssä tooooosi pitkään), nähdä kavereita ja myös koristella kynsiä. Tiesin pääseväni lakkaamaan yhdet kaverin kynnet ja omatkin piti saada tietenkin koristeltua, kun vihdoin on esitykset ohi ja kynsillä saa käyttää taas vähän näkyvämpiä koristelita ja värejä. Mulle tuli vaan kamala hoppu pakata jotain kynsijuttuja mukaan tänne äidin luo ja heittelinkin sitten sen kummemmin valikoimatta jotain vaan muovipussiin ja laitoin laukkuun mukaan.



Mun kynnet oli esitysten ajan lakattu vain Color Clubin Ballerina pinkillä, joka on hyvin läpikuultava suht nude lakka. Alla oleva kuva havainnollistaa...



Lähdin tähän päälle sitten rakentamaan lakkausta. Huomasin ottaneeni paljon erilaisia vaaleanpunaisia ja punertavia lakkoja mukaani, joten lakkauksen väri määräytyi sitten sen mukaan. Päätin testata kaverilta saatua Trindin lakkaa ja laitoin sitä koko kynnelle noin 2-3 kerrosta. Väri on kaunis, mutta hyvin läpikuultava lakka tämäkin, kuten kuvasta (alla) näkyy. Siispä päätin töpötellä kärkiin vielä jotakin tummempaa lakkaa, ettei kuulla niin läpi.



Huomasin napanneeni mukaan Hello Kitty tarroja ja nehän sopivat paremmin kuin hyvin vaaleanpunaisille kynsille! Koko komeuden viimeistelin vielä glitterlakalla.



Yllä oleva kuva on otettu luonnonvalossa. Alla olevissa keinovalo.



Näistä kynsistät uli musta tosi söpöt ja kestivätkin tosi hyvin. Toisaalta en ihmettele, koska pohjalla oli aika monta lakkakerrosta, niin varmaan siksi ei lähtenyt edes kärjistä kovin nopeasti kulumaan. Tarratkin pysyivät hyvin (parempi kuin ne edelliset perhostarrat) ja nämä kynnet minulla oli neljä päivää.



Alla kuva kaikista käytetyistä lakoista, poislukien aluslakka, joka on trindin knnenvaalentajaa. Töpöttelin kynsien kärkeen siis pari kerrosta vielä tuota Make Up Storen Sannaa. Glitterlakka on arvonnasta voitettu Saffron.



Olen nyt käyttänyt Cesarsin omaa pikakuivattajaa, johon olen tosi tyytyväinen. Pullo on vain siitä vähän huono, kun ei näe paljonko tuotetta on jäljellä ja mä jo nyt panikoin koska tää loppuu. Hintansa puolesta tämä on kyllä ihan yksi lemppareitani ja ainakin toistaiseksi vaikuttaa hyvin juoksevalta, eikä ole jähmettynyt pulloon.

Mun loma on mennyt myös tietokonetta asennellessa, koska hankittiin äidille uusi kone ja mä lupasin hoitaa sen sille käyttökuntoon. Oon vähän kade kun äidillä on nyt ihan upouusi kannettava! Se on vielä tuommoinen herkku punainen!



Hämeenlinnassa oli torilla tämmöinen pienimuotoinen tapahtuma sopivasti tällä viikolla, nimittäin Ranskalainen tori. Siellä oli siis kaikenlaisia ranskalaisia juttuja myynnissä: mausteita, suklaata, kuivattuja hedelmiä, juustoja, herkkuja... Tietenkin piti pistäytyä katsastamassa valikoima kun Hämeenlinnaan satuin samaan aikaan.



Kuvat ovat kännykkäkameralla otettuja, joten koettakaapa kestää laatu.

Myynnissä oli jänniä "perunalastuja", joita siis leikattiin ja paistettiin semmoisessa omassa kojussa. perunat oliavt tuoreita, ne valmistettiin rypsiöljyssä ja mausteen sai valita itse. Otin omani grillausmausteella ja hyviä olivat!



Vesi kielellä katselin kaikkia herkkuja ja lopulta päätin ostaa pari palaa fudgea kotiin herkuteltavaksi. Toisen maku oli valkosuklaa & Bailey's ja toisen kookos. Mä olen joskus syönyt eräissä häissä mielettömän ihanaa kakkua, jonka makuna oli valkosuklaa & Bailey's, joten siksi tuo maku oli pakko nytkin ottaa. (Mä tahdon oikeasti sitä kakkua omiinkin häihin!) Ja nämä olivat kyllä kummatkin aivan taivaallisen hyviä! Eli kanatti ostaa, vaikka näillä olikin aika suolainen kilohinta.



Huomenna lähden käymään Hesan suunnalla ja sunnuntaina onkin jo aika suunnata kotiin. Maanantiana alkaakin sitten meidän koululla pääsykokeet ja mä odotan niitä jo ihan innolla. Mulla onkin jo tiedossa koko pääsykoeaikataulu ja musta on kiva päästä näin etukäteen näkemään ketä meidän kouluun hakee ja ketä meidän koulussa sitten ens syksynä opiskelee! Jännää! Ja ihanaa päästä seuraamaan tota koko prosessia nyt eri näkökulmasta, kun ei tarvitse olla siellä jännittämättä itsensä puolesta. :)

2 kommenttia:

  1. Ahh noi fudget <3 Näen vieläkin unia niistä :D Omani oli mansikka ja toisessa taisi olla rusinoita? Anyway, aivan taivaallisen hyviä :)

    VastaaPoista
  2. Joo, ne oli! Mä nautin noista kahdesta palastani niiiiin paljon! :D Ens kerralla pitäis kokeilla jotain muita makuja, jos jossain vastaaviin törmään. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!