torstai 14. kesäkuuta 2012

Tänään se alkoi!

Nimittäin Kuopio Tanssii ja Soi! Vasta eka päivä on takana, mutta tänään on jo koettu vaikka mitä hienoa! Avajaisiissa esiintyi Kansallisbaletti, joka on kesäkiertueella, joka päättyi nyt Kuopioon. Alla muutama kuva kännykällä napsittuna esityksestä. Lisääkin on tulossa (kun vaan saan koneelle siirrettyä), mutta valitettavasti unohdin kunnon kameran kotiin, joten saatte tyytyä näihin kännykkälaatuisiin.

Ensimmäisenä esityksenä nähtiin upea pätkä Romeo & Julia baletista. Tämä musiikki. <3Puvutkin olivat aivan ihanat! Kun itse olen käynyt katsomassa samaisen baletin vuosia sitten, muistelin pukujen olleen tummemat? Mustapunaiset?Jorma oli jälleen yhtä ihana ja symppis kuin aina ennenkin. :)Kohtaus Anna Kareninasta. Tämänkin baletin olen käynyt katsomassa ihan oopperatalolla joskus.Avajaisten lisäksi ehdin tänään käydä testaamassa havajilaista hulaa ja afroa. Illalla kävin katsomassa Pori Dance Companyn esityksen, jossa oli kaksi eri teosta. Ensimmäisellä puoliajaalla nähtiin Tero Saarisen koreografioima Wanha ja toisella puoliajalla Symphony 4 - Dances, jonka koreografi oli Jorma Uotinen ja musiikin oli säveltänyt Atso Almila. Soittamassa tässä toisella puoliajalla oli Kuopion kaupunginorkesteri ja kyseessä oli teoksen kantaesitys. Voitte lukea lisää näistä kahdesta teoksesta täältä.

Huomenna on taas kaikkea uutta ja jännää luvassa! Koetan vaikka ajastaa teille jotain postauksia tälle viikolle, koska vähän on vanhempiakin juttuja rästissä ja KTS:ltä tulee varmaan paljon raportoitavaa... Mutta antakaa anteeksi, jos blogissa on vähän hiljaiseloa. Mä nautin nyt viikon verran tanssin ilosta ja hyvistä kesäsäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!