tiistai 26. kesäkuuta 2012

Lakkakokoelma senkun kasvaa...

Olen jälleen ollut vähän laiska esittelemään lakkaostoksiani, joten jälleen luvassa aika tavaratulva. :D Vielä ois tulossa muutamia uusia juttuja mulle (esim Cesarsilta alennettuja Konadin tuotteita), mutta sitten pidän vähän taukoa tästä ostelusta ja tilailusta. Mutta kyllähän nuo tarjoukset kannattaa hyödyntää. Eli tosiaan, Konadin tuotteet ovat tällä hetkellä -30% Cesarsilla, kannattaa nyt noilla hinnoilla tilata! :) Ja tarjouksessa ovat myös mm tuoksuvat päällyslakat Color Clubilta ja XL kuvalaatat.

Satuin tekemään Huuto.net:stä semmoisen löydön, ette voinut näitä vastustaa. Nämä olivat setti.Glitteriä, glitteriä, glitteriä! Ihastuin China Glazen Prismatic kokoelman Prism lakkaan kun kokeilin sitä kynsille ja nyt sain samasta kokoelmasta toisen lakan. Full Spectrum on vaaleanpunaisempi kun Prism oli sinertävä lila. Mukana tuli myös Color Clubin It's A Hit ja olen jo pitkään pohtinut tahtoisinko tilata tuollainen todella isoglitterinen lakka. En tiedä osaanko tätä käyttää, mutta tällä hinnalla sen pystyi hyvin ostamaan testiin! Viimeisenä, muttei suinkaan vähäismpänä söpö OPIn mupettilakka Escuse Moi! Ihana punainen, joka on aika lähellä vaaleanpunaista. Seassa on isoja hopeita glittereitä. Odotan innolla tämän testausta, koska lakan pitäisi olla suhteellisen peittävä jo itsessään!Osallistuin pieneen Models Own kimppatilaukseen ja sieltä sain kolme lakkaa. Himoitsin erityisesti muutamaa uutuuslakkaa, joita en ole vielä Suomesta löytänyt ja alla näkyy, mitä tuli lopulta tilattua.
Mietin pitkään olisinko hankkinut useampiakin noita uusia beetlejuiceja, mutta ostin nyt vain yhden. Olen viime aikoina hamstrannut niin paljon oransseja lakkoja, että siinä yksi syy, miksi en sitä oranssia bj:tä hankkinut. Hedkandit olivat myös ehdottomasti himotuslistalla ja erityisesti tuo glitteröveri, joka oli vain pakko saada!Cesarsilta lähti tilaukseen toinen iso kuvalaatta ja yksi tuoksuva päällyslakka, koska olivat alennuksessa. Olen ihan hulluna kaikkiin tuoksulakkoihin ja nyt raaskin tuommoisen tilata kun hinta oli tippunut puoleen. Kerron kokemuksia heti kun saan testattua... Lisäksi mukaan tuli jo pitkään haaveiltu Covered in Diamonds.Töistä ostin ihanan Sally Hansenin glitterlakan, jota olen jo pidempään kuolannut. Muutkin tuon kokoelman lakat olivat ihania, mutta tämä turkoosi/sininen miellytti jotenkin erityisesti silmääni. E tiedä miksi, koska yleensä kaikki vaaleanpunainen ja violetti vetoavat muhun enemmän.. Jos eivät olisi niin hintavia, niin varmaan muitakin värejä olisin ostanut. Ja alennuksesta bongasin eurolla söpöjä pikku sydänstrasseja!

2 kommenttia:

  1. En kehtaa kommentoida tuohon kirppispostaukseen, nii laitetaan tähän: Kiitos kaupoista, tuotteet tuli tänään ja tosi hyvin pakattunakin vielä:)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!