lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kynsiä ja asua viime viikolta

Tähän väliin ihan jotain muuta kuin tanssihypetystä. Mulla on viime viikolta postaamatta kynnet ja yksi asu, jonka kuvasin kun olin lähdössä kaverin synttäreillä käväisemään. Oli kivan lämmin kesäinen ilma, joten päätin mekkoa pistää päälle.

Kynsistä tuli aika blingblig, mutta siksipä ne olikin aika kivat. :) testasin China Glazen Prism lakkaa, joka on itsessään jo ihan överi glitteri, joten koristeluksi kelpasi muutama strassi.

Salamalla sisävalaistuksessa kuvalaatu oli tämmöinen...
Alla muutama kuva kynsistä luonnonvalossa.laitoin kummankin käden nimettömään ja pikkurilliin hieman strasseja. Etsin jotain lakan sävyihin sopivia ja päädyin violettiin, vaaleanpunaiseen ja vaaleansiniseen.Salama heijastui aika hyvin kynsistä.. :DLakan väriä ja monipuolisuutta on vaikea ikuistaa filmille, mutta lakka on pohjaltaan sinertävä violetti, sellainen hieman likainen tia savuinen ja mukana on ainakin sinisiä, vaaleanpunaisia, hopeita ja vihertäviäkin glittereitä. Aivan ihana lakka!

Ja synttärikekkereille lähdin tässä asussa:Mekko Sickonineteen (Espanjasta)
neule KappAhl
Sukkahousut Seppälä?
Kengät Hush puppies

Kävin myös nopealla kirpputorikierroksella ja sieltä tarttui mukaan tämmöinen karvaliivi 7e:llä. Mä oon niin pitkään halunnut tämmöstä. Ei ihan kesäkäyttöön, mutta syksyksi...H&M:ltä löysin myös ihanat alekengät ja mukaanhan ne lähtivät, kun oli sopivasti mun koko jäljellä. 15e maksoivat.

2 kommenttia:

  1. Ihanat nuo kynnet :3
    Ja nuo siun tekemät löydät, hirmu kivoja !

    VastaaPoista
  2. Kiitos, viihdyinkin noissa kynsissä monta päivää! :) Kiva oli löytää nyt halvalla tommosta kivaa, mitä on jo pidempään halunnut. Joskus sitä käy säkä. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!